koerier Nevele

Ontdek talentvolle koeriers in Nevele

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Nevele

Koerier in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (236 reviews)
Ik rij reeds meer dan 25 jaar ongeval vrij, bezit ook rijbewijs CE, met geldige code 95 en bestuurderskaart. Ik bezit een propere bestelwagen waarmee ik met zorg de mij toevertrouwde pakketen/goederen, op de juiste bestemming aflever. Ik steek uiteraard graag de handen uit de mouwen bij ´t in en/of uitladen.
Koerier in Deinze (9800) - Ami
Ami
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Ik heb een opleiding goederen vervoer op de weg / transportmanager met succes gevolgd. Levering van verpakingen dat in mijn auto past zijn welkom. ...Alle afstanden zijn bespreekbaar. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Koerier in Astene (9800) - Isabelle
Isabelle
Astene
4.91/5 (11 reviews)
Ik ben Isabelle en werk in thuiszorg, dus ik ben het gewoon van veel op de baan te zijn alsook rijd ik heel graag met de auto. Dus afstand of km maakt niet uit! Vervoer van wat dan ook..taxi Isabelle 😊 Zeer flexibel ook altijd handig!! Laat jullie horen!!
Koerier in Deinze (9800) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (6 reviews)
Ik heb een ford focus met remork dubbel as mijn remork is iets meer dan 2 meter lang en 1m25 breed ik kan dus gerust het 1 en het ander leveren tot snel
Koerier in Mariakerke (9030) - Kael
Kael
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Dag, ik rij met een Golf 7, heb zeker ervaring in het verkeer en ben dus ook een goede chauffeur. Bij deze kan ik zonder probleem pakketen of dergelijke die niet TE groot zijn op een veilige manier naar zijn bestemming brengen.
Koerier in Deinze (9800) - Mario
Mario
Deinze
5/5 (2 reviews)
Ik heb een wagen met aanhangwagen en ben van deinze . Ik ben iedere dag beschikbaar en zeer flexibel ben ook op zaterdag beschikbaar indien nodig.
Koerier in Afsnee (9051) - Patricia
Patricia
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Ik wil gerust iemand voeren naar een afspraak of naar het ziekenhuis. Doordat ik halftime werk kan ik in de namiddag me gemakkelijk vrijmaken . Voor mensen in nood ben ik steeds paraat.
Koerier in Avekapelle (8630) - Lieven
Lieven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Avekapelle
5/5 (2 reviews)
Je kan me vooral gebruiken voor dringende avond en nachttransporten. Wat niet altijd evident te vinden is of op korte tijd. Eerlijke prijs en communicatie met de klant.
Koerier in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kleine 5-deurs wagen die perfect kan dienen voor verplaatsing van goederen en personen. Ikzelf ben uiteraard in het bezit van een rijbewijs B met vele kilometers ervaring. Mijn rijstijl is rustig. De wagen is uitgerust met een trekhaak, ikzelf heb echter geen aanhangwagen ter beschikking.
Koerier in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
In het bezit van een Ford Transit Connect bestelwagen, dus een grote kofferruimte. De auto rijdt op diesel. Contacteer me gerust om kleine/grote zaken te vervoeren, voornamelijk regio West- en Oost-Vlaanderen.
Koerier in Mariakerke (9030) - Thibaut
Thibaut
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een b en c rijbewijs, zelf heb ik een auto + aanhangwagen en camionette + aanhangwagen ter beschikking. Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort
Koerier in Mariakerke (9030) - Thomas
Thomas
Mariakerke
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben Thomas, 38j en in het dagelijks leven ben ik lijnbuschauffeur. Daar ik door mijn job veel vrije tijd heb ben ik op zoek naar een leuke bijverdienste. Mijn leuze is eigenlijk: "Ik heb 2 handen gekregen en ik kan ze gebruiken!" Horeca en voeding (slagerij en restaurant), transport en bouw zijn sectoren waarin ik de laatste 20j een pak ervaring heb opgebouwd. Aarzel niet.
Koerier in Nevele (9850) - Billy
Billy
Nevele
Nieuw
Hallo, Ik beschik over een wagen + aanhangwagen en kan dus helpen met het vervoeren van goederen, een ritje naar het containerpark, etc.. Het monteren en demonteren van meubels zijn ook geen probleem voor me.
Koerier in Bellem (9881) - Jeremy
Jeremy
Bellem
Nieuw
Hallo, ik heb een Seat Altea met aanhangwagen, als u iemand nodig hebt om een verhuis, goederen te vervoeren of grof huisvuil weg te voeren mag u altijd bellen, ik werk vooral in de regio aalter, gent, evergem, wondelgem. Bedankt!
Koerier in Lovendegem (9920) - Christophe
Christophe
Lovendegem
Nieuw
Goeiedag, ik heb een Volkswagen camionette ter beschikking. Daar raakt al heel wat in. Enkel wel in de weekends ben ik beschikbaar voor u volumineuze verplaatsingen. Volkswagen T5 met achterklep... max 750kg
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Nevele

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Nevele: geëvalueerd met 4.98 door 280 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Nevele, levering aan huis Nevele, bezorger Nevele, koeriersdienst Nevele, levering in Nevele,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Nevele

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden