webdesign Kortrijk

Hulp voor webdesign in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Kortrijk

Webdesign in Lendelede (8860) - Janne
Janne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lendelede
4.83/5 (6 reviews)
Als grafisch vormgever ben ik gepassioneerd door strak en toegankelijke huisstijldragers die werken! Van logo's en huisstijl tot webdesign en webdevelopment.
Webdesign in Deerlijk (8540) - Kenzy
Kenzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Na mijn opleidingen informaticabeheer en webdeveloper heb ik twee jaar lang ervaring opgedaan in een communicatiebureau als webdeveloper. Ondertussen maakte ik al tal van website en ontwerpen.
Webdesign in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
In de afgelopen 5 jaar heb ik als grafisch ontwerper veel klanten geholpen met het maken van banners, animaties, illustraties, brochures, catalogi, menus, websites, enz. Ik studeer momenteel 3D-animatie. Ik werk met Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere, After Effects. Voor webdesign gebruik ik Figma en Wordpress Elementor, 3D - Blender en Maya.
Webdesign in Bissegem (8501) - Mobi
Mobi
Bissegem
5/5 (1 reviews)
bent u opzoek naar een webdesigner die een eenvoudige maar ook snel en goedkoop een oplossing kan bieden en toch uitstekende resultaat voor uw website behalen zowel op uiterlijk of technisch niveau, ben ik de persoon die u graag advies geeft en helpt dat te realiseren. hopelijk tot binnenkort.
Webdesign in Kortrijk (8500) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
Nieuw
U bent op zoek naar een mooie professionele website? Graag help ik u verder. Ik luister welke zaken u geïntegreerd wil in uw website (online contactformulier, fotogallerij, webshop, ...) en welke look & feel het best bij u of uw bedrijf past. Daarna ga ik aan de slag en bouw ik een website die zich aanpast aan het scherm (I-pad, smartphone, pc, ... van waarop de klant u bezoekt). Hopelijk tot hoors! Tine
Webdesign in Kortrijk (8500) - Kenneth
Kenneth
Kortrijk
Nieuw
Ik heb kennis opgedaan tijdens de richting Devine (Digital Design and Development). Tijdens deze bacheloropleiding leerde ik design in Photoshop, web-based programmeren (HTML, CSS, ...).
Webdesign in Beveren-Leie (8791) - Brecht
Brecht
Beveren-Leie
Nieuw
u wilt een kleine website voor uzelf ,vereniging of bedrijf? ik maak het ontwerp en de website en je kan deze zelf aanpassen via een login en wachtwoord. gemakkelijk en snel. ook mogelijk om onderhoud en aanpassen van kleine websites.
Webdesign in Bavikhove (8531) - Dieter
Dieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bavikhove
Nieuw
Reeds 11 jaar werk ik al grafisch ontwerper in een reclamebureau. Sinds 2013 voer ik deze activiteit ook uit als zelfstandige in bijberoep. U kunt dus bij mij terecht voor het ontwerp van een website, huisstijl, publiciteit, enz... mijn specialiteit is het automatisch opmaken van catalogen adhv geleverde data.
Webdesign in Anzegem (8570) - Pieterjan
Pieterjan
Anzegem
Nieuw
Wil je rap een webshop, een eigen website die je zelf makkelijk kan beheren? Ik kan je helpen met advies wat je het best doet voor welke prijs. Zo kan ik heel rap en professioneel een website/webshop bouwen die je zelf als niet IT persoon makkelijk kan beheren!
Webdesign in Zwevegem (8550) - Henk
Henk
Zwevegem
Nieuw
Ik ben reeds heel mijn leven professioneel actief met cde computer. Daarnaast bouwde ik verschillende grote hobbyprojecten uit, Indien nodig kan ik beroep doen op specialisten op alle vlak die mij kunnen bijstaan.
Webdesign in Zwevegem (8550) - Shuvakamana
Shuvakamana
Zwevegem
Nieuw
Ik heb school gedaan als web design via tweedekans onderwijs CREO kortijk. Daar heb ik Photoshop, animatie, web pagina, logo, enz geleerd te maken. Wij werken alle die dingen in Adobe software en voor web pagina kopen wij de plaats online daar na werk wij. Ik denk dat ik deftig pagina kunt makken voor mijn klanten.
Webdesign in Zwevegem (8550) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwevegem
Nieuw
Bent u op zoek naar een webdeveloper/webdesigner die voor u een een professionele, effeciente en mooie website nodig hebt. Dan bent u bij mij op het juiste adres. Ik maak websites geheel gericht op mijn klanten, alle websites die ik maak zijn eenvoudig beheerbaar en zelf aan te passen achterna.
Webdesign in Moen (8552) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moen
Nieuw
Bent u op zoek naar een webdesigner met meer dan 10 jaar ervaring in het vak? Dan bent u bij het juist adres. Toen ik 15 jaar was heb ik Grafische vormgeving gevolgd in het middelbaar onderwijs.
Webdesign in Kortrijk (8500) - Michiel
Michiel
Kortrijk
Nieuw
Jarenlang heb ik dit als job gedaan, als halftijdse job of als deel van mijn takenpakket. Inmiddels een job meer in de IT, waardoor dit naar de achtergrond raakte. De vaardigheden en de inspiratie heb ik nog om snel en degelijk ontwerpen te maken. Boekjes, affiches, logo’s … Websites maak ik in Wordpress of Processwire. Maar ook in Wix, Squarespace of Webflow niet. En steeds goede support.
Webdesign in Kortrijk (8500) - Senne
Senne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
Nieuw
Een website of webshop volledig op maat. Geen aanpassing van templates, maar een website die u en/of uw bedrijf vertegenwoordigd. Al onze websites worden ook SEO geoptimaliseerd voor de beste resultaten. Met mijn jaren evaring in design vormen logodesign en grafisch ontwerp ook geen probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel webdesigners in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Kortrijk: geëvalueerd met 4.83 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Kortrijk, webdesigner gezocht Kortrijk, website laten maken prijs Kortrijk, goedkope webdesigner Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden