webdesign Genk

Hulp voor webdesign in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Genk

Walter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Webdesign in Genk (3600) - Walter
Walter
Genk
4.96/5 (27 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring met het bouwen van websites en de bijhorende databases en logica. Ontwerpen kan quasi iedereen maar een goede backend bouwen zodat je vlot grote hoeveelheden gegevens kan verwerken en opvragen is een ander paar mouwen. Dat soort uitdagingen houden me scherp.
Webdesign in Genk (3600) - Nikolaos
Nikolaos
Genk
5/5 (2 reviews)
Ben je op zoek naar een Logo of een Website dan ben je bij mij op het juiste adres. persoonlijk ben ik een persoon van weinig woorden maar van daden...
Webdesign in Genk (3600) - Jan
Jan
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren professionele ervaring waardoor ik een grote kennis heb voor alles wat te maken heeft met het web. Wil je met je website je zaak laten groeien? Dan kun je terecht bij mij!
Webdesign in As (3665) - Miet
Miet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
As
Nieuw
Ik kan een eenvoudige website ontwerpen met wix, weebly of wordpress. Ik ontwierp al mijn eigen website www.brownpaperbag.be en ben nu bezig met de website van mijn werk. Ik werk hiervoor voornamelijk van thuis uit, maar communiceer en overleg regelmatig met de klant.
Webdesign in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - hulp bij netwerk en wifi problemen - smartphone onderhoud en reparatie - website ontwikkeling en onderhoud - installatie en customisatie CMS (content management systemen)
Webdesign in Bilzen (3740) - Mark
Mark
Bilzen
Nieuw
Ik heb een bachelor in de informatica en reeds 15 jaar aan ervaring. Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor herhaalde tijd rovende administratieve taken en vind je standaard oplossingen te duur of te complex, dan maak ik graag samen met een op maat gebouwde oplossing.
Webdesign in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik werk al 15 jaar als IT-er in de online marketing sector en kan je helpen met het volledig opzetten van jouw website, onderhoud, hosting, security, ....
Webdesign in Genk (3600) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Sinds 2018 run ik een bedrijf dat leads genereert voor zelfstandige ondernemers. Ik ben ook ooit gestart en waar ik toen naar op zoek was, was een verzorgde website die de aandacht trok. Maar... er waren geen websites onder de €700 te vinden en met dat geld kon ik veel andere dingen doen. Ik besloot om op te zoeken hoe ik mijn eigen website kon bouwen en zo besloten zo gedaan!
Webdesign in Genk (3600) - Eva
Eva
Genk
Nieuw
Ik heb ervaring met HTML en CSS. Ik heb zowel aan de hand hiervan als in de WordPress-omgeving reeds websites gemaakt. Ook kan ik instaan voor het creatieve aspect; zo schieten mij vaak vele mogelijkheden tot een optimaal design te binnen, alsmede originele ideeën voor logo's, zelfontworpen afbeeldingen, enz.
Webdesign in Bilzen (3740) - Peeters an
Peeters an
Bilzen
Nieuw
25 jaar niets anders gedaan dan met plezier mensen opgeleid in software allerlei. Voornamelijk met volwassen maar ook met kinderen tijdens verlof of 's avonds
Webdesign in Hasselt (3500) - Test
Test
Hasselt
Nieuw
qsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqdsfqsdfqsdfqsdfqsdfqdsfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdfqsdpfjsqdmlkfjqsldkmfjqdskfqmskdlfjmldsqjfqmdslfkjsldldskdskl
Webdesign in Helchteren (3530) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Helchteren
Nieuw
Op zoek naar een eenvoudige website of een complexe website. Wil je graag een email adres met je eigen naam registreren? Ik zorg ervoor dat je website online staat en blijft. Het is belangrijk om je website veilig te houden, vandaar dat ik kies voor mijn eigen hosting en uw website dagelijks bijwerk zodat deze veilig blijft.
Webdesign in Helchteren (3530) - Faruk
Faruk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Helchteren
Nieuw
Mijn kennis reikt verder dan enkel softwaretoepassingen. Heeft u hulp nodig met Photoshop? Dan bent u bij mij op het goede adres. Ik kan u met zo goed als alles verderhelpen voor democratische prijzen!
Webdesign in Hasselt (3500) - Heleen
Heleen
Hasselt
Nieuw
Diploma videografie (Syntra) Digital Designer in opleiding (PXL) Portfolio en CV beschikbaar op aanvraag! Ik ben vooral sterk in videomontage en motion graphics. Ik werk met Adobe CC. Ik kan ook websites ontwerpen in HTML/CSS.
Webdesign in Genk (3600) - Wim
Wim
Genk
Nieuw
Wil je een betaalbare website die er heel professioneel uitziet? Een heel herkenbaar logo in verschillende formaten? of drukklaar drukwerk laten ontwerpen? Dan ben je aan het juiste adres.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel webdesigners in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Genk: geëvalueerd met 4.99 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Genk, webdesigner gezocht Genk, website laten maken prijs Genk, goedkope webdesigner Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan webdesign in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden