grofvuil ophalen Brecht

Ophaling grof huisvuil in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brecht

Grof huisvuil in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Ik beschik over een aanhangwagen en deze kan goed benut worden wanneer u grote stukken dient te vervoeren. Dit kan samen met u als dat ik dit voor u weg breng.
Grof huisvuil in Schilde (2970) - Mick
Mick
Schilde
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb een wagen met open aanhangwagen 3m lang 1,5M breed. Heb al een aantal verhuizingen gedaan. Kan ook aan een grote camionette geraken met een meubelbak.
Grof huisvuil in Zoersel (2980) - Mike
Mike
Zoersel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in het bezit van een aanhangwagen waar ik regelmatig vuil mee wegbreng, dus ik heb ervaring om dingen erop vast te maken en dergelijke. Ik ben steeds bereid u te helpen.
Grof huisvuil in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
5/5 (2 reviews)
Bestelwagen, aanhanger en plateauwagen beschikbaar. .
Grof huisvuil in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik kan jullie perfect helpen met het ophalen van jullie grof vuil. Ik bezit camionette plus aanhangwagen. U laat iets weten en ik regel dat wel op tijd en netjes. Alles is bespreekbaar. Grtjs
Grof huisvuil in Brecht (2960) - Paul
Paul
Brecht
5/5 (1 reviews)
Heb een wagen met aanhangwagen en gebruik deze redelijk veel om zaken naar containerpark te brengen. Allerlei zaken uit tuin, etc… Doe dit graag, en als ik er mensen mee kan helpen!!
Grof huisvuil in Wuustwezel (2990) - Mathias
Mathias
Wuustwezel
Nieuw
Ik heb een auto en een aanhangwagen ter beschikking , daarboven ben ik fysiek in topconditie . Voor een vlotte samenwerking bent u aan het juiste adres !
Grof huisvuil in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo, als je op zoek bent naar een transport middel, heb ik voor jouw een break in de aanbieding eventueel in combinatie met aanhangwagen. Indien uitzonderlijk kan er ook een camionette geregeld worden.
Grof huisvuil in Rijkevorsel (2310) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben in het bezit van een camionette en aanhangwagen. Als u hulp nodig hebt met het vervoeren van matriaal help ik u graag. Ik help u van A tot Z dus ik vertrek pas wanneer u tevreden bent.
Grof huisvuil in Rijkevorsel (2310) - Sam
Sam
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben in het bezit van een auto, camionette en aanhagwagen. Indien u hulp nodig hebt voor het vervoeren van matriaal of leveringen mag u mij contactere. Er word met zorg omgegaan met al u spullen.
Grof huisvuil in Brasschaat (2930) - Jo
Jo
Brasschaat
Nieuw
Ik beschik over een lichte vracht en aanhangwagen om u te helpen bij alle zware en minder zware klussen. Als u extra hulp kan gebruiken kom ik u met veel plezier helpen.
Grof huisvuil in Wuustwezel (2990) - Dario
Dario
Wuustwezel
Nieuw
Ruime koffer ter beschikking. Evt oude meubels, Electronica, oude kleding, alles wat je zelf niet wegkrijgt en te weinig is voor container.. en ik evt wel met auto en goedkoper.
Grof huisvuil in Brasschaat (2930) - Adam
Adam
Brasschaat
Nieuw
Grofvuil is mijn hoofd activiteit. Met de beste wil kom ik u grofvuil ophalen of het nu oud nieuw vuil geur maakt niet uit. Het beste aan mij is ik ga ervoor en zorg dat alles proper is bij de klant. Ik ga niet weg tot de klant tevreden is over onze dienst. Ik ben heel snel beschikbaar. Laat maar iets weten. Grtjs
Grof huisvuil in Brasschaat (2930) - Adam
Adam
Brasschaat
Nieuw
Hallo allemaal, Opgeruimd staat netjes. Dat zijn de woorden die ik bijna dagelijks gebruik. Ik beschik over een camionet en kan eventueel extra mankracht voorzien. Ik ben van niks niet vies dus alles is welkom.
Grof huisvuil in Zoersel (2980) - Rhisto
Rhisto
Zoersel
Nieuw
Vanuit familiale kringen ben ik steeds aangezet om de handen uit de mouwen te steken. Indien u grof vuil heeft, of ander zwaar werk waarvoor u tijd/handen tekort komt, kom ik graag helpen. Vervoersmogelijkheden zijn enerzijds een kleine persoonswagen met aanhangwagen, anderzijds een wagen voor lichte vracht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Brecht: geëvalueerd met 4.19 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Brecht, ophaling grof huisvuil Brecht, groot huisvuil Brecht, grofvuil laten ophalen Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grof huisvuil in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden