events Tielt-winge

Ontdek talentvolle hulp voor events in Tielt-winge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Tielt-winge

Events in Lubbeek (3210) - Veronique
Veronique
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Veronique en zou graag een centje bijverdienen als hulp bij feestjes ed. Ik heb hierin nog niet echt ervaring. Wel organiseer ik mijn eigen familiefeestjes, verjaardag en communiefeesten en zorg dat deze perfect in orde zijn. Heb graag alles onder controle. Ook heb ik al hulp geboden bij schoolfeesten, drank opdienen ed. Graag wil ik u hierbij helpen.
Events in Tielt-Winge (3390) - Rafat
Rafat
Tielt-Winge
5/5 (1 reviews)
photo shoots , video editing , creating short films , short intro sessions : wedding , children's , special events video reportage animation web site designs
Events in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar ervaring in fotografie. Het is van een hobby een passie geworden. Ik heb me regelmatig bijgeschoold om het steeds beter te doen (bv opleiding digitale kunst aan de kunstacademie).
Events in Messelbroek (3272) - Jens
Jens
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben nu ongeveer 3 jaar bezig als hobbyfotograaf. Vooral in de auto-industrie, maar steeds vaker doe ik eens wat anders, vraag gerust naar de mogelijkjeden want foto's maken doe ik met veel plezier 😊
Events in Messelbroek (3272) - Jente
Jente
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Met een lach en een smoes en een goocheldoos en een alibi dat-ie zorgvuldig koos, scharrelde hij de kost bij elkaar: Ben Ali Libi, de goochelaar. Toen vonden de vrienden van de Weduwe Rost dat Nederland nodig moest worden verlost van het wereldwijd joods-bolsjewistisch gevaar. Ze bedoelden natuurlijk die goochelaar.
Events in Aarschot (3200) - Marco
Marco
Aarschot
Nieuw
Ik ben begonnen met Dj'en in de jaren 90 en heb veel ervaring met het aanvoelen van mensen en sfeer. Tegenwoordig ben ik gespecialiseerd in muziek van de jaren 80 en draai ik uitsluitend met vinyl. Ik hecht erg veel belang aan geluidskwaliteit en bezit een professionele PA die makkelijk een party van 200 mensen aan kan (merk: RCF). Ik heb een lichtinstallatie en een rookmachine.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
Nieuw
Ik heet Wim, studeerde orgel sinds mijn 9de en stapte later over naar piano. Ik volgde muziekschool, was organist, en speelde in verschillende bandjes (pop, jazzy) en maakte CD's. Ik kan met een minimum aan informatie (titel, uitvoerder, akkoordenschema, of zelfs zonder dat laatste) heel wat liedjes spelen op verzoek (voor zover ik ze ken; vooral jaren '70 - '90). Leuk voor feestjes of recepties.
Events in Averbode (3271) - Lauren
Lauren
Averbode
Nieuw
Sinds ik een kleine meid was hou ik er van om de camera vast te hebben, nu ik wat ouder ben ben ik ook vaak met mijn gsm te zien. Sinds kort ben ik ook fotografie gestart in de avondschool.
Events in Messelbroek (3272) - Jomme
Jomme
Messelbroek
Nieuw
Zoals in mijn bio vermeld, ben ik student professionele fotografie. Ik ben dus mee met de laatste ontwikkelingen en stijlen binnen de fotografie. Ik heb al het materiaal en de kennis (en creativiteit) om u aan de hand van fotos herinneringen te bezorgen aan speciale momenten of om uw bedrijf een boost te geven!
Events in Rillaar (3202) - Daniel
Daniel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rillaar
Nieuw
Neem simpelweg een kijkje op mijn website 'wiedoe' en wordt overtuigd door de reportages dat ik al reeds afleverde. Ik hoop je snel te zien om samen te bekijken wat ik voor je kan betekenen.
Events in Langdorp (3201) - Lobke
Lobke
Langdorp
Nieuw
Ik droom al lang van zelf fotograaf worden, ik heb nog niet veel ervaring maar wil deze graag opdoen. Ik heb zelf ook een camera en dit is ideaal voor op sweet 16,...
Events in Glabbeek (3380) - Ine
Ine
Glabbeek
Nieuw
Ik speel viool sinds mijn vijf jaar, dwarsfluit sinds mijn twaalfde en piano en gitaar heb ik meegekregen van thuis. Verder zing ik en doe ik musical. Zoekt u rustige achtergrondmuziek gespeeld op piano en eventueel begeleid met zang? Of toch een concert op verscheidene instrumenten naar keuze? Ik speel met plezier verschillende muziekgenres van klassiek tot modern. Hopelijk tot binnenkort!
Events in Holsbeek (3220) - Jo
Jo
Holsbeek
Nieuw
Sociaal, vriendelijk, zie werk, wil een tevreden klant, ordelijk, perfectionist, hulpvaardig wil mensen gelukkig zien. Doe veel werk als vrijwilliger maar extra centje is steeds welkom.
Events in Aarschot (3200) - Abdullahi
Abdullahi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
Nieuw
Ik ben een test muzikant. Instrumenten maak ik zelf geluid die daaruit komt ook. Werk is mijn zang, daar waar vogels van genieten van natuur. Verschijnsel
Events in Aarschot (3200) - Amber
Amber
Aarschot
Nieuw
Ik heb een oog voor detail en zeker in combinaties van kleuren expirimenteer ik graag, hou ervan als mensen zich volledig laten gaan. Ben een amateur fotograaf met een simpele camera maar kan zeker speciale zaken toveren
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Tielt-winge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Tielt-winge: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Tielt-winge, dienstverlener event Tielt-winge, hulp voor event Tielt-winge, evenement organiseren Tielt-winge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden