events Begijnendijk

Ontdek talentvolle hulp voor events in Begijnendijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Begijnendijk

Events in Tremelo (3120) - Willem
Willem
Tremelo
4.9/5 (49 reviews)
Tijdens mijn loopbaan als informaticus heb ik al heel wat ervaring opgedaan in digitale fotografie. Hiervoor heb ik de opleidingen gevolgd. Bij IKA in Mechelen behaalde ik het getuigschrift Fotokunst na 5 jaar opleiding. In juni 2019 verwierf ik daar mijn getuigschrift van 2 jaar specialisatie Fotokunst. Sinds begin maart 2019 was ik beroepsfotograaf, maar ben er mee gestopt.
Events in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
Van kleine hapjes tot buffet of meergangen-diner: samen kijken we wat u graag wil om uw vrienden- en of familiefeestje tot in de puntjes te verzorgen. Ben gediplomeerd kok en heb meer dan 15 jaar horeca-ervaring. Ook hulp, enkel voor het bedienen, kan ik voor zorgen. Laten we kennis maken!
Events in Hallaar (2220) - Peter
Peter
Hallaar
5/5 (2 reviews)
Feestje en geen kok? Ik heb ruime horecakeuken ervaring. Als hobbykok heb ik in avondonderwijs een diploma traiteur, restauranthouder, bakker en ijsbereider behaald. Of wil je bijv. als vrijgezellenavond of origineel avondje uit met vrienden een kookles? Ik heb de geschikte keuken en schuur. Gerechten afhalen vacuum verpakt kan ook. Alles is bespreekbaar.
Events in Schriek (2223) - Laura
Laura
Schriek
5/5 (1 reviews)
Mijn hobby is fotograferen, dit doe ik al vanaf mijn 10 jaar. graag zou ik dit een stapje verder nemen. Ik ben geen professionele fotograaf. Eventueel kan u kijken naar enkele van mijn foto’s vind u deze mooi en geslaagd? Dan kunnen we een prijs en een plaats overéén komen. Ik heb vooral al mensen, auto’s, eten en natuur gefotografeerd. Heb je interesse? Laat zeker een berichtje.
Events in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar ervaring in fotografie. Het is van een hobby een passie geworden. Ik heb me regelmatig bijgeschoold om het steeds beter te doen (bv opleiding digitale kunst aan de kunstacademie).
Events in Rotselaar (3110) - Leen
Leen
Rotselaar
4.0/5 (1 reviews)
Vanaf mijn zes jaar ben ik een zangeres en samen met mijn man (die gitaar speelt) vind ik het vooral leuk om mensen te laten genieten van muziek. We coveren vooral pop- en rocksongs.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Baal (3128) - Peter
Peter
Baal
Nieuw
Professionele fotograaf voor diverse soorten foto's & projecten: gelegenheden, trouw, sfeerbeelden, huisdieren, immo, productfotografie, etc. Aandacht voor kwaliteit, eenvoud, naturel en tijdloosheid. Snelle verwerking van de foto's. Ik stuur je graag een greep uit mijn portfolio bij interesse. Gebaseerd in de regio rond Leuven. (Ik beschik niet over een studio.)
Events in Hallaar (2220) - Vincent
Vincent
Hallaar
Nieuw
Ik ben al drummer sinds mijn 9 jaar. Heb over de afgelopen jaren zeer veel ervaring kunnen op doen. Dit door het touren op verschillende plaatsen als Japan, brazilie,EU.. Onder andere ook op enkele grote festivals gestaan zoals: Graspop Metal Meeting, Alcatraz Metal Fest, Summerbreeze,... Bij deze zou ik graag mijn kennis in het vak doorgeven aan eender wie die wat over drums wil bijleren.
Events in Hallaar (2220) - Tom
Tom
Hallaar
Nieuw
Gaan jullie trouwen ? Of een leuk feest ? Of simpel weg een mooi foto moment nodig met zijn 2 ? Deze momenten wil je graag vast gesteld hebben Ik heb een professioneel foto toestel en een opleiding van fotografie. i help jullie graag ! Zodra alle foto's gemaakt zijn, worden deze stuk per stuk bekeken, en aangepast tot de perfecte kleuren, deze kunnen ook gedrukt worden op alles wat u maar wil!
Events in Aarschot (3200) - Marco
Marco
Aarschot
Nieuw
Ik ben begonnen met Dj'en in de jaren 90 en heb veel ervaring met het aanvoelen van mensen en sfeer. Tegenwoordig ben ik gespecialiseerd in muziek van de jaren 80 en draai ik uitsluitend met vinyl. Ik hecht erg veel belang aan geluidskwaliteit en bezit een professionele PA die makkelijk een party van 200 mensen aan kan (merk: RCF). Ik heb een lichtinstallatie en een rookmachine.
Events in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
Nieuw
Ik heet Wim, studeerde orgel sinds mijn 9de en stapte later over naar piano. Ik volgde muziekschool, was organist, en speelde in verschillende bandjes (pop, jazzy) en maakte CD's. Ik kan met een minimum aan informatie (titel, uitvoerder, akkoordenschema, of zelfs zonder dat laatste) heel wat liedjes spelen op verzoek (voor zover ik ze ken; vooral jaren '70 - '90). Leuk voor feestjes of recepties.
Events in Putte (2580) - Alexa
Alexa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
Nieuw
Mijn passie voor fotografie gaat al jaren terug. Ik heb de kneepjes van het vak geleerd door mijn vader. Een aantal jaar geleden besloot ik om te starten als fotograaf in bijberoep en nog steeds blij met deze beslissing. Mijn doel als fotograaf is om jou op jouw gemak te stellen en spontante foto's te maken. Een herinnering van ontschatbare waarde.
Events in Begijnendijk (3130) - Byrthe
Byrthe
Begijnendijk
Nieuw
Tijdens mijn opleiding journalistiek ontdekte ik mijn liefde voor fotografie. Ik startte een eigen blog waarvoor ik zelf foto's maakte en deed regelmatig fotoshoots. Ik ben geen expert, maar ik kan wel goed met een camera overweg. Zoek je dus iemand die snel en goedkoop is en kennis heeft van fotografie? Dan ben ik zeker de juiste persoon!
Events in Wilsele (3012) - Fleur
Fleur
Wilsele
Nieuw
Toen ik klein was maakte ik al veel foto's van mijn hond en maakte ik graag uren van mijn dag compleet met foto's te trekken met ervaring van mijn vader kan ik al goede foto's trekken natuurlijk kan hij ook foto's trekken want hij is toch nog iets meer ervaren
Events in Rillaar (3202) - Daniel
Daniel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rillaar
Nieuw
Neem simpelweg een kijkje op mijn website 'wiedoe' en wordt overtuigd door de reportages dat ik al reeds afleverde. Ik hoop je snel te zien om samen te bekijken wat ik voor je kan betekenen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Begijnendijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Begijnendijk: geëvalueerd met 4.81 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Begijnendijk, dienstverlener event Begijnendijk, hulp voor event Begijnendijk, evenement organiseren Begijnendijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden