bijles statistiek Nijlen

Hulp voor bijles statistiek Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Nijlen

Bijles statistiek in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles statistiek in Hallaar (2220) - Sofie
Sofie
Hallaar
5/5 (4 reviews)
Door mijn master in de wiskunde en doctoraat in de ingenieurswetenschappen, heb ik een zeer uitgebreide wiskundige kennis. Maar ik vind het vooral heel belangrijk dat alle (complexe) problemen simpel uitgelegd worden. Ik heb ervaring met bijlessen wiskunde en statistiek op alle niveaus (vanaf start secundair tot universitair niveau).
Bijles statistiek in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles statistiek in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles statistiek in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles statistiek in Berlaar (2590) - Johan
Johan
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik geef ondertussen 3 (school)jaar bijles wiskunde en wetenschapsvakken aan kinderen van het middelbaar (1e tot 6e). Ik werk vooral praktisch gericht: uitleggen problemen, (her)maken van oefeningen en toetsen... Deze bijlessen gaan door bij de studenten thuis; ik ben flexibel in verplaatsingen en tijdstippen (voor zover de planning dit toelaat).
Bijles statistiek in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Bijles statistiek in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Hilde
Hilde
Onze-lieve-vrouw-waver
5/5 (1 reviews)
Als master wiskunde met specialisatie didactiek werkte ik 5 jaar als monitor en assistente op de faculteit toegepaste economie en handelsingenieur. Ik ben vertrouwd met de oefeningen voor wiskunde en statistiek, en gaf statistiek 1, wiskundige methoden en technieken, wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen, BOM. Doordat ik ook oefenzittingen gaf en verbeterde, ken ik de mogelijke valkuilen
Bijles statistiek in Zoersel (2980) - Rudy
Rudy
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in de privé-sector heb ik een aparte kijk op prioriteiten van de wiskunde-, fysica-, chemie- en technische cursussen. Ik ben een rustige kerel met veel geduld
Bijles statistiek in Berlaar (2590) - Cloé
Cloé
Berlaar
Nieuw
Hey allemaal, ik ben Cloé en ik ben 20 jaar. Ik studeer psychologie aan de hoge school en heb al heel wat ervaring met bijles geven bij zowel jonge leerlingen als oudere leerlingen.
Bijles statistiek in Grobbendonk (2280) - Jens
Jens
Grobbendonk
Nieuw
Hallo ik ben Jens, 27 jaar en woon in Grobbendonk. Ik ben afgestuurd als industrieel ingenieur en ondertussen 3 jaar aan het werk. Wiskunde en wetenschappen zijn altijd een passie geweest van me. Ik heb nog geen ervaring met bijles geven en kijk uit naar een eerste ervaring. Ben je opzoek naar iemand zoals ik? Perfect! dan help ik u graag verder. Hopelijk tot binnenkort.
Bijles statistiek in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Lotte
Lotte
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Door de studie bio-ingenieurswetenschappen krijg je een zeer brede en diepgaande kennis over wiskunde en wetenschappen. Doordat ik zelf nog jong ben kan ik me inleven in de jongeren hun leefwereld en hen de kennis op een praktische/begrijpelijke manier bijbrengen. Ik ben zelf enorm geboeid door alles rondom wetenschap en probeer met mijn enthousiasme iedereen meet te nemen hierin.
Bijles statistiek in Lier (2500) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
In mijn huidige job geef ik al regelmatig training aan onze gebruikers, wat wel goed werkt. Daarnaast heb ik een goede kennis van economie en wiskunde door mijn vroegere opleidingen.
Bijles statistiek in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik het middelbaar heb ik de richtingen Wetenschappen wiskunde gedaan voor 2 jaar en de laatste 2 jaar heb ik economie talen gestudeerd ASO. Momenteel studeer ik chemie waar ik dus alle vakken in de onderstaande krijg
Bijles statistiek in Zoersel (2980) - Rhisto
Rhisto
Zoersel
Nieuw
Als derdejaars student in TEW bedrijfskunde aan Uantwerpen heb ik naast een brede kennis in wiskunde, statistiek en economie, ook de passie en het nodige geduld om bijles te geven. Hiernaast heb ik reeds een goede basis gevormd in een middelbare opleiding economie-wiskunde, waar ik ook een diepgaande interesse voor biologie heb gevonden en opgebouwd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Nijlen, privéleraar statistiek Nijlen, leraar statistiek gezocht Nijlen, statistiek bijles Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden