bijles spaans Wilrijk

Hulp voor bijles Spaans Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Wilrijk

Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Jaume is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Jaume
Jaume
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
In mijn lessen zal ik je Spaans aanleren. Afhankelijk van je doel, niveau en tempo passen we de lessen aan. Ik geef mijn les in het Engels, maar mijn moedertong is Spaans. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulaire. En verscheidene praktische oefeningen. Leerlingen die bijles nodig hebben, net als volwassenen die vloeiend Spaans willen leren kunnen bij mij terecht.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Gemma
Gemma
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Afkomstig van Spanje met meer dan 5 jaar ervaring in begeleiding van jongeren, jongvolwassene en senioren. Steeds met een plan van aanpak op maat. Samen onderzoeken we jouw niveau en tempo en werken we stap per stap aan je vooruitgang.
Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Met een Spaanse mama heb ik genoten van een onderdompeling in de Spaanse cultuur en heb ik de spraak mooi onder de knie kunnen krijgen. Met de online wereld daarbij is het Engels een grote eye-opener geweest (zo kan ik nu ook Brits én Amerikaans Engels aanleren). Dankzij mijn opleiding Toegepaste Taalkunde (UA) heb ik dit allemaal verder kunnen perfectioneren, altijd naar het Nederlands vertalend.
Bijles spaans in Edegem (2650) - Anne-marie
Anne-marie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Hallo als 56 jarige meertalige secretaresse is talen spreken/aanleren mijn ding. Ik heb al Franse en Engelse les gegeven aan een 14-jarige studente voor haar taalexamens. Ik volg regelmatig Spaanse conversatielessen. Ik hielp een tijdje geleden als vrijwillige lesgeefster Nederlands bij Sant Egidio Linkeroever. Graag had ik dit nu dichterbij huis gedaan ... kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Laura
Laura
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 3 jaar voltijds leerkracht Nederlands aan anderstaligen geweest. Ook als leerkracht Frans heb ik ervaring, bovendien werk ik vandaag nog steeds in een Franstalige context.
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Noemi
Noemi
Antwerpen
Nieuw
Taalnazi is mijn tweede naam! Ik verbeter met plezier teksten van vrienden en familie en doe er al zo lang ik me kan herinneren alles aan om mijn omgeving door hun al dan niet gehate taalexamens te helpen. In plaats van me in te moeten houden om sms'en te corrigeren of te ergeren aan fouten in de media, kan ik me dus maar beter op deze manier met mijn hobby bezighouden ;)
Bijles spaans in Mortsel (2640) - Mieke
Mieke
Mortsel
Nieuw
Talen zijn mijn passie, wanneer je verschillende talen kent kan je de hele wereld aan. Als geen ander begrijp ik dat hoe jonger je dit aanleert hoe gemakkelijker het gaat. En met de nodige ondersteuning moet dit zeker lukken!
Bijles spaans in Antwerpen (2020) - Alain
Alain
Antwerpen
Nieuw
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Antonio
Antonio
Antwerpen
Nieuw
Ben zelf Spaanstalig en heb veel kennis als vertaler/ tolk , kan goed schrijven en lezen waardoor ik bijles kan geven voor iedereen die graag hulp nodig heeft.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Tomás
Tomás
Antwerpen
Nieuw
Hello everyone, i'm from Argentina so I speak Spanish. I'm open to teach you basic things in Spanish that you need to understand the language. Classes must be in English, I don't speak Dutch.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Naomi
Naomi
Antwerpen
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans en ik heb altijd grote onderscheiding gehaald voor mijn opleiding. Mijn taalniveau Engels is C1. Ik heb al 1 jaar ervaring met bijlessen geven en ik zou graag mijn kennis delen. Ik hamer vooral op schrijf en luistervaardigheid. Je bent op het goede adres als je voor je examen wil slagen of als je gewoon wat kennis wil vergaren.
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Lynn
Lynn
Antwerpen
Nieuw
Inmiddels zit ik aan mijn derde jaar lesgeven in de talen (Engels, Nederlands, Spaans). In deze periode heb ik allerlei zaken uitgeprobeerd: volwassen onderwijs, okanscholen, secundair onderwijs... Allemaal heel leuk en leerrijk! Het is enorm fijn om studenten na een tijdje vorderingen te zien maken. Geef me gerust een seintje!
Bijles spaans in Zwijndrecht (2070) - Eva
Eva
Zwijndrecht
Nieuw
ik heb een ruime kennis van spaans engels frans en nederlands, ik kan helpen bij huiswerk, mensen die spontaan nieuwe taal willen leren, of opfrissen.
Bijles spaans in Berchem (2600) - Brenda
Brenda
Berchem
Nieuw
Ik spreek niet enkel Spaans, maar ook Engels, Frans en Nederlands. Heeft u interesse in bijles over grammatica of vocabulair? WIlt u graag uw talen bijschaven of enkel een goede basis verwerven? Twijfel dan niet om me te contacteren!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Wilrijk: geëvalueerd met 5.0 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Wilrijk, Spaanse les Wilrijk, privé leraar Wilrijk, Spaans leren Wilrijk, Spaans leren voor beginners Wilrijk, privélessen Spaans Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden