bijles spaans Wezembeek-oppem

Hulp voor bijles Spaans Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Wezembeek-oppem

Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles spaans in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben afgestudeerd als student Hotel Management aan de EHB waar Engels, Frans, Nederlands en Spaans deel uit maakten van mijn lessenpakket. Verder heb ik gestudeerd in Malta waardoor ik nu vloeiend Engels spreek en heb ik ook stage gevolgd in Barcelona wat ook ten goede kwam voor mijn Spaans en Frans
Bijles spaans in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I am native speaker but not only that, I have experience teaching languages and I like a lot teaching, I am very dynamic, patient and Kind! Also I like cultural exchange.
Bijles spaans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Cédric
Cédric
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben dagelijks in contact met verschillende talen en heb er zelf veel gestudeerd. Daarom denk ik dat ik de juiste studiemethode heb en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun talen. Je suis en contact avec plusieurs langues tous les jours et j'en ai étudié beaucoup moi-même. Je pense donc que avoir trouvé la bonne méthode et je veux pouvoir aider autant de gens que possible avec leurs langues.
Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Anke
Anke
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Leerkracht Nederlands, 30 jaar. Mijn moedertaal is Nederlands, maar ik spreek ook Engels, Frans en Spaans, een beetje Duits en een beetje Portugees. Talen zijn dus mijn passie!
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Valérie
Valérie
Schaarbeek
Nieuw
Bijles spaans in Tervuren (3080) - Ouarda
Ouarda
Tervuren
Nieuw
Ik kan u of uw kinderen helpen talen te leren. Ik heb veel ervaring met kindjes maar ook met volwassenen. Ik hou van kinderen en ben heel geduldig. Geef me gerust een seintje.
Bijles spaans in Overijse (3090) - Karin
Karin
Overijse
Nieuw
Ik kom uit Venezuela, en mijn moedertaal (Spaans) aan anderen aanleren is iets dat ik met veel plezier doe. Ik leer zelf graag talen dus ik begrijp wat een goede bijles moet zijn.
Bijles spaans in Brussel (1000) - Alvaro
Alvaro
Brussel
Nieuw
Ik ben een spaanstalige die geïnteresseerd is in het leren van nieuwe talen. Ik beschik over een basis Engels, een notie Frans en ben sinds een jaar Nederlands aan het leren. Ik ben de hele week beschikbaar en stel me flexibel op. Ik kom mijn verantwoordelijkheden na en ben een warm persoon voor zowel kinderen als volwassenen.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Caene
Caene
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed in het Spaans en Nederlands. Kort hierna heb ik vloeiend Engels geleerd en mijn Frans is ook van goed niveau. Ik help graag bij leren van talen op een fijne stressvrije manier.
Bijles spaans in Vilvoorde (1800) - Clara
Clara
Vilvoorde
Nieuw
Met twee masterdiploma's op zak in de talen, heb ik een gegronde kennis van de grammatica in het Frans en Spaans. Germaanse talen heb al doende geleerd, Nederlands is mijn moedertaal.
Bijles spaans in Elsene (1050) - Laura
Laura
Elsene
Nieuw
I am a former student of Interpreting and Translation at the University of Bologna. I am an Italian mother-tongue teacher and translator, very skilled and fluent in English, French and Spanish.
Bijles spaans in Overijse (3090) - Julie
Julie
Overijse
Nieuw
Ik spreek 4 talen : Frans, Nederlands, Engels en Spaans . Ik kan zelf heel goed helpen met Engels, Nederlands en Spaans. Ik zou het geweldig vinden om te kinderen te helpen met die talen.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Samuel
Samuel
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlandas/Spaans. Ik heb geen ervaring met lesgeven maar kan heel goed babbelen! Met grammatica kan ik niet helpen, enkel conversatie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Wezembeek-oppem, Spaanse les Wezembeek-oppem, privé leraar Wezembeek-oppem, Spaans leren Wezembeek-oppem, Spaans leren voor beginners Wezembeek-oppem, privélessen Spaans Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden