bijles nederlands Nijlen

Hulp voor bijles Nederlands in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Nijlen

Bijles nederlands in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Vermits ik heel graag les geef, en ik vlot Frans spreek en Nederlands mijn moedertaal is, zou ik dit heel graag overbrengen aan hen die het er moeilijker mee hebben.
Bijles nederlands in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Bijles nederlands in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben 10 jaar klasleerkracht geweest in de lagere school. De leerstof taal en Frans van het 3de tot en met het 6de leerjaar heb ik in de vingers en daar kan ik jouw kind helemaal mee op weg helpen.
Bijles nederlands in Duffel (2570) - Petra
Petra
Duffel
Nieuw
Ik ben Petra en geef al meer dan 25 jaar bijles, steeds met de glimlach! Ik heb al vele kinderen met succes geholpen, kan vele referenties geven. Ik voorzie, indien nodig, aangepast materiaal en werkladen. Ik geef Frans en Nederlands, thuis en op locatie. Indien gewenst mail ik met de leerkracht om de prestaties te verbeteren. 90 % slaagkans!!
Bijles nederlands in Hove (2540) - Celien
Celien
Hove
Nieuw
Taal is mijn passie. Ik studeer taal-en letterkunde Spaans en Nederlands, en in de tussentijd leer ik een beetje Portugees en probeer ik mijn Frans te onderhouden.
Bijles nederlands in Broechem (2520) - Pieter
Pieter
Broechem
Nieuw
Ik geef al 6 jaar Frans-Nederlands in alle graden, zodus dit vormt voor mij geen enkel probleem. Didactisch materiaal heb ik bij de vleet, alsook heel wat online oefenmateriaal.
Bijles nederlands in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik vind het enorm leuk om mijn moedertaal, het Frans aan anderen aan te leren! Naast mijn masterdiploma in de Franse taal- en letterkunde beschik ik ook over een lerarendiploma voor het lager onderwijs. Ik heb ook meer dan 7 jaar ervaring in het geven van bijlessen Frans, wiskunde en Nederlandse spelling en ik heb al lesgegeven in verschillende leerjaren in het lager onderwijs.
Bijles nederlands in Schilde (2970) - Véronique c m
Véronique c m
Schilde
Nieuw
26 jaar ervaring als taleninstructeur NL-FR-ENG, Romaniste, kerntalentenanalyste ( verband tussen speelgoed en talenten), beelddenker , ervaringsdeskundige HSP, optimistische ex-k-ankerpatiënte, bedrijfsredactrice, lid v KunstgRoep, creatieve coaching. communicatieve gevarieerde aanpak, NLP-practitioner. Enthousiast, geduldig, gedreven. Leren mag plezant zijn
Bijles nederlands in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Student in mijn laatste jaar middelbaar in Lier. Ik ben gepassioneerd door talen en help graag kinderen vorderingen maken! Ik kan ook helpen met huiswerk.
Bijles nederlands in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8 in Vita et Pax. Buiten Wiskunde en Wetenschappen ben ik zeker ook graag bezig met talen. Van thuis uit heb ik altijd Frans gehoord en ik zou dus zeker willen helpen!
Bijles nederlands in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Bijles nederlands in Ranst (2520) - Esther
Esther
Ranst
Nieuw
NT2:Ik heb vooral ervaring met beginners (1.1 en 1.2) maar ik kan ook werken op maat. (Bv. Nederlands om te gebruiken op je job.) Afgelopen schooljaar heb ik (wegens corona) online lesgegeven. Ik beschik dus over voldoende digitale tools. Wat zijn jouw interesses? Hoe kan jij het beste leren? Ik vertrek voor mijn privélessen vooral vanuit de noden van de cursist. Dat maakt privéles net zo boeiend!
Bijles nederlands in Duffel (2570) - Maaike
Maaike
Duffel
Nieuw
Ik heb een tijdje geleden de opleiding leerkracht lager onderwijs gestudeerd. Hier was de Nederlandse taal 1 van mijn grootste troeven. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen!
Bijles nederlands in Wijnegem (2110) - Milà
Milà
Wijnegem
Nieuw
Ik ben net afgestudeerd in de richting Latijn-wetenschappen met daarvan nog 2 jaar Latijn-moderne talen. We hebben steeds een minimum van 4 lesuren Frans gehad en mijn punten van Nederlands leunden vaak aan bij het maximum.
Bijles nederlands in Duffel (2570) - Fern
Fern
Duffel
Nieuw
Ervaring in het secundair onderwijs en met het geven van Nederlands en Engels. Voornamelijk derde graad, dus stevige leerstof schrikt me niet af. Grammatica, taalvaardigheid en/of leren leren kunnen allemaal aan bod komen indien gewenst! Ook volwassenen die een conversatiepartner zoeken om hun Nederlandse of Engelse taalvaardigheid te oefenen - ook online! - mogen me zeker een berichtje sturen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Nijlen, privé leraar Nederlands Nijlen, Nederlands leren Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden