bijles latijn Schoten

Hulp voor bijles latijn in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars latijn in de buurt van Schoten

Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles latijn in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb zelf Latijn-wetenschappen gevolgd in het middelbaar en ben ook in die richting afgestudeerd. Ik heb een enorme interesse in talen en Latijn als basis voor alle talen.
Bijles latijn in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles latijn in Antwerpen (2060) - Annelies
Annelies
Antwerpen
Nieuw
Op het middelbaar heb ik Latijn Moderne talen gestudeerd. Kinderen en volwassenen ondersteunen om nieuwe zaken aan te leren, is echt een passie van mij. Ik zie mijn studenten graag vorderingen maken en geef hen met plezier goede raad. Probeer het eens en je zal niet teleurgesteld zijn.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik zit dit jaar voor de laatste keer op de banken van de secundaire school, en ik zou graag anderen met leerproblemen helpen. Ik heb al eerder bijles gegeven. Ik kan kinderen van de lagere school en secundaire school (t.e.m 3e middelbaar) helpen met de vakken: Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde, Latijn
Bijles latijn in Antwerpen (2018) - Kato
Kato
Antwerpen
Nieuw
Ik ben bezig aan mijn masterjaar in de wijsbegeerte. Altijd een goede student geweest, mijn bachelor behaalde ik met hoge onderscheiding. In het middelbaar volgde ik Latijn-Talen, waardoor mijn kennis van Latijn goed is. De ongeziene teksten waren mijn sterke punt! Verder is biologie altijd een grote interesse van mij geweest, en school ik mezelf hier veel in bij in mijn vrije tijd.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Momenteel volg ik op school Latijn Moderne Talen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in talen. Ik spreek ook vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast spreek ik ook Spaans en Frans.
Bijles latijn in Antwerpen (2060) - Zi
Zi
Antwerpen
Nieuw
Ik volg Latijn al sinds het eerste middelbaar. Inmiddels heb ik al 6 jaar kennis in het Latijn opgedaan. Wiskunde doe ik al sinds dat ik een klein kind was. Het vak interesseert mij ook het meest op school waardoor ik mijn aandacht daarop het meest focus. Chemie kan ik redelijk goed aangezien ik een jaartje geleden Latijn - Wiskunde - Wetenschappen heb gedaan.
Bijles latijn in Berchem (2600) - Zoé
Zoé
Berchem
Nieuw
Hallo! Ik zit in mijn laatste jaar op het Xaveriuscollege in de richting Latijn-Wetenschappen. In heel mijn schoolcarrière ben ik enkel bezig geweest met Latijn en wetenschappen. Aangezien wetenschappen mij erg boeien en ik 6 jaar ervaring heb met de Latijnse taal, zie ik het zeker zitten om mijn kennis door te geven aan anderen die even geïnteresseerd en gemotiveerd zijn in deze vakken!
Bijles latijn in Ekeren (2180) - Sterre
Sterre
Ekeren
Nieuw
Ik studeer dit jaar af in de richting Latijn- moderne Talen. Ik zelf had 6 jaar lang een geweldige leerkracht Latijn die mij altijd gemotiveerd hield, zo heb ik ook het belang van een enthousiaste leerkracht geleerd. Ik zou dit enthousiasme graag met uw kind delen om hem/haar ook te kunnen helpen enn motiveren voor deze rijke oude taal.
Bijles latijn in Berchem (2600) - Alex
Alex
Berchem
Nieuw
Ik ben een student aan het secundair onderwijs en ik heb net mijn derde jaar afgerond. Het lijkt me tof om met jongere kinderen samen te werken en te helpen. Latijn en wiskunde zijn mijn beste vakken maar ik haal eveneens als gemiddelde ook hoog.
Bijles latijn in Antwerpen (2000) - Axelle
Axelle
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd met 6jaar latijn wiskunde. In elke richting kan ik normaal wat bijsturen. Ik probeer geduldig door te nemen waar het eventueel fout loopt. Als studente probeer ik dit dan ook speels uit te leggen zodat ze dit met aandacht begrijpen.
Bijles latijn in Kalmthout (2920) - Patrick
Patrick
Kalmthout
Nieuw
Ik heb 40 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn specialiteiten zijn Nederlands en Engels. Ik heb echter ook al wiskunde- bijles gegeven. Ik kan zorgen voor begeleiding bij het maken van huiswerk en bij het voorbereiden van examens.
Bijles latijn in Brasschaat (2930) - Sophie
Sophie
Brasschaat
Nieuw
Kennis van het lesmateriaal, inzicht in deze mooie vakken, en inzicht in de meerwaarde die Latijn kan brengen. Ik coachben ondersteun elke leerlibg op maat.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles latijn Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn Schoten, privéleraar Latijn Schoten, leraar Latijn gezocht Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden