bijles latijn Mortsel

Hulp voor bijles latijn in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars latijn in de buurt van Mortsel

Bijles latijn in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles latijn in Hoboken (2660) - Hayke
Hayke
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Hayke en ik ben 16 jaar oud. Momenteel zit ik in het 5e middelbaar in de richting Latijn Moderne Talen. Latijn is mijn favoriete vak en ik help hier ook graag anderen bij. Tot dit jaar zat ik in de richting Latijn-wiskunde, ik help dus ook graag bij wiskunde en wetenschappen tot het 4e middelbaar.
Bijles latijn in Duffel (2570) - Anneleen
Anneleen
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf afgestudeerd aan het middelbaar met onderscheiding en zeer positieve ervaringen over deze onderwerpen. Ik ben bovendien leergierig: ik schaaf mijn kennis graag bij indien nodig!
Bijles latijn in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb zelf Latijn-wetenschappen gevolgd in het middelbaar en ben ook in die richting afgestudeerd. Ik heb een enorme interesse in talen en Latijn als basis voor alle talen.
Bijles latijn in Antwerpen (2060) - Annelies
Annelies
Antwerpen
Nieuw
Op het middelbaar heb ik Latijn Moderne talen gestudeerd. Kinderen en volwassenen ondersteunen om nieuwe zaken aan te leren, is echt een passie van mij. Ik zie mijn studenten graag vorderingen maken en geef hen met plezier goede raad. Probeer het eens en je zal niet teleurgesteld zijn.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik zit dit jaar voor de laatste keer op de banken van de secundaire school, en ik zou graag anderen met leerproblemen helpen. Ik heb al eerder bijles gegeven. Ik kan kinderen van de lagere school en secundaire school (t.e.m 3e middelbaar) helpen met de vakken: Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde, Latijn
Bijles latijn in Lier (2500) - Esmee
Esmee
Lier
Nieuw
Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring met het geven van bijles Latijn. De student krijgt een beter inzicht in de materie en dat vertaalt zich in betere punten.
Bijles latijn in Kontich (2550) - Annik
Annik
Kontich
Nieuw
Ik ben educatief medewerker in een museum. Vaak leid ik kinderen rond en probeer hen te enthousiasmeren door hen zelf aan het woord te laten en hen de kans te bieden dingen te verwoorden. Zo kan je weer verder bouwen. Huiswerk, studiebegeleiding ... voor basisschool en eerste graad middelbaar (ook voor Latijn)
Bijles latijn in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen ASO3 gedaan in het Onze-Lieve-Vrouw College. Ik ben verzot op talen. Ik heb ook Latijn en Grieks gedaan, ik was altijd de beste van mijn klas in Latijn en Grieks.
Bijles latijn in Antwerpen (2018) - Kato
Kato
Antwerpen
Nieuw
Ik ben bezig aan mijn masterjaar in de wijsbegeerte. Altijd een goede student geweest, mijn bachelor behaalde ik met hoge onderscheiding. In het middelbaar volgde ik Latijn-Talen, waardoor mijn kennis van Latijn goed is. De ongeziene teksten waren mijn sterke punt! Verder is biologie altijd een grote interesse van mij geweest, en school ik mezelf hier veel in bij in mijn vrije tijd.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Momenteel volg ik op school Latijn Moderne Talen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in talen. Ik spreek ook vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast spreek ik ook Spaans en Frans.
Bijles latijn in Duffel (2570) - Pieter
Pieter
Duffel
Nieuw
Hey, Ik ben Pieter en zit in het 5de middelbaar Latijn-wetenschappen (6u wiskunde, 2u fysica en chemie) in het Sint-Gummarus college in Lier. Ik munt uit in Latijn en fysica dus zou hier graag (bij)les over geven aan medestudenten in de 1ste en 2de graad. Ik ben zelf nog student dus weet goed hoe het er aan toe gaat en wat er verwacht wordt van de studenten. Hierdoor kan ik concreter helpen.
Bijles latijn in Antwerpen (2060) - Zi
Zi
Antwerpen
Nieuw
Ik volg Latijn al sinds het eerste middelbaar. Inmiddels heb ik al 6 jaar kennis in het Latijn opgedaan. Wiskunde doe ik al sinds dat ik een klein kind was. Het vak interesseert mij ook het meest op school waardoor ik mijn aandacht daarop het meest focus. Chemie kan ik redelijk goed aangezien ik een jaartje geleden Latijn - Wiskunde - Wetenschappen heb gedaan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars Latijn in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles latijn Mortsel: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn Mortsel, privéleraar Latijn Mortsel, leraar Latijn gezocht Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden