bijles latijn Edegem

Hulp voor bijles latijn in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars latijn in de buurt van Edegem

Kristel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles latijn in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (45 reviews)
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles latijn in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (16 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Bijles latijn in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles latijn in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles latijn in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb zelf Latijn-wetenschappen gevolgd in het middelbaar en ben ook in die richting afgestudeerd. Ik heb een enorme interesse in talen en Latijn als basis voor alle talen.
Bijles latijn in Antwerpen (2060) - Annelies
Annelies
Antwerpen
Nieuw
Op het middelbaar heb ik Latijn Moderne talen gestudeerd. Kinderen en volwassenen ondersteunen om nieuwe zaken aan te leren, is echt een passie van mij. Ik zie mijn studenten graag vorderingen maken en geef hen met plezier goede raad. Probeer het eens en je zal niet teleurgesteld zijn.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik zit dit jaar voor de laatste keer op de banken van de secundaire school, en ik zou graag anderen met leerproblemen helpen. Ik heb al eerder bijles gegeven. Ik kan kinderen van de lagere school en secundaire school (t.e.m 3e middelbaar) helpen met de vakken: Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde, Latijn
Bijles latijn in Lier (2500) - Esmee
Esmee
Lier
Nieuw
Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring met het geven van bijles Latijn. De student krijgt een beter inzicht in de materie en dat vertaalt zich in betere punten.
Bijles latijn in Kontich (2550) - Annik
Annik
Kontich
Nieuw
Ik ben educatief medewerker in een museum. Vaak leid ik kinderen rond en probeer hen te enthousiasmeren door hen zelf aan het woord te laten en hen de kans te bieden dingen te verwoorden. Zo kan je weer verder bouwen. Huiswerk, studiebegeleiding ... voor basisschool en eerste graad middelbaar (ook voor Latijn)
Bijles latijn in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen ASO3 gedaan in het Onze-Lieve-Vrouw College. Ik ben verzot op talen. Ik heb ook Latijn en Grieks gedaan, ik was altijd de beste van mijn klas in Latijn en Grieks.
Bijles latijn in Bazel (9150) - Eva
Eva
Bazel
Nieuw
Ik ben een derdejaars studente chemie aan de KdG die een modeltraject volgt. Dit maakt dat vooral chemie mijn sterkste kant is, maar ook andere wetenschappen beheers ik zeer goed. Ik help de studenten dan ook graag daarmee!
Bijles latijn in Antwerpen (2018) - Kato
Kato
Antwerpen
Nieuw
Ik ben bezig aan mijn masterjaar in de wijsbegeerte. Altijd een goede student geweest, mijn bachelor behaalde ik met hoge onderscheiding. In het middelbaar volgde ik Latijn-Talen, waardoor mijn kennis van Latijn goed is. De ongeziene teksten waren mijn sterke punt! Verder is biologie altijd een grote interesse van mij geweest, en school ik mezelf hier veel in bij in mijn vrije tijd.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Momenteel volg ik op school Latijn Moderne Talen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in talen. Ik spreek ook vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast spreek ik ook Spaans en Frans.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles latijn Edegem: geëvalueerd met 5.0 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn Edegem, privéleraar Latijn Edegem, leraar Latijn gezocht Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden