bijles latijn Kapellen

Hulp voor bijles latijn in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars latijn in de buurt van Kapellen

Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb zelf Latijn-wetenschappen gevolgd in het middelbaar en ben ook in die richting afgestudeerd. Ik heb een enorme interesse in talen en Latijn als basis voor alle talen.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik zit dit jaar voor de laatste keer op de banken van de secundaire school, en ik zou graag anderen met leerproblemen helpen. Ik heb al eerder bijles gegeven. Ik kan kinderen van de lagere school en secundaire school (t.e.m 3e middelbaar) helpen met de vakken: Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde, Latijn
Bijles latijn in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Momenteel volg ik op school Latijn Moderne Talen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in talen. Ik spreek ook vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast spreek ik ook Spaans en Frans.
Bijles latijn in Kalmthout (2920) - Brook
Brook
Kalmthout
Nieuw
Ik zit in mijn 3e bachelor handelsingenieur en in het middelbaar heb ik Latijn-Wetenschappen gestudeerd. Vooral economie, wiskunde en statistiek heb ik zeer uitgebreid gekregen. Daarnaast kan ik ook wetenschapsvakken geven aan het middelbaar. Wenst u of uw kind bijles in één van bovenstaande vakken (van het eerste tot zesde middelbaar of 1e bachelor universiteit )? Ik help graag!
Bijles latijn in Kapellen (2950) - Ann
Ann
Kapellen
Nieuw
Topstudent college essen 4 de jaar latij-wiskunde. Jaarlijkse deelname wiskundeolympiade. Score wiskunde tussen 80 en 100. Gewoon uitleg te geven aan vrienden en wil je graag helpen!
Bijles latijn in Ekeren (2180) - Sterre
Sterre
Ekeren
Nieuw
Ik studeer dit jaar af in de richting Latijn- moderne Talen. Ik zelf had 6 jaar lang een geweldige leerkracht Latijn die mij altijd gemotiveerd hield, zo heb ik ook het belang van een enthousiaste leerkracht geleerd. Ik zou dit enthousiasme graag met uw kind delen om hem/haar ook te kunnen helpen enn motiveren voor deze rijke oude taal.
Bijles latijn in Kalmthout (2920) - Patrick
Patrick
Kalmthout
Nieuw
Ik heb 40 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn specialiteiten zijn Nederlands en Engels. Ik heb echter ook al wiskunde- bijles gegeven. Ik kan zorgen voor begeleiding bij het maken van huiswerk en bij het voorbereiden van examens.
Bijles latijn in Brasschaat (2930) - Sophie
Sophie
Brasschaat
Nieuw
Kennis van het lesmateriaal, inzicht in deze mooie vakken, en inzicht in de meerwaarde die Latijn kan brengen. Ik coachben ondersteun elke leerlibg op maat.
Bijles latijn in Antwerpen (2040) - Nina-marie
Nina-marie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb 2 jaar latijn gedaan in het middelbaar en 3 jaar wetenschappen wiskunde. Ik help mijn broertje en neefjes vaak met hun huiswerk dus heb hier al enige ervaring voor opgedaan.
Bijles latijn in Kalmthout (2920) - Merel
Merel
Kalmthout
Nieuw
Mijn opleiding is wetenschappelijk gericht en hierdoor ben ik in veel contact gekomen met de basisbeginselen van wiskunde, fysica, chemie en biologie. Ik heb de opleiding Latijn-Wetenschappen gevolgd in het middelbaar.
Bijles latijn in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
Nieuw
Ik heb heel wat ervaring in het geven van bijlessen op alle vlak, tevens in het professioneel aanpakken van leren, studeren, werken, enz. Heb een sterk inzicht in taalstructuur edm.
Bijles latijn in Schoten (2900) - Wout
Wout
Schoten
Nieuw
Ik zit momenteel in het zesde middelbaar Latijn-wiskunde op Sint-Michiel. Ik heb de leerstof zelf nog recent gehad en heb goede punten. Ik geef vaak ook uitleg aan mijn zussen en klasgenoten. Ook ben ik chiroleider. Vaak helpt het om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen en daar ben ik heel goed in.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars Latijn in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles latijn Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn Kapellen, privéleraar Latijn Kapellen, leraar Latijn gezocht Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden