bijles chemie Edegem

Hulp voor bijles chemie in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Edegem

Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles chemie in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles chemie in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles chemie in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles chemie in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Bijles chemie in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Bijles chemie in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Bijles chemie in Wilrijk (2610) - Wout
Wout
Wilrijk
Nieuw
Bijles chemie in Wilrijk (2610) - Christof
Christof
Wilrijk
Nieuw
Doctor in wetenschappen, specialisatie Chemie en biochemie: Heb veel kennis opgedaan op verschillende wetenschappelijke richtingen en wil deze kennis graag delen met andere. Ik bekijk samen met de student naar het probleem en treedt in dialoog om samen tot een oplossing te komen. Op deze manier kan ik juiste manier van denken aanleren. Ik geloof dat dit de beste strategie is om iets aan te leren.
Bijles chemie in Wilrijk (2610) - Louka
Louka
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een student in het 5de jaar secundair onderwijs. Ik volg Wetenschappen-wiskunde en ik heb dus 6 uur wiskunde per week. Ik ben gepassioneerd over Wiskunde, Chemie en Fysica en help leerlingen graag met deze vakken :)
Bijles chemie in Berchem (2600) - Michaël
Michaël
Berchem
Nieuw
Momenteel zit ik in mijn master biologie en kom van wetenschappen wiskunde (8u) ASO. Mijn wetenschappelijke achtergrond is degelijk onderbouwt. Daarnaast heb ik ervaring met lesgeven bij medestudenten maar ook bij andere leerlingen van het middelbaar onderwijs.
Bijles chemie in Berchem (2600) - Tania
Tania
Berchem
Nieuw
Ik ben student Chemie aan de UAntwerpen. Ik zit momenteel in mijn 3de jaar dus ik heb al een stevige basis van chemie, fysica en wiskunde gekregen. Mijn voornaamste passie is chemie, meer concreet organische chemie. Indien u enige problemen met chemische vraagstukken/concepten/reacties ondervindt, stuur maar een berichtje. Ik zal u met alle plezier helpen!
Bijles chemie in Wilrijk (2610) - Karen
Karen
Wilrijk
Nieuw
Ik scoorde een 91 op wiskunde, 88 op aardrijkskunde en een 95 op chemie. Indien je dus wat hulp nodig hebt met één van bovenstaande vakken kan ik je zeker helpen! Doorheen het jaar hielp ik graag mijn medeleerlingen om hen de leerstof beter te laten begrijpen, daarom heb ik mij op dit platform ingeschreven. Op deze manier kan ik zowel mensen helpen en tegelijkertijd een centje bijverdienen.
Bijles chemie in Wilrijk (2610) - Isabel
Isabel
Wilrijk
Nieuw
Ik ben student geneeskunde. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. In het verleden heb ik al vaak bijles gegeven aan verre familieleden of kennissen en dit aan zowel leerlingen van de basisschool als van de middelbare school.
Bijles chemie in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Mortsel
Nieuw
(Bijles geven is gewoon ongelofelijk plezant en mensen laten begrijpen nog meer - nu wil ik eerst graag wat rondkijken om te zien of de jobs me zouden liggen)
Bijles chemie in Berchem (2600) - Ayman
Ayman
Berchem
Nieuw
Bijles geef ik al 3 jaar lang, het begon als een grap met me zusje en broertje tot ik vaker de opmerking kreeg dat ik het zeer goed deed. Ik ben zelf afgestudeerd in de wetenschappen talen, dus ik heb kennis van beide. Studenten uit de nood helpen blijft mijn passie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Edegem: geëvalueerd met 4.31 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Edegem, privé leraar chemie Edegem, leraar chemie gezocht Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Edegem

bijles chemie - Bijles chemie eerste jaar bachelor bio-techniek - Bijles Fysica en Chemie - Bijles chemie en biologie 4 ec wis olve - Bijles chemie - Bijles chemie - Bijles in Edegem (2650)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden