bijles chemie Antwerpen

Hulp voor bijles chemie in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Antwerpen

Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Gulia
Gulia
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik vind het leuk om kinderen te helpen wettenschapen te begrijpen. Ik kan helpen met wiskunde van basisschool, middelbare school programmen over alle temas: algebra, meetkunde (planimetrie en stereometrie), rijen, logaritmen, integralen, functieonderzoeken...
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben 24 en net beginnen werken. Als ingenieur heb ik een brede, grondige kennis van de exacte wetenschappen en wiskunde. Ik heb een passie voor biologie, fysica en chemie. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. Ik ben behulpzaam en geduldig, hopelijk kan ik u ook helpen!
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Heleen
Heleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met een passie voor wetenschappen en een diploma in de bio-ingenieurswetenschappen op zak, sta ik klaar om je te ondersteunen deze vakgebieden (wiskunde, chemie, fysica, biologie). Studenten in het basisonderwijs en het middelbaar kunnen bij mij terecht voor bijlessen op maat. Met een persoonlijke aanpak, een goede dosis motivatie en een portie geduld wil ik graag mijn kennis doorgeven!
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Jessie
Jessie
Antwerpen
Nieuw
Als onderzoeker aan de universiteit begeleid ik vaak studenten. Ik beheers alle wetenschappelijke vakken op middelbaar niveau (6de ASO), maar Fysica en wiskunde eerder de basis. Ook op Hogeschool of Universitair niveau kan ik je begeleiden met specifieke vakken, je 'leren studeren' of je begeleiden in het verwerken van veel leerstof. +: constructief, motiverend, flexibel, liefde voor lesgeven
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Jasper
Jasper
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf een professionele bachelor in de chemie en heb deze kennis ook nodig voor mijn job. Van nature ben ik zeer geduldig en ik leg de leerstof enthousiast uit. Graag bekijk ik ook de cursus al eens op voorhand zodat ik goed weet wat er gekend moet zijn. Bij vragen mag je me altijd een seintje geven.
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Wouter
Wouter
Antwerpen
Nieuw
Ik heb mijn 2e graad afgemaakt in wetenschappen. Ik ben een leergierige student (vooral wetenschapsrichtingen). Ik kan jongere helpen met hun huiswerk en/of studie.
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Ik ben leerkracht wetenschappen en geef al 16 jaren les. Ik ben zelf industrieel ingenieur biochemie en heb dus een brede basiskennis van wiskunde, chemie, fysica, elektriciteit, biologie, ... Kan uw zoon of dochter wat extra hulp gebruiken, dan kan u bij mij terecht. Ik kan hen bijstaan bij het verwerken van moeilijke leerstof, het herhalen van basisbeginselen en hen voorbereiden op toetsen!
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik vaak bijles gegeven aan vrienden, kennissen, neefjes of nichtjes. Ik heb een ruime kennis van wetenschappen, wiskunde, economie,... maar vooral veel geduld en zin om iets duidelijk over te brengen.
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Eric
Eric
Antwerpen
Nieuw
Ik geef graag bijles aan mijn neefje daarom dat ik dit liever doe als studenten job. Ik probeer een andere manier van aanpak dan die van de leerkracht, dat hetzelfde eindresultaat geeft. Door mijn studie staat mijn parate kennis op valk van wetenschappen hoog wat mij instaat stelt om leerstof tot aan de 6de middelbaar volledig te kunnen uitleggen.
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Nathan
Nathan
Antwerpen
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur in mijn 2de bachelor en heb al wat ervaring met bijles geven. Daarnaast ben ik zelf gemotiveerd om anderen bij te leren.
Bijles chemie in Antwerpen (2018) - Gary
Gary
Antwerpen
Nieuw
Ik ben handelsingenieur van opleiding en heb al jaren bijles gegeven aan studenten van zowel middelbaar als universiteit. Wiskunde, economie, fysica, chemie of biologie hebben geen geheimen voor mij! Ik help u graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Antwerpen: geëvalueerd met 4.75 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Antwerpen, privé leraar chemie Antwerpen, leraar chemie gezocht Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Antwerpen

Bijles leerstof chemie,alcanen, - Organische en analytische chemie - Organische en Analytische Chemie - Bijles chemie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden