bijles biologie Gentbrugge

Hulp voor bijles biologie in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Gentbrugge

Bijles biologie in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles biologie in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.83/5 (42 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles biologie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles biologie in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb 10 jaar in het secundair onderwijs lesgegeven. Ik ben bio-ingenieur van opleiding. Ik heb de lerarenopleiding gevolgd en heb een pedagogisch bekwaamheid attest.
Bijles biologie in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn opleiding als bio-ingenieur heb ik een grondige kennis van de wetenschappen. Hierdoor ben ik uitermate geschikt om bijles te geven in wiskunde, fysica, biologie,... in het middelbaar. Ook voor studiebegeleiding kan je bij mij terecht.
Bijles biologie in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Jozefien en leerkracht chemie en biologie in het secundair. Ik kan helpen met fysica, wiskunde, chemie en biologie niveau 1ste en 2e graad. Beschikbaar op woensdagnamiddag en zaterdag. Regio Gent.
Bijles biologie in Destelbergen (9070) - Giele
Giele
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs, lector hoger onderwijs en expert wetenschapscommunicator. Ik heb veel ervaring in motiverend lesgeven. Wat ik doe, doe ik met passie.
Bijles biologie in Gent (9000) - Laurens
Laurens
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd met een Master Biowetenschappen. Tijdens mijn studies was ik een uitstekende student in wiskunde, statistiek, fysika, chemie en alle (bio)wetenschappen. Door mijn begrip van de zaken in zijn essentie ben ik in staat elk studieonderwerp simpel en duidelijk aan te brengen. Ik kan begeleiding geven aan studenten van het lager, middelbaar en hoger onderwijs.
Bijles biologie in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Bijles biologie in Gent (9000) - Gerlinde
Gerlinde
Gent
Nieuw
In het middelbaar heb ik de richting wetenschappen-wiskunde gevolgd en ben daarna Biomedische Wetenschappen gaan studeren. Vervolgens heb ik nog een Master Biomedical Engineering met succes beëindigd.
Bijles biologie in Sint-amandsberg (9040) - Jinse
Jinse
Sint-amandsberg
Nieuw
student kleuteronderwijs maar ben ook zeer graag bezig met lagere school kinderen. na kleuteronderwijs ben ik zeker van plan om nog lagereonderwijs te volgen.
Bijles biologie in Gent (9000) - Aurora
Aurora
Gent
Nieuw
Ik ben nu zelf studente geneeskunde, maar biologie was altijd mijn lievelingsvak. Ik zou met alle plezier kinderen begeleiden en hun dingen verduidelijken en hun helpen de leerstof beter te begrijpen en beheersen.
Bijles biologie in Melle (9090) - Christophe
Christophe
Melle
Nieuw
Door mijn aanpak probeer ik steeds uw kind centraal te stellen. Samen met uw kind zoeken we de manier om de leerstof begrijpbaar te vertalen en te leren om ze te begrijpen. Ik vereist inzet van de mensen die ik begeleid en de wil om het te begrijpen. Gewoon problemen voor u oplossen en verder geen begeleiding is niet aan mij besteedt.
Bijles biologie in Gentbrugge (9050) - Emilie
Emilie
Gentbrugge
Nieuw
Tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Ugent heb ik reeds meerdere vakken statistiek en wiskunde gehad en was ik hiervoor steeds bij de beste. Ik help anderen graag slagen en ik geloof oprecht dat iedereen capabel is om voor alles te slagen zolang ze de juiste begeleiding krijgen.
Bijles biologie in Gentbrugge (9050) - Canan
Canan
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben een studente die 2 jaar geleden is afgestudeerd aan het secundair onderwijs met een goed percentage in ASO wetenschappen-wiskunde. Ikzelf ben gepassioneerd met wetenschappelijke vakken en studeer nu biomedische labotechnologie in het hoger onderwijs. Fysica, chemie, biologie en wiskunde en vooral wiskunde zijn mijn sterkste punten. Een dynamisch, jong mens als lesgever? contacteer me zeker!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 129 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Gentbrugge, privéleraar biologie Gentbrugge, leraar biologie gezocht Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden