Vacatures zorg in Heusden-zolder

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

8 jobs in zorg in Heusden-zolder

 • 2 uur durende massage
  Beste, Wij komen het weekend van 14-15-16 juni op teambuildingsweekend regio Bocholt. Er is 1 iemand in het team die op dat moment zal geopereerd ...
 • Massage gezoch prive in Gent liefste de door een vrouw
  Ik heb een vraag is er iemand die me iemand kan aanraden voor een massage door een vrouw bedankt
 • Massage
  Beste, Ik ben op zoek naar een ontspannende massage Wie kan me hiermee helpen ? Ik zie je reactie met plezier tegemoet ...
 • Schoonheidsspecialiste aan huis gevraagd
  Ik zoek een schoonheidsspecialiste die aan huis komt voor 1 x per maand. Manicure, pedicure, wenkbrauwen en een massage standaard. Graag ieman...
 • Koken en kindjes eten geven/gezellig samen tafelen
  Ik zoek iemand die graag kookt en 1 of meerdere avonden per week wil komen helpen met lekker koken en eten helpen geven aan onze kindjes. Ze zijn ...
 • gelnagels verwijderen en nieuwe plaatsen
  Ik kan me verplaatsen of je kan bij mij thuis komen. Mogelijke data 25/1, 26/1, 2/02, 3/2, 8/02, 9/2, 10/2
 • gelnagels verwijderen en nieuwe plaatsen
  Beste, Ik zou graag mijn gelnagels verwijderen en nieuwe plaatsen. Waar en wanneer past dat voor jou en wat zijn je prijzen. Hartelijke groeten...
 • Prive masage
  Masagen mag bij haar gebeuren
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken in de zorg in Heusden-zolder? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 41.440 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Heusden-zolder

Werken in de zorg Heusden-zolder, Vacatures zorg Heusden-zolder, Vacature zorgsector Heusden-zolder, Werken in de zorgsector Heusden-zolder, Werken als zorg Heusden-zolder, Werkaanbiedingen zorg Heusden-zolder, Zorgverlener gezocht Heusden-zolder,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature zorg in Heusden-zolder

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!