Vacatures event in Heusden-zolder

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

8 jobs voor event coordinatoren in Heusden-zolder

 • Clown
  26juni, ongeveer 50 kinderen
 • DJ verjaardagsfeest
  Verjaardagsfeest in jeugdhuis de Distel. Basis geluidsinstallatie aanwezig (alsook licht). DJ gezocht voor muziek 90-00, 60-80 personen.
 • wie wilt er schatrijk worden?
  wie wilt er schatrijk worden?, en met mij iets verkopen op events? bvb tommoroland? ,, ik ben 14 m gevallen .. maar gek ben ik niet! ik zi...
 • wie wilt er schatrijk worden en met mij iets op events 'iets' verkopen ?
  wie wilt er schatrijk worden? en met mij iets op events 'iets' verkopen ? dit is geen grap!! ik zelf zit zelf in een rolstoel.. dus ben van ieman...
 • wie wilt er schatrijk worden en met mij iets op events 'iets' verkopen ?
  wie wilt er met mij op events 'iets' verkopen ? we worden schatrijk! liefs een dame! ik heb 2 dingen bedacht!. :D dit is geen fake! kom dan een pa...
 • Housewarming
  Ik ben op zoek naar iemand die beschikbaar is op 8 juli 2023 om foto’s te komen trekken van onze housewarming
 • Huwelijksfotograaf
  Huwelijksfotograaf gezocht voor 18 mei 2024.
 • Putboring
  Beste graag iemand die een grondwaterputboring kan uitvoeren. Het is bedoeld om in de tuin te sproeien en auto te wassen. Dus geen drinkwater...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken in de eventsector in Heusden-zolder? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 51.675 klanten

Populaire zoekopdrachten: job event in Heusden-zolder

Event vacatures Heusden-zolder, Event jobs Heusden-zolder, Vacatures eventsector Heusden-zolder, Vacatures event medewerker Heusden-zolder, Werken op events Heusden-zolder, Event coordinator gezocht Heusden-zolder,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie evenementen jobs in Heusden-zolder

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!