11 jobs voor informatici in Heusden-zolder

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 170 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature informatica diensten in Heusden-zolder

 • hulp
  extra uitleg over algemene pc toepassingen.
 • Formateren PC installatie Ubuntu
  Hallo, Gezocht: persoon voor het formateren van een PC en de installatie van Ubuntu software. Locatie: Heusden-Zolder Alvast bedankt. ...
 • wie kan er mij tegen betaling adobe photoshop leren?
  iemand die mij photoshop kan en wilt leren? ikben een jongen 30 j en heb een zwaar ongeluk gehad. heb niet veel geld.., ik kan en voel alles!
 • welke persoon kan er NU 'gratis' een website maken? lees beschrijving wil j...
  welke persoon er gratis een website maken? je word schatrijk, dat verzeker ikje! wie wilt miljarden verdienen? kom dan bij me langs! alleen vert...
 • welke persoon er een website snel maken?
  wie kan er een website snel maken? ik heb een gouden idee!
 • pc met wachtwoord resetten
  heb een laptop gekocht met paswoord op
 • raspberry pi / retropie installeren
  Beste, ik heb een raspberry pi (4/model B) gekocht met behuizing. Ik wil hier graag retropie opzetten en daarna inbouwen in een zelfgemaakte arca...
 • Computer wil niet aanzetten
  Eerst had ik een probleem met de oververhitting van de processor, toen probeerde ik een oplossing te vinden door de bios te updaten, maar het prob...
 • Geen idee wat er aan de hand is.
  Ik heb een paar dagen geleden geprobeerd een steam game op te starten, zoals altijd. Na verbazing lukte dit niet meer, ik vermoede een driver fou...
 • Email adres installeren
  Ik denk verder niets
 • inloggen in Windows xp
  Win xp pc : user login locked out, want we hebben te vaak geprobeerd met een verkeerd paswoord, van de administrator kennen we de account niet mee...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als informaticus in Heusden-zolder? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 170 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 170 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze informatici zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 23.582 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs informatica in Heusden-zolder

Vacature informatica Heusden-zolder, Vind een job als informaticus Heusden-zolder, Werken als informaticus Heusden-zolder, Werkaanbiedingen informaticus Heusden-zolder, Jobaanbiedingen in informatica Heusden-zolder, Informaticus gezocht Heusden-zolder,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature informatica in Heusden-zolder

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!