transport Liedekerke

Transport Liedekerke Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Liedekerke: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Welle (9473) - Immanuel
Immanuel
Welle
4.91/5 (55 reviews)
Ik help u graag bij het verhuizen, dozen inpakken/markeren, meubels/kasten uit en terug in elkaar steken en zware voorwerpen heffen is geen probleem. Ik kan met een grote bestelwagen of mijn eigen aanhangwagen rijden om uw goederen op een correcte en veilige manier te vervoeren.
Transporteur in Ternat (1740) - Asif umair
Asif umair Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ternat
4.81/5 (21 reviews)
Hy, ik ben Asif, een jonge zelfstandiger uit ternat. Ik ben 30 jaar oud. Ik ben al lang bezig met elektriciteitswerken uit te voeren. Ik heb veel ervaringen gedaan bij groot bedrijven zo als Fabricom, Imtech, Madelec , Danilith enz. En nu ben ik een tijdje zelfstandige man geworden.
Transporteur in Liedekerke (1770) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
4.9/5 (21 reviews)
Dag, in bezit van een grote gesloten aanhangwagen. Mogelijkheid tot een groter voertuig ook. Extra mankracht is ook mogelijk. Van zolder tot kelder.
Transporteur in Ninove (9400) - Kristof
Kristof
Ninove
5/5 (18 reviews)
Aangezien ik 2 handen aan mijn lichaam heb, en niet bang ben van wat zwaarder werk, kan ik perfect helpen om allerlei zaken te helpen verhuizen.......
Transporteur in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Thomas en ik ben 27 jaar oud. Heeft u een verhuis gepland en komt u handen tekort? Dan wil ik zeker een handje komen toesteken. Ik heb de wereld rondgereisd, gewerkt op verschillende boerderijen en al enkele verhuizen meegemaakt. Ik weet dus zeker wat werken is. Hopelijk tot binnenkort!
Transporteur in Roosdaal (1760) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roosdaal
4.89/5 (9 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking waarmee ik kan helpen bij verhuizingen van klein meubilair of toestellen ook heb ik 2 sterke handen om te helpen dragen waar nodig...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Ninove (9400) - Timmy
Timmy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ninove
5/5 (6 reviews)
Ik beschik over een Peugeot partner (lichte vracht). Dus 3 zetels vooraan en achteraan is alles open. Ook is er een schuifdeur aan de zijkant. Ideaal om kleinere spullen mee te vervoeren zoals een wasmachine, koelkast,… en je hebt geen extra grote parkeerplaats nodig. Een trekhaak heb ik echter niet. 2 sterke handen om uit de mouwen te steken voorzie ik ook ;)
Transporteur in Denderleeuw (9470) - Kyan
Kyan
Denderleeuw
5/5 (2 reviews)
Zoek je nog de hulp van een extra paar handen? Ik ben een sportieve jonge man die gerust kan helpen met je zware meubels of dozen te helpen verhuizen. Ik ben op wisselende momenten beschikbaar dus ook overdag. Desnoods kan ik zelf diensten ruilen op het werk om wat flexibeler te zijn.
Transporteur in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Geachte (n), ik heb een bestelwagen met aanhanger, waarmee ik hulp kan bieden bij verhuis, alsook opkuis. Ik ben een eerlijke, harde werker, met oog voor detail. Ik luister steeds naar de noden van de klant.
Transporteur in Affligem (1790) - Bert
Bert
Affligem
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben Bert en woon te Affligem. Naast mn job ben ik graag op de baan, als u me nodig heeft voor een dringende levering of een boodschap: bel me, ik ben er meteen!
Transporteur in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Dag, ik beschik over een SUV met grote koffer. Ik kan u helpen met het vervoeren van pakjes, inkopen doen, ... . Vervoer van punt A naar punt B is tevens ook mogelijk
Transporteur in Ninove (9400) - Jonas
Jonas
Ninove
5/5 (2 reviews)
Mijn wagen is een Citroën Berlingo, uitgerust met een dak drager en geschikt voor veel dozen of breekbare spullen te vervoeren. ik kan u ook van dienst zijn bij het demonteren en opnieuw monteren van meubels. Ook heb ik een goed ruimtelijk inzicht om grote meubels en dergelijke door ramen en deuren te krijgen zonde te beschadigen.
Transporteur in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een auto en aanhangwagen. Zelf gebruik ik deze vaak om grof huisvuil weg te brengen. Zowel voor mezelf als voor mijn ouders, grootouders...
Transporteur in Affligem (1790) - Kristof
Kristof
Affligem
3.0/5 (2 reviews)
Voor de leveringen beschik ik over een camionette, type Peugeot Partner. Ik verkies enkel pakjesleveringen en dergelijke te doen. Geen containerpark transport. Voor de rest ben ik punctueel, correct en kom ik steeds mijn afspraken na.
Transporteur in Haaltert (9450) - Freya
Freya
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik rij ontzettend graag met de auto en heb veel rij ervaring omdat ik namelijk bij de post werk. Ik ben voor mijn camion rijbewijs aan het gaan. Heb ervaring met grote camionetten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Liedekerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik wist niet dat dit platvorm bestond ( toevallig gevonden ) en was aangenaam verrast van de vele mogelijkheden. ”
Kurt
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Liedekerke: geëvalueerd met 4.9 door 170 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Liedekerke, prive chauffeur Liedekerke, transport Liedekerke, pakje verzenden Liedekerke, vervoerder Liedekerke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden