personal trainer Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle personal trainers in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Wezembeek-oppem

Pourya is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.95/5 (40 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Personal trainer in Everberg (3078) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Everberg
5/5 (1 reviews)
ik geef nu al 2jaar recreatieve bokslessen , oa sportoase-justboxing , in mijn lessen komen volgende aspecten aan bod : conditie , kracht , snelheid , lichaamscoordinatie ik kan dit op locatie geven , bij u thuis ( tuin ) , park , ...
Personal trainer in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs heb ik ervaring in sportlessen. Ik ben zelf heel sportief, samen met kinderen opzoek gaan naar het leuke aan sporten zal mijn doel zijn!
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Personal trainer in Peutie (1800) - Cedric
Cedric
Peutie
Nieuw
Schaakles geven is mijn passie. Met 20 jaar ervaring als speler en een achttal jaar als lesgever via verschillende verenigingen, vooral aan jong talent, geef ik graag en regelmatig les van beginnersniveau t.e.m. niveau 1800 à 1850 elo. Ikzelf ben 32 jaar, speelde in de jeugdreeksen op hoog niveau en heb op heden ongeveer 2000 elo.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben student eerste master aan de VUB in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, afstudeerrichting fitheid & gezondheid, minor onderwijs. Ik heb al verschillende stages gelopen in verschillende scholen, van persoonlijke begeleiding tot het coachen in groep. Jaarlijks geef ik sportkampen en geef af en toe sportlessen. Ikzelf doe atletiek en ik help graag kinderen/volwassenen bij sport.
Personal trainer in Leefdaal (3061) - Jonathan
Jonathan
Leefdaal
Nieuw
Met "sportles" bekijk ik het meer als fitness sinds ik daar het meeste ervaring heb. Ben op zelfstandige wijze 100 kilo afgevallen en een hele boel spieren aangekomen. Dus als het om fitness/afvallen/spierenkweken komt heb ik heel veel ervaring.
Personal trainer in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Als professioneel voetballer heb ik recent in de tweede divisie van Zwitserland gespeeld. Ook doe ik aan hardlopen en andere fitnessoefening (buiten). Voetballen is mijn passie, en ik zou hier graag iemand mee helpen, jong of oud. Zelf ben ik ook vader van een zoontje van 1 maand, maar daar kan ik helaas nog niet samen mee voetballen.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Marijke
Marijke
Schaarbeek
Nieuw
Van jongsafaan ben ik geinteresseerd in beweging. Deed veel dans, heb daarna turnen in competitie gedaan. Na mijn studies sociaal-werk kreeg ik de kans om circusvoorstellingen uit te werken. Ik heb opgetreden als acro-duo, met specialisatie handstandtraining, geef bewegingslessen in groep en individueel. Mijn lessen verhogen soepelheid, kracht en coordinatie.
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Door mijn sportief verleden als keeper bij OHL,USG en Anderlecht heb ik een heel mooie ervaring achter de rug in verband met conditie, voeding,...enz Momenteel doe ik aan MMA of kooivechten dus ik kan je altijd meer leren in de kunt van het zelf bescherming. Ik stel schemas samen op met jouw en gegarandeerd dat er vooruitgang geboekt word.
Personal trainer in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben heel sportive, ik beoefen voetbal sinds ik 9jaar was. Sporten is mijn leven, ik ben goed in alle sporten behalve zwemmen omdat dat is iets dat ik niet graag doe maar voir de reste ben ik wel goed bij sporten.
Personal trainer in Sint-pieters-woluwe (1150) - Iris
Iris
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Ik ben een ex-atlete, tennisspeelster, 42 jaar oud met een ruime ervaring in het geven van zowel tennislessen als sportspecifieke training om fit te blijven.
Personal trainer in Heverlee (3001) - Kiara
Kiara
Heverlee
Nieuw
Met mijn achtergrondkennis uit mijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en mijn eigen ervaring binnen de sport, help ik u uw sportieve doelen, klein of groot, te bereiken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.99 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Wezembeek-oppem, personal training Wezembeek-oppem, bodybuilding coach Wezembeek-oppem, fitness coach Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Wezembeek-oppem via Ring Twice


Personal training Wezembeek-oppem kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Wezembeek-oppem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Wezembeek-oppem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Wezembeek-oppem


Voor personal training in Wezembeek-oppem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Wezembeek-oppem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelen, maar wat doet een personal trainer Wezembeek-oppem juist?

Een persoonlijke trainer Wezembeek-oppem is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Wezembeek-oppem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Wezembeek-oppem is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Wezembeek-oppem, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te behalen.

Een personal trainer Wezembeek-oppem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Wezembeek-oppem of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Wezembeek-oppem


Wat een personal trainer Wezembeek-oppem kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Wezembeek-oppem bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Wezembeek-oppem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Wezembeek-oppem heeft, zal het tarief omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Wezembeek-oppem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Wezembeek-oppem bijkomstige uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerief, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Wezembeek-oppem


De kosten van een personal trainer Wezembeek-oppem hangen af van jouw noden en de bijkomende onkosten. Zo rekent de personal trainer Wezembeek-oppem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Wezembeek-oppem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Wezembeek-oppem kunnen bijkomende kosten, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Wezembeek-oppem die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Wezembeek-oppem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Wezembeek-oppem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Wezembeek-oppem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Wezembeek-oppem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Wezembeek-oppem en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Wezembeek-oppem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je ontwerpen. Voor personal training Wezembeek-oppem op maat, kun je dus je doelen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Wezembeek-oppem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Wezembeek-oppem


Ook voor een fitness trainer Wezembeek-oppem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Wezembeek-oppem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Wezembeek-oppem, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Wezembeek-oppem houdt rekening met je objectieven en verlangen.

Je fitness trainer Wezembeek-oppem heeft gerief beschikbaar, waarmee je de vooruitgang van je personal training Wezembeek-oppem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in Wezembeek-oppemJe personal training Wezembeek-oppem vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Wezembeek-oppem in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Wezembeek-oppem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Wezembeek-oppem.

Wanneer je een sport coach Wezembeek-oppem of fitness trainer Wezembeek-oppem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een speciale sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Wezembeek-oppem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Wezembeek-oppem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Wezembeek-oppem of personal training Wezembeek-oppem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Wezembeek-oppem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakkennis aan, waaronder personal training Wezembeek-oppem. Plaats je oproep voor een personal trainer Wezembeek-oppem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden