personal trainer Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle personal trainers in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Wezembeek-oppem

Pourya is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.94/5 (34 reviews)
Schoolslag, crawl en watergewenning zijn mijn specialiteiten. Ik geef vaste bij Sportoase en Sporty. De principe vanmijn lessen zijn als volgt: -Herhaling vorige les. -Nieuwe competenties en techniek -Herhaling vorige les. -Herhaling nieuwe techniek. -optioneel bij leeftijd (< 9j) spelletje en (>9j) snelehidstriks.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Personal trainer in Everberg (3078) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Everberg
5/5 (1 reviews)
ik geef nu al 2jaar recreatieve bokslessen , oa sportoase-justboxing , in mijn lessen komen volgende aspecten aan bod : conditie , kracht , snelheid , lichaamscoordinatie ik kan dit op locatie geven , bij u thuis ( tuin ) , park , ...
Personal trainer in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs heb ik ervaring in sportlessen. Ik ben zelf heel sportief, samen met kinderen opzoek gaan naar het leuke aan sporten zal mijn doel zijn!
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Personal trainer in Peutie (1800) - Cedric
Cedric
Peutie
Nieuw
Schaakles geven is mijn passie. Met 20 jaar ervaring als speler en een achttal jaar als lesgever via verschillende verenigingen, vooral aan jong talent, geef ik graag en regelmatig les van beginnersniveau t.e.m. niveau 1800 à 1850 elo. Ikzelf ben 32 jaar, speelde in de jeugdreeksen op hoog niveau en heb op heden ongeveer 2000 elo.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben student eerste master aan de VUB in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, afstudeerrichting fitheid & gezondheid, minor onderwijs. Ik heb al verschillende stages gelopen in verschillende scholen, van persoonlijke begeleiding tot het coachen in groep. Jaarlijks geef ik sportkampen en geef af en toe sportlessen. Ikzelf doe atletiek en ik help graag kinderen/volwassenen bij sport.
Personal trainer in Leefdaal (3061) - Jonathan
Jonathan
Leefdaal
Nieuw
Met "sportles" bekijk ik het meer als fitness sinds ik daar het meeste ervaring heb. Ben op zelfstandige wijze 100 kilo afgevallen en een hele boel spieren aangekomen. Dus als het om fitness/afvallen/spierenkweken komt heb ik heel veel ervaring.
Personal trainer in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Als professioneel voetballer heb ik recent in de tweede divisie van Zwitserland gespeeld. Ook doe ik aan hardlopen en andere fitnessoefening (buiten). Voetballen is mijn passie, en ik zou hier graag iemand mee helpen, jong of oud. Zelf ben ik ook vader van een zoontje van 1 maand, maar daar kan ik helaas nog niet samen mee voetballen.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Marijke
Marijke
Schaarbeek
Nieuw
Van jongsafaan ben ik geinteresseerd in beweging. Deed veel dans, heb daarna turnen in competitie gedaan. Na mijn studies sociaal-werk kreeg ik de kans om circusvoorstellingen uit te werken. Ik heb opgetreden als acro-duo, met specialisatie handstandtraining, geef bewegingslessen in groep en individueel. Mijn lessen verhogen soepelheid, kracht en coordinatie.
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Door mijn sportief verleden als keeper bij OHL,USG en Anderlecht heb ik een heel mooie ervaring achter de rug in verband met conditie, voeding,...enz Momenteel doe ik aan MMA of kooivechten dus ik kan je altijd meer leren in de kunt van het zelf bescherming. Ik stel schemas samen op met jouw en gegarandeerd dat er vooruitgang geboekt word.
Personal trainer in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben heel sportive, ik beoefen voetbal sinds ik 9jaar was. Sporten is mijn leven, ik ben goed in alle sporten behalve zwemmen omdat dat is iets dat ik niet graag doe maar voir de reste ben ik wel goed bij sporten.
Personal trainer in Sint-pieters-woluwe (1150) - Iris
Iris
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Ik ben een ex-atlete, tennisspeelster, 42 jaar oud met een ruime ervaring in het geven van zowel tennislessen als sportspecifieke training om fit te blijven.
Personal trainer in Heverlee (3001) - Kiara
Kiara
Heverlee
Nieuw
Met mijn achtergrondkennis uit mijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en mijn eigen ervaring binnen de sport, help ik u uw sportieve doelen, klein of groot, te bereiken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.99 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Wezembeek-oppem, personal training Wezembeek-oppem, bodybuilding coach Wezembeek-oppem, fitness coach Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden