muziekles Wezembeek-oppem

Hulp voor muziekles in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Wezembeek-oppem

Muziekles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Muziekles in Brussel (1000) - Simon
Simon
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb de hele 'loopbaan' in het Stedelijk Conservatorium van Brugge doorlopen voor piano, en ben in 2012 afgestudeerd met grote onderscheiding. In 2013 behaalde ik het diploma voor viool, maar volg ondertussen verder les. Tevens volgde ik vier jaar les muziekgeschiedenis. Momenteel studeer ik Muziekschriftuur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een muziekopleiding van 11 jaar gevolgd aan een muziekacademie en heb daarom een grondige kennis van de muziektheorie en notenleer. Ik kan hierover bijles geven alsook van jazz en pop harmonie. Daarnaast heb ik ervaring en kan ik hulp bieden met samenspel en muzisch improviseren (jazz en andere).
Muziekles in Overijse (3090) - Julien
Julien
Overijse
Nieuw
Muziekles in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
I've finished elementary music school and short high school program in piano, done many competitions and provided lessons for beginners while I was at school - would be a pleasure to teach everybody such a valuable and fascinating skill. I also have experience with home lessons for children and pedagogical approach.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Wezembeek-oppem (1970) - Balder
Balder
Wezembeek-oppem
Nieuw
[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Muziekles in Oud-heverlee (3050) - Myrthe
Myrthe
Oud-heverlee
Nieuw
Ik heb een diploma hogere graad 3 aan de academische muziekopleiding in klassieke piano en samenspel, ik heb alsook een jaar jazz piano gevolgd. Momenteel volg ik klassieke zang aan de academie. Ik kan een beginnende pianist (eerste of tweede jaar spelend) helpen in pianolessen. Ik beschik over partituren.
Muziekles in Oud-heverlee (3050) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-heverlee
Nieuw
Hands on approach, vlot in de omgang en met bakken ervaring in verschillende stijlen. In onze studio of bij u thuis nemen we de tijd om ademsteun vocale projectie en het verhaal achter een song te brengen.
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Pieter
Pieter
Schaarbeek
Nieuw
Ik speel gitaar sinds mijn 16 jaar, ik heb ervaring opgedaan in enkele groepjes waar we vooral covers speelden en ben al enkele jaren bezig aan de muziekopleiding jazz/pop/rock aan de muziekacademie van Schaarbeek. Gecombineerd met mijn ervaring als leerkracht kan ik een beginnend gitarist goed op weg helpen met hem of haar een stevige basis aan te leren.
Muziekles in Elsene (1050) - Yous
Yous
Elsene
Nieuw
Ik zou het liefst les geven aan kinderen tem. 18 jaar. Afgestudeerd aan de Haspengouwse Academie : klassieke muziek - piano , hogere graad, 2004-‘12. Ik heb reeds ervaring met piano en notenleer bijles aan beginners. Via deze weg hoop ik een mooie en positieve meerwaarde te kunnen bijdragen aan mijn toekomstige studenten!
Muziekles in Bertem (3060) - Wendy
Wendy
Bertem
Nieuw
Ik speel al meer dan 15 jaar piano en ik heb ook samenspel gedaan met andere instrumenten. Ik geef liever pianoles aan personen die al wat ervaring hebben/kennis hebben over notenleer en muziek. Ik heb ook 4 jaar dwarsfluit gespeeld, dus hiervoor kan ik ook zeker pianobegeleiding spelen.
Muziekles in Diegem (1831) - Alain
Alain
Diegem
Nieuw
Ik ben op mijn 8 jaar begonnen met pianoles aan de academie. Op mijn 14 jaar ben ik daarmee gestopt en ben ik in een band beland waar ik mijn muzikale inzicht heb verrijkt. Daar heb ik ook gitaar leren spelen en ik ben autodidactisch bezig geweest met beide instrumenten tot de dag van vandaag. Daarnaast speel ik ook basgitaar en drum en ik spreek vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
Muziekles in Vorst (1190) - Wynn
Wynn
Vorst
Nieuw
Music is my life and I am extremely passionate about sharing my enthusiasm and abilities in music. I play classical violin, classical piano and jazz drums, and I have experience giving private lessons in both piano and violin. Teaching younger kids classical music can sometimes be difficult, so I always make sure to avoid repetitiveness in my teaching. I also have experience teaching adults music.
Muziekles in Duisburg (3080) - Jean-louis
Jean-louis
Duisburg
Nieuw
Ik speel sinds mijn 12 jaar gitaar, in 2017 behaalde ik mijn hogere graad klassieke gitaar met grootste onderscheiding. Sindsdien speel ik nog altijd regelmatig gitaar. Ook gaf ik vorig schooljaar gitaarles (pop/rock/theorie) in een muziekschool in Leuven. Voor mij is het belangrijk dat muziek maken leuk is, daarom zoeken we samen naar toffe nummers, technieken en projecten die bij je passen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Wezembeek-oppem, privé leraar muziek Wezembeek-oppem, muziek leren spelen Wezembeek-oppem, muziekles volwassenen Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muziekles in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden