pianoles Wezembeek-oppem

Hulp voor pianoles Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Wezembeek-oppem

Pianoles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Pianoles in Brussel (1000) - Simon
Simon
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb de hele 'loopbaan' in het Stedelijk Conservatorium van Brugge doorlopen voor piano, en ben in 2012 afgestudeerd met grote onderscheiding. In 2013 behaalde ik het diploma voor viool, maar volg ondertussen verder les. Tevens volgde ik vier jaar les muziekgeschiedenis. Momenteel studeer ik Muziekschriftuur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Pianoles in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Pianoles in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een muziekopleiding van 11 jaar gevolgd aan een muziekacademie en heb daarom een grondige kennis van de muziektheorie en notenleer. Ik kan hierover bijles geven alsook van jazz en pop harmonie. Daarnaast heb ik ervaring en kan ik hulp bieden met samenspel en muzisch improviseren (jazz en andere).
Pianoles in Overijse (3090) - Julien
Julien
Overijse
Nieuw
Ik heb 9 jaar piano lessen gevolgd en speel nog voor de ontspanning. Ik heb al lessen gegeven aan mijn klein broertje en heb nodige boeken.
Pianoles in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
I've finished elementary music school and short high school program in piano, done many competitions and provided lessons for beginners while I was at school - would be a pleasure to teach everybody such a valuable and fascinating skill. I also have experience with home lessons for children and pedagogical approach.
Pianoles in Wezembeek-oppem (1970) - Balder
Balder
Wezembeek-oppem
Nieuw
[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Pianoles in Oud-heverlee (3050) - Myrthe
Myrthe
Oud-heverlee
Nieuw
Ik heb een diploma hogere graad 3 aan de academische muziekopleiding in klassieke piano en samenspel, ik heb alsook een jaar jazz piano gevolgd. Momenteel volg ik klassieke zang aan de academie. Ik kan een beginnende pianist (eerste of tweede jaar spelend) helpen in pianolessen. Ik beschik over partituren.
Pianoles in Elsene (1050) - Yous
Yous
Elsene
Nieuw
Ik zou het liefst les geven aan kinderen tem. 18 jaar. Afgestudeerd aan de Haspengouwse Academie : klassieke muziek - piano , hogere graad, 2004-‘12. Ik heb reeds ervaring met piano en notenleer bijles aan beginners. Via deze weg hoop ik een mooie en positieve meerwaarde te kunnen bijdragen aan mijn toekomstige studenten!
Pianoles in Bertem (3060) - Wendy
Wendy
Bertem
Nieuw
Ik speel al meer dan 15 jaar piano en ik heb ook samenspel gedaan met andere instrumenten. Ik geef liever pianoles aan personen die al wat ervaring hebben/kennis hebben over notenleer en muziek. Ik heb ook 4 jaar dwarsfluit gespeeld, dus hiervoor kan ik ook zeker pianobegeleiding spelen.
Pianoles in Diegem (1831) - Alain
Alain
Diegem
Nieuw
Ik ben op mijn 8 jaar begonnen met pianoles aan de academie. Op mijn 14 jaar ben ik daarmee gestopt en ben ik in een band beland waar ik mijn muzikale inzicht heb verrijkt. Daar heb ik ook gitaar leren spelen en ik ben autodidactisch bezig geweest met beide instrumenten tot de dag van vandaag. Daarnaast speel ik ook basgitaar en drum en ik spreek vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
Pianoles in Vorst (1190) - Wynn
Wynn
Vorst
Nieuw
Music is my life and I am extremely passionate about sharing my enthusiasm and abilities in music. I play classical violin, classical piano and jazz drums, and I have experience giving private lessons in both piano and violin. Teaching younger kids classical music can sometimes be difficult, so I always make sure to avoid repetitiveness in my teaching. I also have experience teaching adults music.
Pianoles in Kampenhout (1910) - Ayla
Ayla Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
Nieuw
Ik heb pianoles gevolgd sinds mijn 11e en ik ben dit jaar ook afgestudeerd aan de muziekacademie van Zaventem. Vanaf volgend jaar neem ik ook een nieuwe cursus op voor singer songwriting.
Pianoles in Brussel (1000) - Sophie
Sophie
Brussel
Nieuw
Ik geef met plezier al jaren piano les. Naast het klassieke repertoire werk ik ook graag aan improvisatie en samen speel kwaliteiten met de leerlingen.
Pianoles in Steenokkerzeel (1820) - Liese-lotte
Liese-lotte
Steenokkerzeel
Nieuw
Vanaf mijn 8 jaar speel ik piano. Ik ben niet super ervaren maar kan wel wat basisstukken aanleren. Ik heb 3 jaar notenleer gevolgd dus dat kan ik ook met veel plezier aanleren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Wezembeek-oppem, pianoles volwassenen Wezembeek-oppem, pianoles kinderen Wezembeek-oppem, prive pianoles Wezembeek-oppem, pianoles peuters Wezembeek-oppem, pianoles voor beginners Wezembeek-oppem, eerste pianoles Wezembeek-oppem, privé pianoles Wezembeek-oppem, privé leraar piano Wezembeek-oppem, piano leren spelen Wezembeek-oppem, piano leren spelen volwassenen Wezembeek-oppem, pianoles aan huis Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden