muziekles Stabroek

Hulp voor muziekles in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Stabroek

Muziekles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Muziekles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Sinds mijn acht jaar ben ik bezig met muziek. In de academie (piano), aan de Kunsthumaniora (woord-muziek) en in het jaar muziektherapie heb ik mijn skills ontwikkeld. Verder heb ik tussendoor lessen jazzpiano, songwriting en klassieke piano gevolgd. Nu probeer ik me vooral te focussen op improvisatie. Mijn lerarendiploma is daarbovenop een hulp om didactisch tegemoet te komen aan jouw wensen.
Muziekles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Muziekles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Muziekles in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Antwerpen
Nieuw
- ik volg zelf les aan een gitaarschool en heb reeds een gevorderd niveau bereikt - ik heb didactische ervaring als leerkracht zijnde - waarom als beginner/intermedium zoveel geld betalen voor dure lessen? ik biedt dezelfde leerstof aan, aan een schappelijke prijs, meer uit passie voor gitaar spelen dan er geld mee te winnen
Muziekles in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Met piano als eerste instrument in de muziekacademie en zang als voornaamste instrument heb ik met mijn achtergrond in harmonie en notenleer een goede muzikale basis. Daarnaast kan ik helpen met het maken van songteksten en tips voor zelfbegeleiding aan de piano, synth of keyboard.
Muziekles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
Nieuw
+10jr ervaring met geven van lessen. Ik kijk naar de individu en stem het lesprogramma af op wat de leerling inspireert. Zowel klassiek als pop en moderne muziek.
Muziekles in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Mijne heren, Met meer dan 17 jaar ervaring als docent, weet ik goed wat kinderen tussen 0 en 18 jaar nodig hebben op emotioneel en lichamelijk gebied en wat betreft gedrag. Bovendien heb ik door mijn ruime ervaring in verschillende banen een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Muziekles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik speel al 10 jaren piano dus ik zou misschien een beetje kunnen helpen met bijles muziek. Ik zou heel graag een lerares Muziek willen worden dus het zou nuttig kunnen zijn om
Muziekles in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 10 jaar piano (dus al 8 jaar). Ik heb al verschillende mensen geholpen met de piano te leren spelen (beginners en gevorderden).
Muziekles in Antwerpen (2000) - Glenn
Glenn
Antwerpen
Nieuw
Een goede leraar onderzoekt de talenten en voorkeuren van zijn student en plant een op-maat aanpak; en begeleidt haar of hem met inspiratie en werkende voorbeelden. Ik had zelf ooit zo’n leraar en was hem eeuwig dankbaar.
Muziekles in Antwerpen (2000) - Hawin
Hawin
Antwerpen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd op de kunsthumaniora van Antwerpen in pop/rock zang. Hierna heb ik een diploma behaald in jazz zang aan het conservatorium van Maastricht. Ik kan lesgeven in notenleer, muziektheorie, zang en piano.
Muziekles in Merksem (2170) - Xénobia
Xénobia
Merksem
Nieuw
Ik volg zelf zangles aan de muziek accademie en vind dat super tof! Ik hen vroeger ook notenleer gedaan (diploma gehaald) en heb ook 4 jaar viool gespeeld. Ik heb ook al professioneel gezongen bij Fabric Magic en onder andere voor de CD van #LikeMe
Muziekles in Antwerpen (2000) - Ruben
Ruben
Antwerpen
Nieuw
Als docent ligt mijn focus om de leerling plezier te laten hebben met de muziek. Dit doen we door hele doelgerichte methodes te leren voor het studeren en het maken van muziek. We werken samen naar een bepaald doel toe, dit kan een optreden zijn, een wedstrijd of een filmpje voor op YouTube. De lessen duren 1 uur per week.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Stabroek, privé leraar muziek Stabroek, muziek leren spelen Stabroek, muziekles volwassenen Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie muziekles in Stabroek

Beste onze dochter Janne is 8jaar en ze krijgt een beetje gitaarles van een leraar op school tijdens de middag spee - Pianoles aan huis voor 7-jarig meisje - Gitaarles in Stabroek (2940)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden