muziekles Stabroek

Hulp voor muziekles in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Stabroek

Muziekles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Muziekles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Muziekles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
Nieuw
+10jr ervaring met geven van lessen. Ik kijk naar de individu en stem het lesprogramma af op wat de leerling inspireert. Zowel klassiek als pop en moderne muziek.
Muziekles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik speel al 10 jaren piano dus ik zou misschien een beetje kunnen helpen met bijles muziek. Ik zou heel graag een lerares Muziek willen worden dus het zou nuttig kunnen zijn om
Muziekles in Merksem (2170) - Xénobia
Xénobia
Merksem
Nieuw
Ik volg zelf zangles aan de muziek accademie en vind dat super tof! Ik hen vroeger ook notenleer gedaan (diploma gehaald) en heb ook 4 jaar viool gespeeld. Ik heb ook al professioneel gezongen bij Fabric Magic en onder andere voor de CD van #LikeMe
Muziekles in Kapellen (2950) - Ethan
Ethan
Kapellen
Nieuw
Muziek is iets waar ik full time mee bezig ben. Als ik niet op school ben aan het leren, dan ben ik aan het repeteren met de band of naar jamsessies. Wil je graag een eigen nummer maken of speel je liever cover songs? Wil je meer te weten komen over muziek theorie of over gitaar theorie? Ik help je graag verder! Ik kan mijn lessen volledig aanpassen aan jouw doel.
Muziekles in Kalmthout (2920) - Hannah
Hannah
Kalmthout
Nieuw
Mastediploma in Jazz drums, educatieve master met grote onderscheiding afgerond. Als muzikant zelf erg actief. Ik leef op van het delen van traditie, kennis en topervaringen.
Muziekles in Kapellen (2950) - Robbie
Robbie
Kapellen
Nieuw
Ik ben nog maar 16j maar ik speel piano op hoog niveau als voorbereiding op conservatorium. Ik speel zowel klassieke stukken als jazz/pop/rock en youtube hits.
Muziekles in Ekeren (2180) - Jappe
Jappe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
Nieuw
Ik behandel muziek als een taal en leer je hoe iets zelf op het gehoor uit te zoeken. Ook als je wil kan ik je de theorie uitleggen, maar het belangrijkste is het kunnen spelen. Dit gebeurt allemaal heel relaxed in een leuke omgeving en na de les kan je een video maken waarbij ik je oefeningen of liedjes voor de week voorspeel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muziekleraars in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Stabroek, privé leraar muziek Stabroek, muziek leren spelen Stabroek, muziekles volwassenen Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden