muziekles Kapellen

Hulp voor muziekles in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Kapellen

Muziekles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Muziekles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Sinds mijn acht jaar ben ik bezig met muziek. In de academie (piano), aan de Kunsthumaniora (woord-muziek) en in het jaar muziektherapie heb ik mijn skills ontwikkeld. Verder heb ik tussendoor lessen jazzpiano, songwriting en klassieke piano gevolgd. Nu probeer ik me vooral te focussen op improvisatie. Mijn lerarendiploma is daarbovenop een hulp om didactisch tegemoet te komen aan jouw wensen.
Muziekles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Muziekles in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ik behaalde in 2016 grootste onderscheiding in de klassieke muziek - instrument piano. Ik heb zelf les gehad van diverse laureaten van de Elizabethwedstrijd die mijn spelen en inzicht verder verfijnd hebben.
Muziekles in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al meer dan 10 jaar piano en het is een grote passie van me. Ik heb een tijdje op het conservatorium gezeten, en nu speel ik veel in mijn vrije tijd. Ik schrijf ook mijn eigen muziek en heb een goede muzikale kennis.
Muziekles in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Antwerpen
Nieuw
- ik volg zelf les aan een gitaarschool en heb reeds een gevorderd niveau bereikt - ik heb didactische ervaring als leerkracht zijnde - waarom als beginner/intermedium zoveel geld betalen voor dure lessen? ik biedt dezelfde leerstof aan, aan een schappelijke prijs, meer uit passie voor gitaar spelen dan er geld mee te winnen
Muziekles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
Nieuw
+10jr ervaring met geven van lessen. Ik kijk naar de individu en stem het lesprogramma af op wat de leerling inspireert. Zowel klassiek als pop en moderne muziek.
Muziekles in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Mijne heren, Met meer dan 17 jaar ervaring als docent, weet ik goed wat kinderen tussen 0 en 18 jaar nodig hebben op emotioneel en lichamelijk gebied en wat betreft gedrag. Bovendien heb ik door mijn ruime ervaring in verschillende banen een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Muziekles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik speel al 10 jaren piano dus ik zou misschien een beetje kunnen helpen met bijles muziek. Ik zou heel graag een lerares Muziek willen worden dus het zou nuttig kunnen zijn om
Muziekles in Deurne (2100) - Robbe
Robbe
Deurne
Nieuw
Ik ben 20 jaar oud en speel al 12 jaar gitaar. Ik heb gitaar geleerd aan de academie van Deurne waar ik nog steeds student ben. Ik heb al in meerdere groepen gezeten die genres speelden zoals verschillende variaties van jazz en blues. Ikzelf heb mezelf verdiept in jazz en blues maar ben zeker bekend in het rock en metal genre! Ik kan les geven aan complete beginners en ook iets verder gevorderden
Muziekles in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 10 jaar piano (dus al 8 jaar). Ik heb al verschillende mensen geholpen met de piano te leren spelen (beginners en gevorderden).
Muziekles in Schilde (2970) - Sidney
Sidney
Schilde
Nieuw
Ik speel ondertussen al 12 jaar piano en vindt het nog steeds super tof. Om piano te leren heb ik zelf 7 jaar notenleer gevolgd. Daarnaast speel ik op dit moment ook drum en heb ik gitaar in het verleden gespeeld. Als ik u pianoles geef, hoeft u geen notenleer te volgen. Ik kan u alle liedjes leren die u zelf graag hoort. Pop of klassiek, alles kan en je hoeft niet per se noten te kunnen lezen.
Muziekles in Deurne (2100) - Brandon
Brandon
Deurne
Nieuw
Ik ben beroeps gitarist en specialiseer in Blues. ik ga je geen onnodige theorie geven on doe alles op de leerling zijn/haar tempo. lessen zijn bij mij thuis.
Muziekles in Merksem (2170) - Xénobia
Xénobia
Merksem
Nieuw
Ik volg zelf zangles aan de muziek accademie en vind dat super tof! Ik hen vroeger ook notenleer gedaan (diploma gehaald) en heb ook 4 jaar viool gespeeld. Ik heb ook al professioneel gezongen bij Fabric Magic en onder andere voor de CD van #LikeMe
Muziekles in Schoten (2900) - Jorgan
Jorgan
Schoten
Nieuw
Ik heb 9 jaar op de muziekschool gezeten maar ben nog elke dag met de piano bezig, ik zou graag mijn kennis willen overgeven aan andere en misschien leren we zelfs wat van elkaar, geen ervaring of weinig ervaring is geen enkel probleem. We starten waar het nodig is en volgen jou tempo op.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Kapellen, privé leraar muziek Kapellen, muziek leren spelen Kapellen, muziekles volwassenen Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden