muziekles Kapellen

Hulp voor muziekles in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Kapellen

Muziekles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Muziekles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Muziekles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
Nieuw
+10jr ervaring met geven van lessen. Ik kijk naar de individu en stem het lesprogramma af op wat de leerling inspireert. Zowel klassiek als pop en moderne muziek.
Muziekles in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Mijne heren, Met meer dan 17 jaar ervaring als docent, weet ik goed wat kinderen tussen 0 en 18 jaar nodig hebben op emotioneel en lichamelijk gebied en wat betreft gedrag. Bovendien heb ik door mijn ruime ervaring in verschillende banen een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Muziekles in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik speel al 10 jaren piano dus ik zou misschien een beetje kunnen helpen met bijles muziek. Ik zou heel graag een lerares Muziek willen worden dus het zou nuttig kunnen zijn om
Muziekles in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 10 jaar piano (dus al 8 jaar). Ik heb al verschillende mensen geholpen met de piano te leren spelen (beginners en gevorderden).
Muziekles in Merksem (2170) - Xénobia
Xénobia
Merksem
Nieuw
Ik volg zelf zangles aan de muziek accademie en vind dat super tof! Ik hen vroeger ook notenleer gedaan (diploma gehaald) en heb ook 4 jaar viool gespeeld. Ik heb ook al professioneel gezongen bij Fabric Magic en onder andere voor de CD van #LikeMe
Muziekles in Schoten (2900) - Jorgan
Jorgan
Schoten
Nieuw
Ik heb 9 jaar op de muziekschool gezeten maar ben nog elke dag met de piano bezig, ik zou graag mijn kennis willen overgeven aan andere en misschien leren we zelfs wat van elkaar, geen ervaring of weinig ervaring is geen enkel probleem. We starten waar het nodig is en volgen jou tempo op.
Muziekles in Kapellen (2950) - Ethan
Ethan
Kapellen
Nieuw
Muziek is iets waar ik full time mee bezig ben. Als ik niet op school ben aan het leren, dan ben ik aan het repeteren met de band of naar jamsessies. Wil je graag een eigen nummer maken of speel je liever cover songs? Wil je meer te weten komen over muziek theorie of over gitaar theorie? Ik help je graag verder! Ik kan mijn lessen volledig aanpassen aan jouw doel.
Muziekles in Merksem (2170) - Maxim
Maxim
Merksem
Nieuw
Op mijn 7 jaar ben ik begonnen met piano spelen. Sindsdien ben ik meer en meer ingedompeld in de muziekwereld. Ik heb 12 jaar muziekschool gevolgd. Bovenop heb ik in pop-jazz bands gespeeld. Daarnaast componeer ik zelf muziek sinds dat ik in het middelbaar zat. Het is voor mij erg belangrijk om de creatieve geest van een leerling te ontplooien en bloeien tot een eigen unieke muzikant.
Muziekles in Kalmthout (2920) - Hannah
Hannah
Kalmthout
Nieuw
Mastediploma in Jazz drums, educatieve master met grote onderscheiding afgerond. Als muzikant zelf erg actief. Ik leef op van het delen van traditie, kennis en topervaringen.
Muziekles in Kapellen (2950) - Robbie
Robbie
Kapellen
Nieuw
Ik ben nog maar 16j maar ik speel piano op hoog niveau als voorbereiding op conservatorium. Ik speel zowel klassieke stukken als jazz/pop/rock en youtube hits.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muziekleraars in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Kapellen, privé leraar muziek Kapellen, muziek leren spelen Kapellen, muziekles volwassenen Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden