kooklessen Wezembeek-oppem

Hulp voor kooklessen in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Wezembeek-oppem

Kooklessen in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik kook al sinds ik jong was, ik ben begonnen met bakken en kook nu ook elke dag. Ik probeer graag nieuwe keukens uit en leer steeds nog bij. Ik help graag mensen en ik hoop dat ik iemand iets kan bijleren.
Kooklessen in Watermaal-bosvoorde (1170) - Kenza
Kenza
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Ik ben gespecialiseerd in gezond koken, met verse producten en met aandacht voor bepaalde moeilijkheden, zoals lactose- of glutonintolerantie. Ik heb een diploma in Natuurvoeding en let er dus echt op dat het eten dat we maken zowel heerlijk als puur en gezond is.
Kooklessen in Brussel (1000) - Charel
Charel
Brussel
Nieuw
Als kind moest ik snel mijn ouders helpen koken en zo heel veel geleerd. Momenteel volg ik ook een educatieve master waardoor zeker weet hoe ik mensen kan helpen.
Kooklessen in Brussel (1000) - Cynthia
Cynthia
Brussel
Nieuw
Ik heb een jaar lang 'restauranthouder' gestudeerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken en gezonde voeding. Gezond, basiskoken geef ik graag door aan anderen! Dit is namelijk zo belangrijk.
Kooklessen in Wezembeek-oppem (1970) - Max
Max
Wezembeek-oppem
Nieuw
Ik ben geen officiële kok! Maar kan wel een potje koken! Ik kijk heel veel kool programma’s en doe het zelf daagelijks. Enkel patisserie doe ik niet zo heel graag…
Kooklessen in Overijse (3090) - Julie
Julie
Overijse
Nieuw
Ik bak zelf heel graag dingen. Cupcakes, koekjes, cakes, brownies etc etc. Ik kan ook goed koken voor het avond eten en ik vind het ook leuk om te doen!
Kooklessen in Steenokkerzeel (1820) - Ashley
Ashley
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als diëtiste, dus ik ben gespecialiseerd in het bereiden van gezonde maaltijden. Daarnaast ben ik leerkracht voeding die kooklessen geeft op de middelbare school.
Kooklessen in Watermaal-bosvoorde (1170) - Romane
Romane
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Hallo! Ik heb altijd al een passie gehad voor het koken dankzij mijn ouders die beide heel goed kunnen koken. Volgende jaren ben ik van plan naar kookschool te gaan om mijn passie te doen evolueren! Ik heb al een heel goede basis kennis in de keuken en hopelijk kan ik u wat passie en tips meegeven!
Kooklessen in Etterbeek (1040) - Jitendra
Jitendra
Etterbeek
Nieuw
You should choose me due to following: 1. I can adjust my skills as per the need of the clients. 2. For me end good result is most important, thus believe in quality rather than poor quality work. 3. Available most of the occasion and Weekends. 4. Cook Asian, Indian, delecious meals to which can be stored or eaten for later in the day or day after. 5. I save your hassel and trouble of daily cookin
Kooklessen in Zaventem (1930) - Arsine
Arsine
Zaventem
Nieuw
Ik kook elke dag iets nieuws en probeer graag nieuwe dingen uit. Ook bak ik heel graag. Ik wil dus graag mijn passie voor het bakken en koken doorgeven aan jou!
Kooklessen in Schaarbeek (1030) - Nikita
Nikita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben enorm gepassioneerd door koken! Maar ik weet ook dat dat niet voor iedereen even gemakkelijk is. Tijdens mijn studentenjaren werd ik wel vaker de kotmama genoemd, omdat ik vaak kookte voor iedereen of samen met iedereen. Ik leerde heel wat van mijn vrienden gerechtjes maken die ze nog niet kenden of zelfs de basis. Hoewel ik vlees kan bakken ben ik zelf beter met vegetarische en vegan eten.
Kooklessen in Etterbeek (1040) - Ysabel
Ysabel
Etterbeek
Nieuw
Koken en bakken is mijn grote passie. Ik kook gerechten uit de hele wereld. Ik bak dagelijks brood voor mijn gezin. Ik deel graag mijn kennis met andere.
Kooklessen in Elsene (1050) - Ingrid
Ingrid
Elsene
Nieuw
I can gladly assist to make cooking a little bit easier to grasp and would love to share what I cook in my daily life to take care of my health and get the needed comfort we get from nutrition!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Wezembeek-oppem, kookles volwassenen Wezembeek-oppem, kookles Wezembeek-oppem, kookleraar Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden