kooklessen Wezembeek-oppem

Hulp voor kooklessen in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Wezembeek-oppem

Kooklessen in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik kook al sinds ik jong was, ik ben begonnen met bakken en kook nu ook elke dag. Ik probeer graag nieuwe keukens uit en leer steeds nog bij. Ik help graag mensen en ik hoop dat ik iemand iets kan bijleren.
Kooklessen in Sint-gillis (1060) - Florence
Florence
Sint-gillis
Nieuw
Ik ben afgestuurd in de richting keuken-restaurant en gespecialiseerd in keuken. Ik heb ongeveer 5 jaar de ervaring met koken op school thuis en op stage/werk. Ik ben zelf geen pro omdat ik deze vaardigheid niet elke dag en op werk beoefent. Maar ik hoop om jou bij te leren en goede technieken te demonstreren.
Kooklessen in Watermaal-bosvoorde (1170) - Kenza
Kenza
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Ik ben gespecialiseerd in gezond koken, met verse producten en met aandacht voor bepaalde moeilijkheden, zoals lactose- of glutonintolerantie. Ik heb een diploma in Natuurvoeding en let er dus echt op dat het eten dat we maken zowel heerlijk als puur en gezond is.
Kooklessen in Brussel (1000) - Charel
Charel
Brussel
Nieuw
Als kind moest ik snel mijn ouders helpen koken en zo heel veel geleerd. Momenteel volg ik ook een educatieve master waardoor zeker weet hoe ik mensen kan helpen.
Kooklessen in Berg (1910) - Els
Els
Berg
Nieuw
Wil je weten hoe je je plan kan trekken in de dagelijkse keuken dan kan ik je helpen en wegwijs brengen zodat je met vertrouwen in de keuken staat. Voor iedereen die niet noodzakelijk een chef kok wil worden maar lekkere gerechten op tafel brengt.
Kooklessen in Brussel (1000) - Cynthia
Cynthia
Brussel
Nieuw
Ik heb een jaar lang 'restauranthouder' gestudeerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken en gezonde voeding. Gezond, basiskoken geef ik graag door aan anderen! Dit is namelijk zo belangrijk.
Kooklessen in Brussel (1000) - Jacob
Jacob
Brussel
Nieuw
Ik kook al sinds ik 10 ben en heb veel in al die jaren geleerd. En ik zou graag die informatie verder geven. Dit kan gaan over de basis recepten en technieken. Of leren koken met bepaalde beperkingen (allergieën of diëten). of gewoon tips en tricks voor het eten smaakvoller te maken.
Kooklessen in Vilvoorde (1800) - Clara
Clara
Vilvoorde
Nieuw
Liefde voor eten werd mij met de paplepel ingegeven! Heb al een module afgelegd op de koksschool maar wil deze passie graag overbrengen! Beschrijf waarin je wilt beter worden en samen gaan we de uitdaging aan!
Kooklessen in Neder-over-heembeek (1120) - Sarah
Sarah
Neder-over-heembeek
Nieuw
J’aime la cuisine et la découverte des nouvelles saveurs. Si vous voulez apprendre des nouvelles choses ou vous perfectionner je vous aiderai avec plaisir.
Kooklessen in Sint-joost-ten-node (1210) - Karya
Karya
Sint-joost-ten-node
Nieuw
I really love cooking. Also I love teaching Turkish cuisine to other people. Because I think Turkish cuisine is so delicious. Also, I can teach some thai and indian foods, I am not an expert about these cuisines. However, I went to courses in Thailand and India. However, I think that I am an expert in Turkish cuisine because I have always tried to learn new recepies and meals.
Kooklessen in Brussel (1000) - Faouzi
Faouzi
Brussel
Nieuw
Bonjour à tous, Actuellement planificateur de production au sein de la société SABCA, je souhaite mettre à profit mes connaissances et acquis théoriques (Mathématiques et Physique-Chimie) à des étudiants nécessitant un coup de boost dans leur études. Au plaisir d'aider si possible
Kooklessen in Wezembeek-oppem (1970) - Max
Max
Wezembeek-oppem
Nieuw
Ik ben geen officiële kok! Maar kan wel een potje koken! Ik kijk heel veel kool programma’s en doe het zelf daagelijks. Enkel patisserie doe ik niet zo heel graag…
Kooklessen in Overijse (3090) - Julie
Julie
Overijse
Nieuw
Ik bak zelf heel graag dingen. Cupcakes, koekjes, cakes, brownies etc etc. Ik kan ook goed koken voor het avond eten en ik vind het ook leuk om te doen!
Kooklessen in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
Nieuw
Ik ben zelf heel graag bezig met het maken van desserten en vooral gepersonaliseerde taarten. Ik volg ook een cursus ´taarten bakken´ zodat ik steeds nieuwe zaken ontdek. Dus hulp nodig bij het maken van lekker dessertjes en taarten? Dan wil ik je heel graag helpen!
Kooklessen in Steenokkerzeel (1820) - Ashley
Ashley
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als diëtiste, dus ik ben gespecialiseerd in het bereiden van gezonde maaltijden. Daarnaast ben ik leerkracht voeding die kooklessen geeft op de middelbare school.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Wezembeek-oppem, kookles volwassenen Wezembeek-oppem, kookles Wezembeek-oppem, kookleraar Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden