Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars
Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Boortmeerbeek
Femke
Elewijt
Nieuw
Koken en bakken is een passie van mij dat ik graag overbreng naar anderen. Hierbij draait het vooral rond de juiste kruiden en de kennis van de wereldkeuken.
Michaela
Beerzel
Nieuw
Geef al 6 jaar praktijk les op school.
Dit van basistechnieken tot uitgebreide menu’s.
Stap voor stap uitleggen en demonstreren van een recept.
Rekening houdend met de hygiëne voorschriften
Heidi
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik heb mijn koksdiploma behaald bij Coovi Anderlecht in avondschool. Daarna ben ik nog de opleiding bakkerij gestart. In mijn opleiding ben ik in Thailand (Bangkok) gaan koken. Ik leerde er de Thiase, Chinese, Vietnamese en Chinese keuken. Ik gaf...
Laura
Haacht
Nieuw
Hallo allemaal, als gepassioneerd hobbykok leer ik je graag de kneepjes van het vak. Ik geef je graag al mijn tips en tricks mee en leer dat koken voor iedereen is weggelegd.
Djef
Keerbergen
Nieuw
Wil je graag gezonder en goedkoper eten? Begin dan zelf te koken! Weet je niet waar of hoe er aan te beginnen? Ik kan u hierbij helpen. Ik kook al 15 jaar voor mezelf en mijn vrouw minstens 2x per week. Ik bak brood wekelijks, kijk veel kookprogra...
Ilke
Mechelen
Nieuw
Ik behaalde de diploma's van kaasmeester en chocolatier en heb ook twee jaar avondles bij Spermalie erop zitten. Ik kan je de basis basis bijbrengen maar ook tips en trics
Lidiia
Mechelen
Nieuw
Ik hou van koken, ook ben ik maar 14 jaar doe ik dat heel graag. Ik kan u een paar kook lesjes geven. Stuur me als het nodig is. :)
Filip
Mechelen
Nieuw
Koken is voor mij geen taak, maar een fijne hobby. Als vegetariër is de vegetarische en veganistische keuken mij niet vreemd.
Verwacht geen les in snijtechnieken, maar wel tip en tricks om lekkere maaltijden klaar te maken.
Lieselotte
Mechelen
Nieuw
Samen bakken, koken, alles (of toch zo veel mogelijk) in de oven.
Gevarieerde gerechtjes, taartjes, dessert, zout en zoet.
Sinds corona ben ik zelf beginnen te experimenteren met nagerechten.
Synne
Keerbergen
Nieuw
Een 2 jarige opleiding hotelschool gevolgd te Coloma plus omvattend de basis technieken, zelf een grote Kookpassie en interesse in verschillende keukens.