huwelijksfotograaf Gentbrugge

Huwelijksfotograaf Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Gentbrugge: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Robin
Robin
Sint-amandsberg
4.75/5 (4 reviews)
Ik volg de opleiding fotografie in het KISP. Ik heb een heleboel opdrachten gedaan gewoonweg voor de ervaring: huwelijk, doop, babyborrels, zwangerschapsshoot, portretten (voor professionele context, familieportret, casual),.. Ik probeer de spontane momenten te vereeuwigen met een naturelle bewerking in Lightroom achteraf. Foto's worden achteraf geleverd via WeTransfer met subtiele watermark.
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb al enkele jaren fotografie opleiding achter de rug. Ik ben erdoor gebeten. kinderen, dieren, landschappen, huwelijksshoot, events fotograferen... Ik fotografeer ook portretten en maquettes op het werk, (bewerkt met photoshop en Lightroom). Ik maak ook fotoboeken, of ander grafische drukwerk, layout werk. Ik ben afgestudeerd ooit als vormgever ;).contacteer me op travelgirl_36 op Insta.
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Lise
Lise
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben in feite videograaf. Na verschillende video-opdrachten via mijn job, haalde ik in 2022 een diploma van Video Content Creator aan Syntra. Ik liep ook stage bij videoproductiebedrijf Zidis in Antwerpen en stond al op verschillende sets. Met plezier monteer ik leuke video's van mijn eigen of door jou gemaakte beelden! Foto's zijn ook mogelijk, indien gewenst. Camera: Sony A7iii
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb 2 jaar fotografie gestudeerd in avondschool. CVO KISP in Gent. Voor leuke prentjes kan je bij mij terecht. Fotobewerking hoort er ook bij. Vroeger ook nog vaak gewerkt als hostess voor catering bedrijf. Opdienen op een feestje, rondgaan met hapjes, drank,...
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Tijdens mijn studie beeldhouwkunst heb ik fotografie leren kennen en het is me steeds blijven fascineren, sinds kort ben ik er iets intenser mee bezig en wil mooie foto's kunnen afleveren aan de mensen
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Professioneel materiaal en extra aandacht voor sfeer, pose, uitstraling, enz. Gewerkt met zowel modellen als acteurs, veel ervaring met productshots en foto's voor artikels, evenementen en recensies.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Menno
Menno
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als Art Director op tal van kleine, grote en internationale klanten. Lifestyle, conceptueel of productfotografie ... ik heb het allemaal gedaan. Ik werk graag naturel en met daglicht. Eventuele retouches doe ik zelf.
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Fréderic
Fréderic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Fréderic, een twintiger met een fulltime job als architect maar al jaren bezig met fotografie. Als freelancer heel wat fotoreportages gemaakt of opdrachten gerealiseerd voor diverse doeleinden. Van het fotograferen van expo's, auto's voor rijtesten als de Antwerpse skyline voor een enorme spanwand van een nieuwe cafetaria ... Contacteer me gerust voor verdere vragen en om jouw mogelijke opdracht te bespreken!
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Geert
Geert
Gent
Nieuw
Hoi ik ben Geert als fotograaf in spé volg ik een opleiding beroepsfotograaf voor mijn lessen zoek ik regelmatig opdrachten die ik meestal gratis of tegen onkostenvergoeding doe wens je een photoshoot of iets anders op beeld hebben contacteer me ik woon regio Gent / Aalst
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Jasper
Jasper
Sint-amandsberg
Nieuw
Afgestudeerd als audio-visueel technieker ben ik gepassioneerd door alles wat met beelden te maken heeft. Ik ben in het bezit van degelijk foto- en filmmateriaal, ook de nabewerking (Photoshop/montage) kan in voor u doen!
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Michelle
Michelle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hoi! Ik ben Michelle, een twintigjarige filmstudente aan het KASK. Ik ben een creatieve persoon, die graag met verschillende media werkt. Het meeste thuis ben ik in film, fotografie, tekenkunst en schrijven. Ik heb eigen camera's tot mijn beschikking, en ken ook aardig mijn weg in montage en fotobewerking. Mijn portfolio is hier te vinden: https://graveflower.portfoliobox.net/
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Gentbrugge
Nieuw
Al sinds 2009 doe ik aan (concert) fotografie. Tot op heden heb ik al meer dan 400 verschillende bands gefotografeerd. Ik zou zo ook graag een centje willen bijverdienen.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
In 2014 nam ik voor het eerst mijn camera vast. Sindsdien ben ik dan ook geboeid door alles wat met fotografie te maken heeft. Ik ben ook bekend met alle grafische programma's.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Femke
Femke
Sint-amandsberg
Nieuw
In een vorig leven was ik fotograaf tot ik besloten heb opnieuw te gaan studeren.(orthopedagogie) Ik fotografeerde voornamelijk portretten, lifestyle & huwelijken. Ik laat jullie met veel plezier mijn portfolio zien!
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Shirin
Shirin
Gent
Nieuw
Mijn naam is Shirin, en ik heb een groot hart voor kinderen. Binnenkort een verjaardagsfeest of communie-foto's nodig? Dan ben ik er voor je! Ik fotografeer ook aan de zee (Oostende), en kijk uit naar een kennismaking!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Gentbrugge: geëvalueerd met 4.82 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Gentbrugge, amateur fotograaf Gentbrugge, hobbyfotograaf huwelijk Gentbrugge, fotograaf huwelijk Gentbrugge, fotograaf trouw Gentbrugge, fotograaf bruiloft Gentbrugge, fotoshoot Gentbrugge, fotografen Gentbrugge, trouwfotograaf Gentbrugge, baby fotoshoot Gentbrugge, fotoshoot familie Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden