huwelijksfotograaf Edegem

Huwelijksfotograaf Edegem: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Edegem: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (49 reviews)
Neen, ik ben geen fotograaf! Maar ik kan wel je kapsel/make-up/outfit verzorgen voor een fotoshoot, voor een modeshow, voor een feest, voor een optreden, voor een event... Ik laat zowel volwassenen als kinderen, één persoon of meerdere, extra stralen voor hun specifieke 'catwalk'. Met al het nodige materiaal kom ik naar jouw locatie. Investeer in je haar, in je kapsel, het is je natuurlijke kroon
Huwelijksfotograaf in Antwerpen (2020) - Israel
Israel
Antwerpen
4.83/5 (6 reviews)
Heel specifiek wil ik 360 graden foto's of video's nemen om een leuke ervaring te creëeren in een virtuele omgeving waar in je nadien kan rondkijken.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Zelf beschik ik over een Nikon D3500, waarmee ik prachtige foto’s kan nemen. Wilt u foto’s samen met uw huisdier of gezin? Dan bent u aan het juiste adres. Samen kiezen we de perfecte locatie om deze memorabele momenten vast te leggen.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
In mijn vrije tijd ben ik dierenfotografe, dit is een echte passie geworden en ik doe dit echt met hart en ziel. Het vastleggen van emoties en plezier op foto is echt geweldig om te zien. De resultaten mogen er ook altijd wel zijn vind ik. Ook is nabewerking mogelijk. Shoots van mensen zoals familieshoots, trouwfoto’s enzovoort zijn ook zeker mogelijk! Ik doe dit ook met veel plezier!
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en ben al lang bezig met fotografie. Ik heb als kind ook een cursus gevolgd en wil graag foto's komen trekken (en thuis bewerken) bij een verjaardagsfeestje of ander evenement. Als u interesse hebt wil ik u gerust een aantal van mijn foto's doorsturen om een idee te krijgen van de stijl.
Huwelijksfotograaf in Wilrijk (2610) - Barbara
Barbara Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik hou van minimalisme, warmte en eerlijkheid. Dit vind je terug in mijn fotografie waar ik in een ongedwongen sfeer het moment weet vast te leggen. Een foto die spreekt heeft voor mij veel meer waarde dan een foto met de perfectie "Colgate" smile. Ben jij ook iemand die iets wenst te voelen bij zijn beelden? Dan hebben we een match!
Huwelijksfotograaf in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. Ik zit nu in het hoger en krijg het vak 'foto en film' dus ik heb hier ervaring mee. Ik doe dit met liefde en hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Huwelijksfotograaf in Boechout (2530) - Ante
Ante
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ante, 20 jaar en wonend in Boechout (Antwerpen). Ik ben afgestudeerd in de Photo en Videography, tijdens deze studie's ben ik begonnen met privé opdrachten te doen zoals shoots met mensen en hun huisdier, voor juweliers, communies maar ook videoclips en bedrijf videos. Geïnteresseerd? Ik hoor graag met een flexibel en luisterend oor naar uw opdracht/vraag.
Huwelijksfotograaf in Berchem (2600) - Ritchie
Ritchie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Reeds meer dan 20jaar in fotografie, waarvan 10j voltijds bedrijfsfotograaf. Voor al uw events, bedrijfs- en/of particulier, ben ik uw geschikte fotograaf. Vlotte persoonlijkheid met een even vlotte service.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Myriam
Myriam
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Na een grafische opleiding op St. Lucas en jarenlange ervaring in portret- en figuurtekenen, maak ik graag een unieke herinnering van uw feest. Dus vooral portretten en ook sfeerbeelden en situaties, worden uitgetekend.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Nael
Nael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.0/5 (1 reviews)
Sins jongs af aan trachtte ik met de toen mogelijke middelen prachtige foto's te maken. Met de groei van mijn passie én die van de hedendaagse technologie werd ik met de jaren exponentieel beter. Na lang aarzelen waagde ik de sprong om hier mijn carriere van te maken. Voor elk project ben ik gepassioneerd, meegaand en meedenkend.
Huwelijksfotograaf in Wilrijk (2610) - Eline
Eline
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik neem altijd en overal mijn camera mee! Daarbuiten heb ik al foto’s gemaakt voor het turnfeest van zen turnclub, turnwedstrijd, teambuilding van een bedrijf maar ook verschillende opdrachten voor school waaronder een fashion-shoot, editorial, portretten,…
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Fanny
Fanny
Mortsel
Nieuw
Mijn foto's zijn spontaan, licht, kleurrijk met oog voor detail. Ik heb 8jaar ervaring als fotografe en werk zoveel mogelijk op maat van de opdrachtgever.
Huwelijksfotograaf in Wilrijk (2610) - Hannah
Hannah
Wilrijk
Nieuw
Ik ben Hannah, al sinds kleinsaf aan ben ik geboeid door fotografie. Dit jaar studeer ik af als fotografe en ik heb tijdens de lessen heel wat ervaring opgedaan. Ik heb ervaring met portretten, fotoshoots in studio en ook concertfotografie. Communies/lentefeesten en trouwen deed ik nog niet maar ik sta te springen om dit een eerste keer te kunnen doen. Tot snel!
Huwelijksfotograaf in Berchem (2600) - Kelly
Kelly Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
In 2012 heb ik mijn Bachelor in Fotografie afgerond! Ik ben er snel achter gekomen dat fotografie mijn grote passie is. Voorlopig was het een uit de hand gelopen hobby zoals ze zeggen. Maar dit jaar wil ik mijn focus toch verleggen en mijn kans wagen als professionele fotograaf.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel trouwfotografen in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Steeds direct antwoord bij probleem! Zeer tevreden. 10 euro korting gekregen omdat vorige kandidaat had afgezegd opt laatste moment. Heel fijn gebaar 👍. ”
Stijn
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Edegem: geëvalueerd met 4.89 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Edegem, amateur fotograaf Edegem, hobbyfotograaf huwelijk Edegem, fotograaf huwelijk Edegem, fotograaf trouw Edegem, fotograaf bruiloft Edegem, fotoshoot Edegem, fotografen Edegem, trouwfotograaf Edegem, baby fotoshoot Edegem, fotoshoot familie Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan huwelijksfotograaf in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden