Vind de beste fotograaf van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Zelf beschik ik over een Nikon D3500, waarmee ik prachtige foto’s kan nemen. Wilt u foto’s samen met uw huisdier of gezin? Dan bent u aan het juiste adres. Samen kiezen we de perfecte locatie om deze memorabele momenten vast te leggen.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben 17 jaar en ben al lang bezig met fotografie. Ik heb als kind ook een cursus gevolgd en wil graag foto's komen trekken (en thuis bewerken) bij een verjaardagsfeestje of ander evenement. Als u interesse hebt wil ik u gerust een aantal van mijn foto's doorsturen om een idee te krijgen van de stijl.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
In mijn vrije tijd ben ik dierenfotografe, dit is een echte passie geworden en ik doe dit echt met hart en ziel. Het vastleggen van emoties en plezier op foto is echt geweldig om te zien. De resultaten mogen er ook altijd wel zijn vind ik. Ook is nabewerking mogelijk. Shoots van mensen zoals familieshoots, trouwfoto’s enzovoort zijn ook zeker mogelijk! Ik doe dit ook met veel plezier!
Huwelijksfotograaf in Hove (2540) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. Ik zit nu in het hoger en krijg het vak 'foto en film' dus ik heb hier ervaring mee. Ik doe dit met liefde en hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Huwelijksfotograaf in Boechout (2530) - Ante
Ante
5/5 · 1 reviews
2530 Boechout
Hallo, ik ben Ante, 20 jaar en wonend in Boechout (Antwerpen). Ik ben afgestudeerd in de Photo en Videography, tijdens deze studie's ben ik begonnen met privé opdrachten te doen zoals shoots met mensen en hun huisdier, voor juweliers, communies maar ook videoclips en bedrijf videos. Geïnteresseerd? Ik hoor graag met een flexibel en luisterend oor naar uw opdracht/vraag.
Huwelijksfotograaf in Wilrijk (2610) - Barbara
Barbara Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2610 Wilrijk
Ik hou van minimalisme, warmte en eerlijkheid. Dit vind je terug in mijn fotografie waar ik in een ongedwongen sfeer het moment weet vast te leggen. Een foto die spreekt heeft voor mij veel meer waarde dan een foto met de perfectie "Colgate" smile. Ben jij ook iemand die iets wenst te voelen bij zijn beelden? Dan hebben we een match!
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Fanny
Fanny
Nieuw
2640 Mortsel
Mijn foto's zijn spontaan, licht, kleurrijk met oog voor detail. Ik heb 8jaar ervaring als fotografe en werk zoveel mogelijk op maat van de opdrachtgever.
Huwelijksfotograaf in Wilrijk (2610) - Hannah
Hannah
Nieuw
2610 Wilrijk
Ik ben Hannah, al sinds kleinsaf aan ben ik geboeid door fotografie. Dit jaar studeer ik af als fotografe en ik heb tijdens de lessen heel wat ervaring opgedaan. Ik heb ervaring met portretten, fotoshoots in studio en ook concertfotografie. Communies/lentefeesten en trouwen deed ik nog niet maar ik sta te springen om dit een eerste keer te kunnen doen. Tot snel!
Huwelijksfotograaf in Berchem (2600) - Kelly
Kelly Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2600 Berchem
In 2012 heb ik mijn Bachelor in Fotografie afgerond! Ik ben er snel achter gekomen dat fotografie mijn grote passie is. Voorlopig was het een uit de hand gelopen hobby zoals ze zeggen. Maar dit jaar wil ik mijn focus toch verleggen en mijn kans wagen als professionele fotograaf.
Huwelijksfotograaf in Berchem (2600) - Ellen
Ellen
Nieuw
2600 Berchem
Het hele spectrum van fotografie interesseert. Van foto's maken in de buitenlucht en met een mooi decor (bos, heide, maar ook stad) daar krijg ik energie van. denk bijvoorbeeld aan foto's voor je website of social media. Dan kan je mij zeker gebruiken!
Huwelijksfotograaf in Hove (2540) - Tomas
Tomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2540 Hove
Van opleiding fotograaf, momenteel beroepsmatig via bijberoep. Wat ik doe is vrij breed: reportagefotografie, studiofotografie, ... Ik doe ook huwelijken al is dat niet meteen mijn core-bezigheid. Ik werk graag in een spontane omgeving en sta open voor jou input of creatieve ideeën.
Huwelijksfotograaf in Edegem (2650) - Zabiullah
Zabiullah
Nieuw
2650 Edegem
Ik trek mooi foto's, actie foto's ,antiek foto's, weet hoe lichten werken zodat het donker of licht moet zijn, en weet op welke formaat ik dat moet trekken. Met Vriendelijke Groeten
Huwelijksfotograaf in Berchem (2600) - Jasmien
Jasmien
Nieuw
2600 Berchem
Ik ben startend fotograaf met diploma. Ik ben actief in verschillende soorten fotografie. Ik heb ervaring in huwelijksfotografie, portretfotografie, studiofotografie, productfotografie (juwelencollectie) en concertfotografie. Na een fotoshoot bewerk ik de foto's in Lightroom zodat ze er nog mooier uitkomen.
Huwelijksfotograaf in Mortsel (2640) - Victor
Victor
Nieuw
2640 Mortsel
Van commercieel event, cultureel event, trouwreportage of studioshoot. Ik ben een professioneel opgeleide fotograaf die de sfeer weet vast te leggen op camera!
Huwelijksfotograaf in Kontich (2550) - Thai binh
Thai binh
Nieuw
2550 Kontich
Ik leg graag emotie vast bij mensen. Je kan bij mij terecht voor portretfotografie, foto's van gezinnetjes, peuters,... Je mag me altijd contacteren ;-)

Huwelijksfotograaf Edegem: geëvalueerd met 4.97 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen: fotoshoot Edegem, fotografen Edegem, troufotograaf Edegem, baby fotoshoot Edegem, fotoshoot familie Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie huwelijksfotograaf in Edegem

New born baby foto’s - Fotograaf burgerlijke trouw - Fotograaf gezocht voor 16/2 15:00 - Huwelijk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden