bijles statistiek Wezembeek-oppem

Hulp voor bijles statistiek Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Wezembeek-oppem

Diandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (237 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.84/5 (61 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles statistiek in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (14 reviews)
Vaak leg je iets uit, jouw kind begrijpt het niet en je legt het opnieuw op dezelfde manier uit. De kans is groot dat je kind het opnieuw niet begrijpt. Lesgeven is op zoek gaan naar nieuwe manieren om kennis over te dragen
Bijles statistiek in Elsene (1050) - Bjorn
Bjorn
Elsene
5/5 (8 reviews)
Ik heb ondertussen meer dan 250 studenten voorbereid op hun examens en/of hen geholpen bij de data-analyse van hun thesis (Lineaire/logistische regressie, anova, t-testen, principale componentenanalyse, repeated measures, mixed models, time series, panelanalyses, fixed en random effect modellen, survival analyse, SEM,...).
Bijles statistiek in Overijse (3090) - Luca
Luca
Overijse
5/5 (3 reviews)
Ik studeer fysica aan de vrije universiteit van Brussel, hierdoor heb ik brede kennis van biologie, chemie, fysica en wiskunde. Zelf heb ik een grote passie en interesse voor deze wetenschappen. Ik zal dan ook deze kennis en passie proberen over te brengen naar middelbare school studenten dat het wat moeilijker hebben met deze vakken.
Bijles statistiek in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (2 reviews)
Zowel middelbare scholieren als universiteitsstudenten heb ik al doorheen hun studies geholpen. Ik heb ervaring met begeleiding van wiskunde, fysica, chemie, statistiek en het toelatingsexamen arts/tandarts. Mijn studenten komen met plezier terug.
Bijles statistiek in Overijse (3090) - Karim
Karim
Overijse
5/5 (1 reviews)
Tijdens mijn studentjaren, heb ik heel wat bijles gegeven aan universiteitsstudenten en studenten in het middelbaar onderwijs. Mijn burgerlijk ingenieur achtergrond gecombineerd met mijn sociale vaardigheden maakt van mij de ideale persoon om jou je wiskunde of wetenschapsvakken te helpen begrijpen. Samen zorgen we ervoor dat je alles beheerst!
Bijles statistiek in Loonbeek (3040) - Bernard
Bernard
Loonbeek
Nieuw
Als arts heb ik een brede vorming in de exacte wetenschappen. Hoewel hogeschool of universitair niveau bijles wat hooggegrepen zijn, vormen de vakken uit de middelbare school niet het minste probleem.
Bijles statistiek in Schaarbeek (1030) - Jos
Jos
Schaarbeek
Nieuw
Ingenieur in de telecom sector, heeft burgerlijk ingenieur gestudeerd en nooit de passie van wiskunde en fysica kwijtgeraakt. Statistiek, wiskunde en fysica heb ik dankzij mijn job goed onder de knie
Bijles statistiek in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Na mijn studies Economie-wiskunde, informatica en business management, gecombineerd met mijn vaste job binnen de financiële sector heb ik een aardige basis aan wiskunde en help ik graag daar waar dit nodig is.
Bijles statistiek in Melsbroek (1820) - Denis
Denis
Melsbroek
Nieuw
2017 - BSc Business Engineering - Solvay VUB. Relevant courseworks: Calculus II, Accounting 2019 - MSc Business Economics: Financial Economics - KU Leuven. Relevant courseworks: Advanced Corporate Finance Internships Rothschild - Asset Management KPMG - M&A Analyst Intern ING - M&A Analyst Intern Bencis - Private Equity Intern
Bijles statistiek in Brussel (1000) - Alessandro
Alessandro
Brussel
Nieuw
Wiskunde en wetenschapsvakken zijn mijn forte. Het is de basis van mijn diploma en ik heb het doorheen de jaren bijgehouden door bijles te geven. Ik help graag studenten van het 1e middelbaar tot en met die van het 6e middelbaar met 8 uur wiskunde. Universiteitstudenten kunnen ook bij mij terug. Stuur maar!
Bijles statistiek in Brussel (1000) - Elvire
Elvire
Brussel
Nieuw
Pharmacist with a Masters in Public Health, with a focus on epidemiology, and a four years experience in private lessons tutoring, I will gladly assist you in your scientific and statistics courses :)
Bijles statistiek in Tervuren (3080) - Robin
Robin
Tervuren
Nieuw
Als laatstejaarsstudent handelsingenieur aan de VUB heb ik vele vakken algebra, statistiek, economie en basis wetenschappen achter de rug. Daarnaast heb ik ook zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs.
Bijles statistiek in Brussel (1000) - Dylan
Dylan
Brussel
Nieuw
In 2020 ben ik afgestudeerd als master Handelsingenieur, met specialisatie data science & business analytics. Tijdens mijn opleiding heb ik vakken gehad zoals Statistiek, Statistical Modelling, Toepassingen van Statistiek en Econometrie (om een paar op te sommen). Mijn ervaring in bijles geven, heb ik te danken aan mijn twee jongere zusjes die het (helaas) wat minder makkelijk hebben met wiskunde.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.97 door 326 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Wezembeek-oppem, privéleraar statistiek Wezembeek-oppem, leraar statistiek gezocht Wezembeek-oppem, statistiek bijles Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden