bijles rechten Mortsel

Hulp voor bijles rechten in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten in de buurt van Mortsel

Bijles rechten in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Bart
Bart
Antwerpen
Nieuw
erkgvo bqef v,,qeprove vqerveriqvqervnqeprvnaerivjnevnirnaepriovnaerignvaernviùeriovnernvneriovnaerinviaernviaernvnaeriovnreavniaernvaeriovniernivnaernnern
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles rechten in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Pas afgestudeerd als juriste (master in de rechten KUL). Heel wat ervaring in het geven van bijles via repetitorkantoren, namelijk Inleiding tot de rechtswetenschap, verbintenissenrecht, arbeidsrecht,... . Ook bij het leren studeren/plannen kan ik helpen.
Bijles rechten in Wilrijk (2610) - Manon
Manon
Wilrijk
Nieuw
Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit van Gent, begonnen in 2009 en afgestudeerd met onderscheiding in 2014. Vandaag ben ik als bedrijfsjuriste nog zeer actief bezig met het juridische, voornamelijk in het mededingingsrecht en publiek recht (bv overheidsopdrachten).
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Laurens
Laurens
Antwerpen
Nieuw
Jurist, mandaatassistent en doctorandus aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen • Praktijkervaring als jurist en advocaat in het domein van het straf(proces)recht en het gerechtelijk recht • Enkele jaren onderwijservaring aan de universiteit • Ervaring in studiebegeleiding en begeleiding van thesissen.
Bijles rechten in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Ik heb een master in economie en een master in teaching economics. Ik geef op dit moment fulltime les in het vierde en vijfde jaar secundair onderwijs. Ik geef economie en Informatica. Ik heb zelf in het middelbaar wetenschappen wiskunde gevolgd.
Bijles rechten in Antwerpen (2018) - Eveline
Eveline
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een studente rechtspraktijk die de struikelpunten kent en begrijpt wanneer men zich aan het recht zet. Hierdoor kan ik jullie tips & tricks leren die mij enorm geholpen hebben bij het studeren.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Fiona
Fiona
Antwerpen
Nieuw
Hoi! Ik ben Fiona, 21 jaar, studente 3de bachelor Rechten. Ik zou erg graag bijles geven waar nodig! Mijn middelbaar heb ik afgerond met een diploma Economie-Talen (ASO) via de examencommissie, dus ook voor hulp daarbij kan ik bijspringen. Hopelijk tot snel! 🤓
Bijles rechten in Kontich (2550) - Greet
Greet
Kontich
Nieuw
- Studiebegeleiding/leren leren - Vakken: gedragswetenschappen, cultuurwetenschappen en filosofie - Master in de Criminologische wetenschappen van opleiding
Bijles rechten in Hemiksem (2620) - Gretel
Gretel
Hemiksem
Nieuw
Ik heb nog geen ervaring als bijlesgever, maar ik ben zeer enthousiast om ervaring op te doen. Ik begin volgend jaar aan mijn derde jaar rechten aan de KUL. Mijn diploma secundair heb ik gehaald in de richting wiskunde-talen. Ik ben zeer geduldig en ik kan goed met kinderen omgaan.
Bijles rechten in Merksem (2170) - Kishainelly
Kishainelly
Merksem
Nieuw
Bijles rechten in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie te Boom/Reet en ik geef gitaarlessen, ik geef zanglessen. ik babysit en ik kan jouw kindjes bijles geven waar nodig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles rechten Mortsel: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten Mortsel, privéleraar rechten Mortsel, leraar rechten gezocht Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden