bijles rechten Schoten

Hulp voor bijles rechten in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten in de buurt van Schoten

Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Bart
Bart
Antwerpen
Nieuw
erkgvo bqef v,,qeprove vqerveriqvqervnqeprvnaerivjnevnirnaepriovnaerignvaernviùeriovnernvneriovnaerinviaernviaernvnaeriovnreavniaernvaeriovniernivnaernnern
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles rechten in Brasschaat (2930) - Jessie
Jessie
Brasschaat
Nieuw
Hallo, Ik ben Jessie Ik ben een 19-jarige student uit Brasschaat. Ik ben afgestudeerd in ASO sportwetenschappen-wiskunde en studeer nu rechten aan de Universiteit Antwerpen. Hopelijk kan ik u of uw kinderen helpen met enige bijles. Tot snel!
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Laurens
Laurens
Antwerpen
Nieuw
Jurist, mandaatassistent en doctorandus aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen • Praktijkervaring als jurist en advocaat in het domein van het straf(proces)recht en het gerechtelijk recht • Enkele jaren onderwijservaring aan de universiteit • Ervaring in studiebegeleiding en begeleiding van thesissen.
Bijles rechten in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Ik heb een master in economie en een master in teaching economics. Ik geef op dit moment fulltime les in het vierde en vijfde jaar secundair onderwijs. Ik geef economie en Informatica. Ik heb zelf in het middelbaar wetenschappen wiskunde gevolgd.
Bijles rechten in Antwerpen (2018) - Eveline
Eveline
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een studente rechtspraktijk die de struikelpunten kent en begrijpt wanneer men zich aan het recht zet. Hierdoor kan ik jullie tips & tricks leren die mij enorm geholpen hebben bij het studeren.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Fiona
Fiona
Antwerpen
Nieuw
Hoi! Ik ben Fiona, 21 jaar, studente 3de bachelor Rechten. Ik zou erg graag bijles geven waar nodig! Mijn middelbaar heb ik afgerond met een diploma Economie-Talen (ASO) via de examencommissie, dus ook voor hulp daarbij kan ik bijspringen. Hopelijk tot snel! 🤓
Bijles rechten in Brasschaat (2930) - Fabrice
Fabrice
Brasschaat
Nieuw
Terwijl ik op de schoolbanken zat, werd het al snel duidelijk dat velen naar mij toekwamen voor meer uitleg. Ik merkte op dat ik hier enorme voldoening uit haalde en besloot om tutor te worden. Ik leg graag complexe materie uit op een simplistische en logische manier dat voor velen plots duidelijk is. Daarnaast draagt mijn geduldige aanpak bij aan het leerproces.
Bijles rechten in Merksem (2170) - Kishainelly
Kishainelly
Merksem
Nieuw
Ik ben kishainelly ben sinds kort komen wonen in belgie en wil graag bijles Nederlands,engels en rekenen geven ik kan ook oppassen op de kinderen ik ben elke dag beschikbaar ma/zondag vanaf de ochtend tot avond in de omgeving van merksem antwerpen en deurne.
Bijles rechten in Deurne (2100) - Konrad
Konrad
Deurne
Nieuw
Ik volgde de lerarenopleiding bij KDG maar veranderde van opleiding eens ik besefte dat ik niet fulltime leraar wou zijn. De passie voor lesgeven en kennis zijn er nog dus ik wil ze goed inzetten!
Bijles rechten in Hoevenen (2940) - Sara
Sara
Hoevenen
Nieuw
Omdat ik zelf nog op school zit weet ik veel van wat kinderen tegenwoordig leren, als uw kind hulp nodig heeft met economie, wiskunde, nederlands, engels, recht, biologie, verkoop, aardrijkskunde van welk niveau dan ook kan ik u daar zeker mee helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars rechten in Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles rechten Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten Schoten, privéleraar rechten Schoten, leraar rechten gezocht Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden