bijles nederlands Oostende

Hulp voor bijles Nederlands in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Oostende

Bijles nederlands in Bredene (8450) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben actief met bijlessen Frans bezig. Als tweetalig opgevoede lerares heb ik al veel mensen verder geholpen met Frans. Ik heb veel respect voor het eigen tempo. Voor Nederlands ben ik actief voor het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs.
Bijles nederlands in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
Bredene
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Murielle, 47 jaar uit Bredene. Ik ben perfect tweetalig. Thuis werd Frans gesproken. Het is reeds bijna 30 jaar dat ik aan Franstalige (of anderstalige) kinderen/volwassenen de Nederlandse taal leer. Ik doe tevens aan huiswerk- en examenbegeleiding voor zowel lager als middelbaar onderwijs. Vorig jaar heb ik een Hongaars jongetje van 4 jaar Ndl geleerd en na 6m begon hij te spreken
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
Oostende
5/5 (1 reviews)
hallo, ik spreek dagelijks de 3 talen voor mijn werk en dit al 20 jaar lang. Daarnaast heb ik 20 jaar in Frankrijk gewoond. De 3 talen beheers ik zowel geschreven als gesproken.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben een Vlaming die een 20-tal jaren gewerkt heeft voor een Frans bedrijf. Ook heb ik meerdere jaren in Brussel gewoond. Als ICTer en docent heb ik ook de Engelse taal onder de knie gekregen. Graag deel ik deze ervaring met anderen.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik geef heel wat Nederlandse taallessen tijdens mijn dagelijkse job aan kinderen. Ook heb ik vorig jaar vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik Nederlands gaf aan studenten aan de Universiteit. Dankzij deze ervaringen kan ik een grote doelgroep helpen. Ik vind het heel belangrijk om te luisteren naar de hulpvraag en op basis daarvoor samen aan de slag te gaan.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
Studiebegeleiding voor verschillende vakken. Bijles geschiedenis. Reeds ervaring met lesopdrachten pav, nederlands en geschiedenis+ervaring bijles geschiedenis en nederlands
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Gino
Gino
Oostende
Nieuw
Als gewezen leraar Nederlands en Engels (ook Frans) beschik ik over voldoende vaardigheden om u uit de nood te helpen met die taalvakken. Nu ik met pensioen ben kan ik de vereiste tijd aan u besteden. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Ik kan tevens hulp bieden bij verplaatsingsproblemen.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Als logopediste heb ik heel wat ervaring met het aanbrengen van een taal en dus zeker ook het Nederlands. Contacteer me gerust indien je meer info wenst
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Andrew
Andrew
Oostende
Nieuw
Ik werk momenteel in de hardsales. De nodige zelfvertrouwen niet of een bepaalde angst van sociaal contact/Falen? Opzoek naar iemand die kan helpen in het leren omgaan of de nodige sociale vaardigheden op te leren of het opbouwen van een netwerk, waar je moet beginnen of zoeken. Daarnaast 3-talig opgevoed.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Hajra
Hajra
Oostende
Nieuw
Ik heb mijn man bijles Nederlands gegeven! en dit was mij beste ervaring ooit! ik heb echt geduld en geef je enkel maar positieve begeleiding zodat je met een lach naar me wilt komen
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Judith
Judith
Oostende
Nieuw
Ik heb 6 jaar lang privé Franse gevolgd tijdens mijn lagere school. In mijn huidige studierichting, handelsingenieur, heb ik ook nog eens 2 jaar Frans gehad op universitair niveau. Idem voor Engels waarbij ik 2 jaar deze taal op universitair niveau kreeg en de helft van al mijn vakken in mijn opleiding in het Engels zijn.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Kenny
Kenny
Oostende
Nieuw
12 jaar actief als ghost writer voor diverse personen en organisaties. 5 jaar taalkampen nl frans en Engels georganiseerd. Wil je meer weten? Vraag maar raak.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Margo
Margo
Oostende
Nieuw
Ik studeer logopedie en daarbij is correct taalgebruik heel belangrijk. Dat is ook de reden waarom ik bijles Nederlands kan geven. Geef me gerust een seintje.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Michel
Michel
Oostende
Nieuw
Ervaring met praatgroepen voor anderstaligen met een basiskennis Nederlands. Ik lees met veel plezier uw teksten na. Lever mij uw 'droge' tekst aan, ik maak er een creatieve versie van.
Bijles nederlands in Oostende (8400) - Ariane
Ariane
Oostende
Nieuw
Ik ben sterk in talen, heb een goede kennis van de Engelse grammatica, en ben goed in les geven en zaken op een begrijpelijke manier uitleggen, voornamelijk in Nederlands en Engels. Ik heb 1 jaar in Engeland gewoond en 2 jaar in Australië, dus ik heb lang met native English speakers samengeleefd en bijgevolg de Engelse taal dus uitermate goed leren beheersen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Oostende: geëvalueerd met 4.98 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Oostende, privé leraar Nederlands Oostende, Nederlands leren Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden