13 jobs om bijles fysica te geven in Heusden-zolder

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles fysica geven in Heusden-zolder

 • Bijles fysica voor leerling 4e middelbaar
  Leerling 4e jaar wetenschappen-wiskunde op het st-barbaracollege in gent. Zij is 3 maand niet naar school kunnen gaan en heeft dus op korte tijd h...
 • fysica
  fysica bijles voor een derde jaar secundair onderwijs. we zouden graag willen dat de bijlesgever naar ons huis kan komen.
 • Bijles fysica 3e graad/5e MT-Wetenschappen
  bijles kernfysica (Indien mogelijk bij lesgever)
 • bijles medische fysica
  ik ben laurence, ik studeeer dierengeneeskunde en heb het moeilijk met vraagstukken op te lossen over kinematica, kinetica en druk en stroming. ik...
 • Bijles fysica ( kinematica, dringend!!)
  - 6 de middelbaar - online - fysica, kinematica - dringend hulp nodig
 • BIJLES FYSICA EN WISKUNDE
  We zoeken een bijlesleerkracht die bereid is om fysica en wiskunde te geven aan mijn drie kinderen. Ze zitten in het 6de, 5de en 4de middelbaar (h...
 • Bijles wiskunde en fysica
  We zoeken een bijlesgever fysica en wiskunde van hoger niveau voor het 6de, 5de en 4de middelbaar.
 • bijles fysica 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
  Fysica: energie/arbeid
 • Bijles Fysica
  niveau: Universitair, eerste Bachelor biologie
 • Bijles Fysica van Bachelor Biologie
  Ik doe mijn eerste bachelorjaar van Biologie aan de UGent opnieuw en heb Fysica I dit jaar weer. Ik wil er zeker voor door zijn deze keer en zoek ...
 • bijles fysica
  Gezocht: bijles fysica voor de hoofdstukken 'druk en stroming, (bio)elektriciteit en optica' uit de cursus van eerste bachelor diergeneeskunde.
 • Bijles fysica
  Hallo, we zoeken iemand die kan bijles fysica geven aan onze zoon Ernest. Hij zit in het 5e middelbaar Latijn Wetenschappen en heeft een toets vri...
 • bijles fysica
  4e middelbaar Bavo, liefst thuis.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever fysica in Heusden-zolder? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers fysica zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 12.282 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles fysica geven in Heusden-zolder

Bijles fysica geven Heusden-zolder, Vind een job als bijlesgever fysica Heusden-zolder, Werken als bijlesgever fysica Heusden-zolder, Werkaanbiedingen bijlesgever fysica Heusden-zolder, Jobaanbiedingen bijles fysica geven Heusden-zolder, Bijlesgever fysica gezocht Heusden-zolder,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!