bijles economie Wezembeek-oppem

Hulp voor bijles economie Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Wezembeek-oppem

Bijles economie in Laken (1020) - Soetkin
Soetkin
Laken
5/5 (1 reviews)
Sinds 3,5 jaar werk ik in de financiële sector als bankier in een kantoor in de Europese wijk. Ondertussen verzorg ik de boeken van een vzw. Macro- en micro-economie op niveau van het secundair onderwijs kennen geen geheimen meer voor mij!
Bijles economie in Hoeilaart (1560) - Willem adrianus
Willem adrianus
Hoeilaart
Nieuw
Ik geef bijlessen sinds 1975. Veel leerlingen hebben problemen met wiskunde, fysica en chemie. Dit is voor mij een teken dat zij niet weten hoe zij moeten studeren. Ik begin eerst de inhoudsopgave te analyseren en toon dat die verbanden legt tussen de verschillende delen van een cursus. Bij gebrek aan een inhoudsopgave laat ik hen die zelf maken. Zij ontdekken dan zelf die verbanden.
Bijles economie in Elsene (1050) - Emmeline
Emmeline
Elsene
Nieuw
Hallo, Ik ben Emmeline, 23 jaar en pas afgestudeerd in master TEW en marketing (Manama). Naast mijn studies in Economie (en zowat alles errond) ben ik steeds actief scoutsleiding geweest en leerkracht op franse taalkampen. Ik hecht veel belang aan een goede studiemethode/structuur en het goed begrijpen 'waarom'. Groetjes, Emmeline
Bijles economie in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Na mijn studies Economie-wiskunde, informatica en business management, gecombineerd met mijn vaste job binnen de financiële sector heb ik een aardige basis aan wiskunde en help ik graag daar waar dit nodig is.
Bijles economie in Melsbroek (1820) - Denis
Denis
Melsbroek
Nieuw
2017 - BSc Business Engineering - Solvay VUB. Relevant courseworks: Calculus II, Accounting 2019 - MSc Business Economics: Financial Economics - KU Leuven. Relevant courseworks: Advanced Corporate Finance Internships Rothschild - Asset Management KPMG - M&A Analyst Intern ING - M&A Analyst Intern Bencis - Private Equity Intern
Bijles economie in Brussel (1000) - Alessandro
Alessandro
Brussel
Nieuw
Wiskunde en wetenschapsvakken zijn mijn forte. Het is de basis van mijn diploma en ik heb het doorheen de jaren bijgehouden door bijles te geven. Ik help graag studenten van het 1e middelbaar tot en met die van het 6e middelbaar met 8 uur wiskunde. Universiteitstudenten kunnen ook bij mij terug. Stuur maar!
Bijles economie in Tervuren (3080) - Robin
Robin
Tervuren
Nieuw
Als laatstejaarsstudent handelsingenieur aan de VUB heb ik vele vakken algebra, statistiek, economie en basis wetenschappen achter de rug. Daarnaast heb ik ook zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs.
Bijles economie in Brussel (1000) - Dylan
Dylan
Brussel
Nieuw
In 2020 ben ik afgestudeerd als master Handelsingenieur, met specialisatie data science & business analytics. Tijdens mijn opleiding heb ik vakken gehad zoals Statistiek, Statistical Modelling, Toepassingen van Statistiek en Econometrie (om een paar op te sommen). Mijn ervaring in bijles geven, heb ik te danken aan mijn twee jongere zusjes die het (helaas) wat minder makkelijk hebben met wiskunde.
Bijles economie in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ar
Ar
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Voor mij moet studeren niet veel kosten en daarom vraag ik altijd heel weinig. Iedereen verdient een gelijke kans op onderwijs. Door mijn studies handelsingenieur en geneeskunde en door mijn bedrijven confronteer ik dagelijks met de vakken.
Bijles economie in Sint-joost-ten-node (1210) - Sasa
Sasa
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Hallo ik ben Sara. In het secundair onderwijs heb ik 6 jaar lang economie gestudeerd. Nu studeer ik Bedrijfsmanagement dus ik ben altijd bezig geweest met economie. Ik zou graag mijn kennis bieden aan kinderen die het moeilijk hebben met economie.
Bijles economie in Melsbroek (1820) - A
A
Melsbroek
Nieuw
Dankzij mijn studiejaren beheers ik de vakken economie en wiskunde heel goed. Ik heb mijn studie’s telkens opgebouwd. Ik was heel goed met cijfers en begon in het 2e graad secundaire handel te studeren en in het 3e graad secundaire boekhouden-informatie waarbij de vakken economie en wiskunde hoofdvak waren en als slot heb ik met boekhouden aan de HoGent mijn studies afgerond.
Bijles economie in Schaarbeek (1030) - Lucas
Lucas
Schaarbeek
Nieuw
In het bezit van een universitair diploma Toegepaste economische wetenschappen, meerdere jaren bijles gegeven en geef dagelijks trainingen in een bedrijfsomgeving als innovatie consultant. Verschillende coach-alsook trainersopleidingen gevolgd en een passie voor lesgeven.
Bijles economie in Sint-jans-molenbeek (1080) - Melih
Melih
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik zoek iemand voor mijn zoon . Om bijles te krijgen voor zijn geschiedenis en Engels . Hij ziet in 4 de secunder . Wij wonnen in Brussel .
Bijles economie in Brussel (1000) - Piet
Piet
Brussel
Nieuw
Mijn opleiding bio-ingenieur zorg voor een brede basis aan wetenschappelijke kennis maar mijn grootste kwaliteit als onderwijzer is geduld en inzicht in leerproces.
Bijles economie in Everberg (3078) - Kato
Kato
Everberg
Nieuw
Ik volg de richting economie-talen op school en ik ga hier volgend jaar ook in verder als ik ga studeren. Ik vind economie een leuk vak en ik wil er voor zorgen dat anderen dit ook vinden én het goed snappen. Dus heeft uw kind bijles economie nodig van het 1ste t.e.m. het 5e middelbaar? ik help graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Wezembeek-oppem, bijles economie gezocht Wezembeek-oppem, economie bijles Wezembeek-oppem, opfriscursus economie Wezembeek-oppem, privé leraar economie Wezembeek-oppem, leraar economie gezocht Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden