bijles chemie Wetteren

Hulp voor bijles chemie in Wetteren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Wetteren

Bijles chemie in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een bio-ingenieur met passie voor wetenschappen, wiskunde en statistiek . Ik heb ook lerarenopleiding gevolgd en geef regelmatig bijlessen. Ik heb een eigen wagen en kan zowel 's avonds als in weekend lessen geven. Ik begeleid u graag zowel doorlopend als ter voorbereiding van uw examens.
Bijles chemie in Gentbrugge (9050) - Arnout
Arnout
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ervaring in bijles wiskunde, fysica en statistiek bij verschillende studenten in 3e graad secundair en bachelor/master in hoger onderwijs. Met geduld probeer ik vertrouwen op te bouwen en te zoeken naar de pijnpunten. Durf je een vraag niet in de klas te stellen? Bij mij kan het wel!
Bijles chemie in Gentbrugge (9050) - Dabin
Dabin
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik help het begrijpen van de oefeningen en het leermateriaal met behulp van de schoolboeken/lesmateriaal van uw kind. Ik heb reeds ervaring met bijles geven. Daarbij, ik pik ook graag uit waar de interesse van uw kind ligt.
Bijles chemie in Balegem (9860) - Joppe
Joppe
Balegem
5/5 (1 reviews)
Door mijn studies ben ik geschikt om leerlingen uit het middelbaar na de schooluren extra uitleg te geven voor vakken als natuurwetenschappen, fysica, chemie, biologie, aardrijkskunde en eventueel wiskunde. Ik ben bereid om zaken op te helderen, grondig uit te leggen en voor te bereiden voor een toets.
Bijles chemie in Oosterzele (9860) - Liesbeth
Liesbeth
Oosterzele
5/5 (1 reviews)
In 2017 behaalde ik mijn Master Biologie aan de Universiteit van Gent. In 2023 behaalde ik mijn doctoraat in de Diergeneeskunde. Dankzij deze opleiding heb ik een brede kennis van verschillende vakgebieden. Ik help je graag vooruit met het begrijpen en begeleiden van de leerstof.
Bijles chemie in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Bijles chemie in Oosterzele (9860) - Emma
Emma
Oosterzele
Nieuw
Ik heb ik het middelbaar wetenschappen-wiskunde gestudeerd en ben gepassioneerd door wiskunde. Indien u iemand nodig heeft voor bijles in de wetenschappen of wiskunde contacteer mij gerust!
Bijles chemie in Wetteren (9230) - Samantha
Samantha
Wetteren
Nieuw
Op school volg ik de richting wetenschappen-wiskunde. Deze vakken zijn ook echt mijn passie. Ik geef graag les aan anderen en help af en toe wel eens mijn klasgenoten indien zij wat meer moeite hebben met een onderwerp.
Bijles chemie in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Bijles chemie in Wetteren (9230) - Catherina
Catherina
Wetteren
Nieuw
Dag allemaal! Ik ben Catherina, een geneeskundestudente van 18 jaar en ben zeer geïnteresseerd in Wetenschappen. Ik ben zeer leergierig ingesteld en door mijn werk als animator bij Afya kan ik me ook goed in de leefwereld van jongeren of kinderen inleven.
Bijles chemie in Laarne (9270) - Jerin
Jerin
Laarne
Nieuw
Student, 2de jaar bachelor in het secundair onderwijs: biologie en wiskunde. Ik heb voor een lerarenopleiding gekozen omdat ik een passie heb voor les geven, wiskunde en biologie. Ik vraag steeds van te voren welk handboek de leerling op school gebruikt en met welk onderwerp hij/zij moeite heeft. Zo kan me voorzien op het meest geschikte didactisch materiaal en extra oefeningen voor na de les.
Bijles chemie in Merelbeke (9820) - Hans
Hans
Merelbeke
Nieuw
Ik ben momenteel doctoraatsstudent en heb een opleiding Biochemie en Biotechnologie gehad aan de Universiteit Gent. Ik heb reeds ervaring met bijles geven en heb gedurende mijn doctoraat meerdere studenten begeleid bij het schrijven van hun thesis. Ik kan zowel fysica, chemie, biologie als wiskunde geven en kan ook begeleiding geven bij het schrijven van een thesis.
Bijles chemie in Melle (9090) - Christophe
Christophe
Melle
Nieuw
Door mijn aanpak probeer ik steeds uw kind centraal te stellen. Samen met uw kind zoeken we de manier om de leerstof begrijpbaar te vertalen en te leren om ze te begrijpen. Ik vereist inzet van de mensen die ik begeleid en de wil om het te begrijpen. Gewoon problemen voor u oplossen en verder geen begeleiding is niet aan mij besteedt.
Bijles chemie in Gentbrugge (9050) - Canan
Canan
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben een studente die 2 jaar geleden is afgestudeerd aan het secundair onderwijs met een goed percentage in ASO wetenschappen-wiskunde. Ikzelf ben gepassioneerd met wetenschappelijke vakken en studeer nu biomedische labotechnologie in het hoger onderwijs. Fysica, chemie, biologie en wiskunde en vooral wiskunde zijn mijn sterkste punten. Een dynamisch, jong mens als lesgever? contacteer me zeker!
Bijles chemie in Wetteren (9230) - Sean
Sean
Wetteren
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 3de bachelor handelsingenieur aan de UGent. Ik heb een goeie economische en wiskundige achtergrond en ik ben verder ook goed in het uitleggen van dingen en met mensen omgaan. Ik weet dat het lastige tijden zijn voor iedereen en daarom bied ik mijn diensten aan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars chemie in Wetteren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Wetteren: geëvalueerd met 4.84 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Wetteren, privé leraar chemie Wetteren, leraar chemie gezocht Wetteren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden