bijles chemie Temse

Hulp voor bijles chemie in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Temse

Bijles chemie in Hoboken (2660) - Devrim
Devrim
Hoboken
4.5/5 (4 reviews)
Ik studeer farmaceutische wetenschappen en ik zit aan mijn laatste jaar bachelor. Ik geef al meer dan twee jaar bijles aan studenten uit lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs. Vakken waarvoor ik bijles geef zijn meestal wiskunde, chemie en fysica. Daarnaast geef ik ook huiswerkbegeliding.
Bijles chemie in Beveren-Leie (8791) - Arne
Arne
Beveren-Leie
5/5 (2 reviews)
Ik studeer industrieel ingenieur in de chemie op de UGent, momenteel zit ik in het 2e jaar. Zeker chemie is voor mij geen probleem! Anorganische, organische of analytische, laat het maar komen! Wiskunde ligt mij ook zeer goed. Ik geef momenteel al familie van mij bijles dus ik heb al wat ervaring opgedaan.
Bijles chemie in Sint-amands (2890) - Younan
Younan
Sint-amands
5/5 (2 reviews)
Als burgerlijk ingenieurheb ik wiskunde, fysica en chemie op hoog niveau gestudeerd. Ik heb mij tijdens mijn studies zelfs gespecialiseerd in chemie. In mijn studententijd was ik al begonnen met bijles te geven en dit heb ik altijd leuk gevonden, vaak met opvallende verbeteringen als gevolg. Ondertussen geef ik al zo'n 7 jaar regelmatig bijles.
Bijles chemie in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben als student bezig aan mijn 1ste jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde (8 uur) gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat men alles begrijpt.
Bijles chemie in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles chemie in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles chemie in Hoboken (2660) - Karlien
Karlien
Hoboken
Nieuw
Ik heb een master in LO en bewegingswetenschappen, maar heb in een geslaagde eerste bachelor fysica en sterrenkunde ook de nodige portie wiskunde en wetenschappen gezien. Nu sta ik in het onderwijs (2e en 3e graad secundair) en geef ik wetenschappen. Ik probeer met applicaties, voorbeelden en oefeningen de leerstof duidelijk te maken.
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles chemie in Hoboken (2660) - Inez
Inez
Hoboken
Nieuw
Beste, Ik heet Inez en ik ben een chemie studente in het hoger onderwijs. Ik heb een passie voor wetenschappen en wiskunde voornamelijk chemie en wiskunde. Zelf heb ik in het middelbare onderwijs (school) wetenschappen-wiskunde gedaan. Ik zou je graag willen helpen met het aanleren van deze vakken. Ik ben ook heel sociaal, hulpvaardig, vriendelijk en geduldig. Ik wens je nog veel succes.
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles chemie in Lippelo (2890) - Ian
Ian
Lippelo
Nieuw
Ik heb wetenschappen 6u wiskunde gevolgd in het middelbaar. Momenteel zit ik in mijn bachelor psychologie aan de KULeuven. Ik geef al sinds vorig jaar wiskunde bijles. De punten van mijn leerlingen vertonen eenzelfde strijging als de grafiek y = ax + b soms zelfs y = x^2 met x > 0. Daarnaast kan ik ook wetenschappen, bio, fysica en chemie bijlessen geven. Die vakken lagen me altijd enorm goed.
Bijles chemie in Antwerpen (2020) - Annick
Annick
Antwerpen
Nieuw
Van opleiding ben ik Industrieel Ingenieur Chemie maar ben al meer dan 20 jaar als leerkra cht chemie en fysica aan het werk in de 3de graad. Voor deze vakken is de derde graad dus zeker geen probleem. Ook 2de graadsleerlingen zijn uiteraard welkom!
Bijles chemie in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Temse: geëvalueerd met 4.9 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Temse, privé leraar chemie Temse, leraar chemie gezocht Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden