bijles chemie Nijlen

Hulp voor bijles chemie in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Nijlen

Bijles chemie in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles chemie in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
4.91/5 (11 reviews)
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles chemie in Herenthout (2270) - Raf
Raf
Herenthout
5/5 (7 reviews)
Mijn interesses zijn wetenschappen en wiskunde. voornamelijk fysica, wiskunde, chemie en biologie zijn mijn passie. Dagelijks houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik kan moeiteloos helpen t.e.m. het zesde middelbaar. Ik probeer mijn student door inzicht iets bij te brengen, dat werkt meestal pakken beter dan iets van buiten leren.
Bijles chemie in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles chemie in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik kan je helpen mediteren,je dromen verwezenlijken en coachen in verschillende levensgebieden zoals trauma verwerking,meer energie hebben een nieuw leven beginnen…
Bijles chemie in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles chemie in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Bijles chemie in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik zit in mijn 5e jaar Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde-8u gedaan. Dankzij mijn doorzettingsvermogen heb ik in mijn studiecarrière nooit een buis gehad op mijn examens. Wil jij ook zo'n doorzettingsvermogen? Dan wil ik je graag helpen met studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding. Snap je iets niet? Ik leg het met plezier uit!!
Bijles chemie in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Bijles chemie in Wijnegem (2110) - Peter
Peter
Wijnegem
Nieuw
Behaalde mijn master als Industrieel Ingenieur chemie aan de Karel De Grote Hogeschool. Daaropvolgend behaalde ik een volwaardige master in de Chemie aan de universiteit van Leuven en beëindigde in 2014 ook mijn doctoraat in de chemie aan diezelfde universiteit.
Bijles chemie in Berlaar (2590) - Cloé
Cloé
Berlaar
Nieuw
Hey allemaal, ik ben Cloé en ik ben 20 jaar. Ik studeer psychologie aan de hoge school en heb al heel wat ervaring met bijles geven bij zowel jonge leerlingen als oudere leerlingen.
Bijles chemie in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles chemie in Beerzel (2580) - Michiel
Michiel
Beerzel
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master Biologie en heb dus een heel recente en sterke wetenschappelijke achtergrond. Deze achtergrond vul ik verder aan met mijn ervaring in het lesgeven in verschillende middelbare scholen in de afgelopen 2 jaar.
Bijles chemie in Itegem (2222) - Ilse
Ilse
Itegem
Nieuw
Ik begeleid de kinderen door te zeggen van veelvuldig te herhalen en oefeningen te hermaken ter voorbereiding van een toets of examen. Ik geef ze eventueel extra oefeningen mee om in te oefenen.
Bijles chemie in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik het middelbaar heb ik de richtingen Wetenschappen wiskunde gedaan voor 2 jaar en de laatste 2 jaar heb ik economie talen gestudeerd ASO. Momenteel studeer ik chemie waar ik dus alle vakken in de onderstaande krijg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Nijlen: geëvalueerd met 4.91 door 148 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Nijlen, privé leraar chemie Nijlen, leraar chemie gezocht Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden