bijles biologie Wezembeek-oppem

Hulp voor bijles biologie in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Wezembeek-oppem

Bijles biologie in Tervuren (3080) - Jordy
Jordy
Tervuren
5/5 (15 reviews)
Ik studeerde vorig jaar af als bio-ingenieur aan de KUL. Mijn wetenschappelijke kennis zit dus nog vers in het geheugen. Ik heb zelf een grote interesse voor wetenschappen en ben erg gemotiveerd om studenten in deze materie te ondersteunen. Ik hou van een persoonlijke aanpak op maat en te zien hoe iemand echt vorderingen maakt.
Bijles biologie in Bertem (3060) - Els
Els
Bertem
5/5 (6 reviews)
Afgestudeerd als licentiaat biologie. Ik probeer de kinderen inzicht te laten krijgen in de leerstof en vooral te zorgen dat ze de leerstof begrijpen! Ik stel de essentie van de te kennen stof eenvoudig voor en werk van daaruit naar de details op het tempo van het kind.
Bijles biologie in Overijse (3090) - Luca
Luca
Overijse
5/5 (3 reviews)
Ik studeer fysica aan de vrije universiteit van Brussel, hierdoor heb ik brede kennis van biologie, chemie, fysica en wiskunde. Zelf heb ik een grote passie en interesse voor deze wetenschappen. Ik zal dan ook deze kennis en passie proberen over te brengen naar middelbare school studenten dat het wat moeilijker hebben met deze vakken.
Bijles biologie in Heverlee (3001) - Lore
Lore
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik, Lore, ben sinds 2017 apotheker maar werk als leerkracht in TSO en ASO voor Biologie, chemie en natuurwetenschappen. Door mijn kazou-ervaring bezit ik ook het nodige geduld en creativiteit om duidelijk, correct en schematisch te werken. Uitleg geven op 100 verschillende manieren is mijn sterkte, al moet het met handen en voeten. Ik sta voor de volle 100% paraat!
Bijles biologie in Brussel (1000) - Linde
Linde
Brussel
5/5 (2 reviews)
Als leerkracht wetenschappen boeit het me ook om individueel met leerlingen te werken en hun talenten te versterken. Ik ben goed in iets eenvoudig uit te leggen en mensen motiveren. Ik geef bijlessen voor het secundair onderwijs en volwassenonderwijs.
Bijles biologie in Brussel (1000) - Barbara
Barbara
Brussel
5/5 (1 reviews)
Tweetalig (NDL/FR) opgevoed, leerkracht Frans, werk nu in een immersieschool in Elsene waar mijn leerlingen les krijgen in het Nederlands. Leer zelf ook talen in avondonderwijs. Na al die jaren weet ik hoe je talen (aan)leert.
Bijles biologie in Bertem (3060) - Hendrik
Hendrik
Bertem
5/5 (1 reviews)
Ik heb wetenschappen wiskunde 8 gevolgd in het Sint-Pieterscollege Leuven en ben nu student Burgerlijk Ingenieur aan de KU Leuven. ik herinner mij nog heel goed hoe het was om op de schoolbanken te zitten dus als u kind bijles nodig heeft voor Wiskunde, Biologie, Fysica of Chemie vanaf het eerste leerjaar tot en met het vierde middelbaar, dan help ik graag.
Bijles biologie in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ulrike
Ulrike
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ongeveer 5 jaar ervaring in het onderwijs, voornamelijk in het lager onderwijs. Maar biologie was een van mijn sterkere vakken in het middelbaar. Hierdoor zie ik mezelf als een goede kandidaat om bijles biologie te geven.
Bijles biologie in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik zit nu in mijn laatste jaar en heb telkens voor wetenschappelijk richtingen gekozen. Mijn huidige richting is Latijn-Wiskunde met 8 uur wiskunde en 6 uur wetenschappen. Ik deze vakken heel graag en zou dus ook heel blij zijn als ik hier bijles in zou kunnen geven!
Bijles biologie in Overijse (3090) - Karim
Karim
Overijse
5/5 (1 reviews)
Tijdens mijn studentjaren, heb ik heel wat bijles gegeven aan universiteitsstudenten en studenten in het middelbaar onderwijs. Mijn burgerlijk ingenieur achtergrond gecombineerd met mijn sociale vaardigheden maakt van mij de ideale persoon om jou je wiskunde of wetenschapsvakken te helpen begrijpen. Samen zorgen we ervoor dat je alles beheerst!
Bijles biologie in Kampenhout (1910) - Tim
Tim
Kampenhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb misschien niet de certificaten of diploma's om echt een professioneel leerkracht te zijn maar wat ik wel heb is een enorm geduld (3 stiefkinderen) en een 'gave' om dingen uit te leggen en op een rustige en niet oordelende manier iets bij te brengen zonder dat de persoon zich slecht zou voelen om iets niet te weten of fout te hebben.
Bijles biologie in Hoeilaart (1560) - Willem adrianus
Willem adrianus
Hoeilaart
Nieuw
Ik geef bijlessen sinds 1975. Veel leerlingen hebben problemen met wiskunde, fysica en chemie. Dit is voor mij een teken dat zij niet weten hoe zij moeten studeren. Ik begin eerst de inhoudsopgave te analyseren en toon dat die verbanden legt tussen de verschillende delen van een cursus. Bij gebrek aan een inhoudsopgave laat ik hen die zelf maken. Zij ontdekken dan zelf die verbanden.
Bijles biologie in Loonbeek (3040) - Bernard
Bernard
Loonbeek
Nieuw
Als arts heb ik een brede vorming in de exacte wetenschappen. Hoewel hogeschool of universitair niveau bijles wat hooggegrepen zijn, vormen de vakken uit de middelbare school niet het minste probleem.
Bijles biologie in Brussel (1000) - Ferdy
Ferdy
Brussel
Nieuw
Zie ook vorige info. Ferdy. Kleine ondernemer (geen BTW) wonende in het centrum van Brussel. Bijles Nederlands, wiskunde, fysica, chemie, aardrijkskunde. 20 jaar ervaring.
Bijles biologie in Brussel (1000) - Samia
Samia
Brussel
Nieuw
Student, 1e master farmacie. Ik heb al eerder bijles wiskunde gegeven aan kinderen van het middelbaar. Ook voor chemie en biologie kan ik bijles geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Wezembeek-oppem, privéleraar biologie Wezembeek-oppem, leraar biologie gezocht Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden