webdesign Stabroek

Hulp voor webdesign in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Stabroek

Webdesign in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
hulp nodig bij de website van uw club, dan kan ik u hier in bij staan als gediplomeerd ICT'er. Statische of dynamische site van concept tot oplevering bent u in goede handen. (teksten en foto's dienen wel aangeleverd te worden.)
Dominique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Webdesign in Antwerpen (2040) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik heb momenteel 8 jaar ervaring als webdeveloper. Ik kan je dus helpen met: -> Opzet & onderhoud van je website ( Wordpress, WooCommerce, maar ook eigen ontwikkeling ) -> Ontwikkeling & onderhoud van apps
Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Webdesign in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.71/5 (7 reviews)
Heb je een website nodig voor u bedrijf of hobby, dan kan ik je zeker helpen! Samen kijken we naar wat jij nodig hebt uit je website, en gaan we daarna meteen aan de slag. Pas wanneer je tevreden bent, sluiten we het project af, en gaat de website openbaar.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Door mijn opleiding Multimedia Technologie heb ik een heel brede opleiding gehad van het technische aspect tot en met UX/UI. Hierin kwam ook het creatieve aspect erg naar voor. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig bezig met video editting.
Webdesign in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Ervaring met hosting en domein namen. Wordpress opzetten en opleiding. Webshops, booking tools en leeromgevingen. Ik zet de website op en help je op weg om deze zelf te onderhouden en aan te passen.
Webdesign in Antwerpen (2060) - Eric
Eric
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Gedurende meer dan 20 jaar was ik als analist programmeur werkzaam in de office wereld. Word, Excel, MS Access met elkaar laten werken via Visual basic of vba. Heb als zelfstandige gewerkt voor Sidmar, Van Gend en Loos, Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Aquafin ...
Webdesign in Kalmthout (2920) - Lennert
Lennert
Kalmthout
Nieuw
Ik heb een diploma als multimedia en communicatietechnologie met als specialisatie web en user experience. Dit combinatie met mijn job in de marketing is mijn kennis toch redelijk uitgebreid hierover.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van ontwerp, programmatie, implementatie en onderhoud van website en programma's in een brede waaier van programmeeromgevingen, pascal, delphi, vb, tot php en java, html,DHTML en javascript.
Webdesign in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Antwerpen
Nieuw
Webdesign in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
Nieuw
Professioneel Senior Software Engineer met ervaring in PHP (Drupal 7/8, Symfony) en Javascript (React, NextJS). Kennis van Linux, Continuous Integration, GIT, REST, SOAP...
Webdesign in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Ik kan voor u een nieuwe PC assembleren, een scherm van een laptop vervangen, harde schijven vervangen, enz,! Ik maak voor u mooie sites in Wordpress of andere SEO's. Vanaf: hij moet eens opgekuist worden zit u juist bij mij. Als het geen zin meer heeft zal ik het u ook zeggen. Geheugen Win10, Office, stagen van PC's (upgraden). Dank zij mijn servicedesk-achtergrond geen geheimen voor mij!
Webdesign in Antwerpen (2050) - Bilal
Bilal
Antwerpen
Nieuw
Ik heb al verschillende website's ontworpen door middel van wordpress en shopify. Ik heb hierbij genoeg ervaring. Opzoek naar een goedkope, eerlijke ontwerper? Dan ben je zeker aan het goed adres. Neem met mij contact op en we bespreken wat mogelijk is.
Webdesign in Kapellen (2950) - Michael
Michael
Kapellen
Nieuw
Wilt u graag een website voor uw zaak of vereniging? Dan wil ik u daar graag mee helpen. Ik ben al lang geïnteresseerd in IT en ben er na mijn studies handelsingenieur ook professioneel mee bezig bij een grote Belgische verzekeraar. Daarnaast wil ik tijdens mijn vrije tijd graag nog wat uitdagende en creatieve projecten doen. Ik heb ervaring met website maken (o.a. via wordpress) en SEO.
Webdesign in Merksem (2170) - Liza
Liza
Merksem
Nieuw
-Creating contents while being loyal to the brandbook. -Working on set with photographers and production -Branding and designing corporate identity. -Experience with video making, editing and filming.
Webdesign in Kalmthout (2920) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en webshops. Ik heb zelf 2 actieve webshops die ik zelf helemaal gemaakt heb, ik heb ervaring in online betaalmethodes en verzendingsmodules, ik werk voornamelijk met wordpress en woocommerce maar ken ook andere platformen, de website die ik bouw voor u zal uw eigendom zijn en er zijn geen maandelijkse kosten of dergelijke voor mij
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Stabroek: geëvalueerd met 4.77 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Stabroek, webdesigner gezocht Stabroek, website laten maken prijs Stabroek, goedkope webdesigner Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden