vertaler duits Drongen

Ontdek talentvolle vertalers Duits in Drongen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Duits in de buurt van Drongen

Vertaler duits in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Vertaler duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler duits in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Met dieren werken op verplaatsing én met taal werken thuis, dit zijn de activiteiten die me jong houden. Vertalen, maar ook teksten schrijven heb ik in de loop van mijn professioneel leven heel vaak gedaan, in het Nederlands, soms ook in het Engels en het Frans. Ik ben Germaniste van opleiding (Nederlands-Zweeds), en heb lang in het buitenland gewerkt in een 3-talige (Fr., Eng., en Duits) omgeving
Vertaler duits in Gent (9000) - Alicia
Alicia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een passie voor taal en schrijf of vertaal vaak dingen voor mensen in mijn omgeving. Mijn bachelor taal- en letterkunde (Engels/Duits) komt hier uiteraard helemaal van pas.
Vertaler duits in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Van in het middelbaar tot de hogere opleiding heb ik talen gestudeerd, wat resulteerde in een diploma vertaalkunde. Ik ben er nog steeds dagelijks mee bezig en spendeer graag tijd met het helpen van anderen.
Vertaler duits in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! In het middelbaar onderwijs studeerde ik Latijn-Moderne talen. Ik leer graag nieuwe talen en onderhoud ook de talen die ik kan spreken. Ik werk in de horeca en moet hier ook vaak Duits, Engels en Frans spreken.
Vertaler duits in Sint-amandsberg (9040) - Eddy
Eddy
Sint-amandsberg
Nieuw
Gepensionneerd met vroeger een management functie en daarna een eigen bedrijf. Ben gespecialiseerd in Export and management. Heb veel gereisd vooral in de landen met gecentraliseerde economie en heb nog wel enkele contacten in deze landen (Polen, Roemenië, Bulgarije en het voormalige Joegoslavië)
Vertaler duits in Oostakker (9041) - Maximilian
Maximilian
Oostakker
Nieuw
Ik heb 4 jaar ervaring in het vertalen als freelancer. Ik beheers een hoog taalniveau voor allebei Engels en Nederlands. Mijn vertalingen voldoen altijd aan de wensen van mijn klanten en ik check altijd meerdere keren om de hoogste kwaliteit na te streven.
Vertaler duits in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Mijn studiegraad is “gegradueerde in moderne talen” voor de vijf talen reeds aangestipt. Proefschrift in het Duits gedaan. Ik spreek, schrijf en begrijp : Nederlands (moedertaal), Frans, Engels, Duits en Spaans
Vertaler duits in Melle (9090) - Joyce
Joyce
Melle
Nieuw
Duits is mijn tweede moedertaal ik ben altijd blij als ik het nog eens kan spreken of kan schrijven dus ja ik sta daar voor open om dit te doen ik kijk er naar uit
Vertaler duits in Wondelgem (9032) - Lynn
Lynn
Wondelgem
Nieuw
Tijdens mijn opleiding werd veel tijd gespendeerd aan copywriting en vertalingen. Wilt u uw opstel laten vertalen of nalezen in het Duits, Spaans, Nederlands of Engels, dan help ik u daar graag bij. Door mijn ervaring ken ik de valkuilen van nieuwe talen te leren, dus teksten nalezen of corrigeren van werken geschreven door anderstaligen komen zeker en vast ook in aanmerking.
Vertaler duits in Gent (9000) - Tetraductio
Tetraductio
Gent
Nieuw
Al van kinds af aan zijn wij gegrepen door taal. Onze interesse is alleen nog maar gegroeid. Als vertaler willen wij graag de brug vormen tussen talen, culturen, maar vooral tussen mensen. We stemmen ons werk dan ook altijd af op hun wensen en we zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
Vertaler duits in Sint-amandsberg (9040) - Tobias
Tobias
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een enorme taalmens. Nederlands is mijn moedertaal, ik studeerde Engels en Duits aan de UGent en doctoreerde in de Duitse Letterkunde. Ik heb veel ervaring met het schrijven en vertalen van teksten in, van en naar die talen, en zet die expertise graag voor u in!
Vertaler duits in Gent (9000) - Céline
Céline
Gent
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Duits en Engels gestudeerd aan de universiteit. Mijn specialiteiten zijn vertalingen van het Duits/Engels naar het Nederlands, van het Nederlands naar het Engels en het nalezen van teksten in deze drie talen.
Vertaler duits in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
Nieuw
Ik heb al enkele jaren professionele ervaring met het opstellen en nalezen van teksten, en doe af en toe ook vertalingswerk voor vrienden en kennissen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Duits in Drongen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Duits Drongen: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Duits Drongen, prijs vertaling Duits Drongen, vertaler Duits Nederlands Drongen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden