12 jobs in transport in Korbeek-dijle

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature chauffeur in Korbeek-dijle

 • Ikea meubels retourneren
  Wij willen enkele meubels naar Ikea Anderlecht terugnemen. Ze zitten nog in hun pakjes (niet geopend).
 • Tuinsnoeisel en bouwafval afvoeren containerpar k
  Tuinsnoeisel : een paar takken, wat klein snoeisel en een kleine berg grasmaaisel Bouwafval: circa een kwart kuub stenen en een stuk hout van ee...
 • Hulp voor ophaal en transport containerpark
  Wie kan er snelst mogelijk helpen bij het ophalen en brengen van oude zetels , kast ( gedemonteerd ) , grof vuil naar containerpark ? Alvast bed...
 • Rommel weg doen
  Allerlei rommel weg te doen nr containerpark! Ik denk twee keer rijden. Iemand?
 • vervoer naar container park
  Overwegend houten planken en platen - wat vensterbank tabletten in steen en brandhout (overwegend den en wat berk)
 • Verhuis 2 kastjes
  We zoeken iemand met een kleine verhuiswagen die twee kastjes kan ophalen in Oud-Heverlee en afleveren in Brussel centrum.
 • Dringend, deze namiddag, 25€ per uur, lichte spullen
  Is reeds deze namiddag, gemakkelijk te bereiken per bus lijn 395 vanuit Leuven of vanuit Groenendaal treinstation. Verdienste van 25 € per uur. Li...
 • Verhuis grote stukken - min 2 man
  Door een afzegging wegens vergeten paasweekend, zou ik zeer dringend morgen of overmorgen ( di 6/ of wo 7/4 ) grote stukken verhuizen. De spullen ...
 • Vervoer van een zetel
  We moeten een zetel afhalen, in 3 onderdelen: afmetingen: Grootste is 2m16 lang, 86cm breed, 78cm hoog Kleine is 1,5m lang, 86cm breed, 78cm ho...
 • Extra handen voor verhuis: 2 uur
  We zoeken nog extra handen voor de laatste delen van een verhuis. Twee kasten en een bed van de tweede verdiep naar beneden brengen. Kan u ons helpen?
 • Composthoop
  Volledig afvoeren van composthoop (takken, gras, mos). Hoop is bereikbaar met aanhangwagen en voertuig tot 2m hoog. Voorkeur aan vaste prijs
 • Tuinsnoeisel / afval naar containerpark brengen
  Mijn tuinafval en snoeisel dient naar het containerpark gebracht te worden. Ik heb hiervoor iemand nodig met een auto met aanhangwagen. Ik schat e...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als privé chauffeur in Korbeek-dijle? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 25.302 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Korbeek-dijle

Vacature chauffeur b Korbeek-dijle, Job chauffeur b Korbeek-dijle, Vacature transport Korbeek-dijle, Vind een job in transport Korbeek-dijle, Werken als chauffeur Korbeek-dijle, Chauffeur gezocht Korbeek-dijle,…

Schrijf u gratis in

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Korbeek-dijle

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!