Vacatures chauffeur in Boortmeerbeek

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

7 jobs in transport in Boortmeerbeek

 • Transport van 2 tafels van 1m2 met glazen blad van magazijn in Lapscheure na...
  Datum mag u kiezen, moet wel zijn als magazijn in Lapscheure open is.
 • Ophalen koelkast (met diepvriesvak)
  Beste, Wij zoeken iemand om onze frigo (met diepvries vak) komt halen. Past niet in onze eigen auto. Met vriendelijke groeten, Christopher D.
 • Transport naar en ophaling in Bretagne
  Goeiedag, Ik heb 3 dozen met Japanse koi die zouden moeten geleverd worden in Frankrijk/ Bretagne postcode , vervolgens zouden er ook in Bretag...
 • Verhuizers nodig
  Ik zoek hulp om van Boortmeerbeek naar Antwerpen te verhuizen. Ik heb hulp nodig met: sofa, tafel, kast, wasmachine, matras. De apartment is op de...
 • Ophaal karton
  Mogelijkheid om karton op te halen uit garage
 • Beschadigde Tuimeubelen & Parasols
  Wegens een stormen van vorig jaar is alles kapot. Wel te merken is dat het lengte van de parasol palen rond de 2m -2.5m is. Tuin meubelen zijn van...
 • Verhuizen
  Voor hulp iemand die kan rijden voor ons 17 februari
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als privé chauffeur in Boortmeerbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 43.152 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Boortmeerbeek

Vacature chauffeur b Boortmeerbeek, Job chauffeur b Boortmeerbeek, Vacature transport Boortmeerbeek, Vind een job in transport Boortmeerbeek, Werken als chauffeur Boortmeerbeek, Chauffeur gezocht Boortmeerbeek,…

Meer weten

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Boortmeerbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!