Vacatures dieren in Evergem

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

11 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Evergem

 • Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden
  De opvan is van 21/7 tot en met 29/7
 • Honden trimmen
  Chiwawa zeer zenuwachtig bij de kapper. Wassen en trimmen
 • KAT OPPAS
  ZOEK KATTENOPPAS VAN VRIJDAG 28/7 TOT VRIJDAG 4/8/2023 KATER, MAKKELIJK BEEST? ONG 12 JAAR OUD
 • TOILETTAGE VAN HONDEN
  GRAAG TOILETTAGE VAN 2 honden , 1 POMERIDIAAN OF KEESHONDJE WASSEN EN KNIPPEN EN NAGELS KNIPPEN , en een kortharig chihuahua wassen en nagels knip...
 • Pomeridiaan of keeshond
  Zo vlug mogelijk pomeriaan of keeshond Kan foto s niet oplouden
 • Verzorgen van 2 katten + 2 kippen tijdens 17/7-5/8
  Verzorging van 2 huiskatten: eten, drinken, kattenbak schoon houden, ... en 2 kippen: graan, water, eventueel etensafval geven - eieren mag je ho...
 • Scooby zoekt een oppas
  Beste, we zullen op vakantie gaan in augustus en zoeken een hondenoppas (liefst bij ons thuis, kan ook bij u). Scooby is een lieve, nogal luie en ...
 • verblijf van betty te hond
  dag ik zoek een verblijf voor mijn hond betty 10maanden voor 2 maanden
 • ben slecht te been en mijn hondjes houdt van zijn wandelingetje
  Ik ben afwezig en kan tijdelijk niet voor mijn huisdier zorgen: ik zoek iemand op wie ik kan vertrouwen om mijn hond op te passen tijdens mijn afw...
 • We zijn met vakantie van 5 tot 12 oktober, wie wil er op onze beestjes letten?
  We vertrekken in de namiddag van 5/10 en komen terug op 12/10 in de voormiddag en zijn op zoek naar iemand uit de omgeving van Wondelgem om op onz...
 • Dringend opvang gezocht voor onze Beagle NINA
  Beste, Zou iemand plaats hebben 21 Juli tot 26 Juli om onze hond Nina op te vangen? Nina is een Beagle van bijna 1 jaar oud, heeft een heel lie...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als dierenoppas in Evergem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 69.730 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Evergem

Werken met dieren Evergem, Jobs met dieren Evergem, Dierenoppas worden Evergem, Vacature dieren Evergem, Werken als dierenoppas Evergem, Dierenoppas gezocht Evergem,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!