pianoles Evergem

Hulp voor pianoles Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles Evergem

Pianoles in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Pianoles in Gent (9000) - Dieuwertje
Dieuwertje
Gent
5/5 (1 reviews)
Ga niet zonder begeleiding aan de slag met een instrument, want dan is de kans heel groot dat je de verkeerde techniek aanneemt. Ik help je graag bij deze technieken, houding, vingerzetting, noten en ritmes kunnen lezen en deze overbrengen op piano,.. zin krijgen om piano te spelen! Ook als je reeds wat basiservaring hebt of een bepaald stuk wil leren, ben je zeker welkom.
Pianoles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent en Destelbergen.
Pianoles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Pianoles in Ledeberg (9050) - Freddy
Freddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ledeberg
Nieuw
Hallo pianoliefhebbers ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent. Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty (13 jaar ervaring) Ik geef les aan alle leeftijden - kinderen zijn welkom Een lesuur kost 25 euro
Pianoles in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Diploma piano hoger, al pianist van mijn 7 jaar. Ik speel regelmatig, zelf liefst blues en jazz of popnummers. Mijn lessen zijn vooral geschikt voor beginnende of half-gevorderde pianisten. ik leer je de basis, notenleer (indien gewenst), vingerzetting, ... Voor een variatie aan stijlen, zeker niet enkel klassiek. In geen tijd kan je enkele leuke popnummers spelen als je dat wil. Ook akkoordenleer
Pianoles in Sint-amandsberg (9040) - Yanna
Yanna
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben Yanna, geboren in 1990 en gepassioneerd door muziek sinds.... ook 1990! :-) Tijdens mijn conservatoriumstudies begon ik zelf ook pianoles te geven, wat ik tot op heden met hart en ziel doe, in combinatie met mijn eigen professionele activiteiten als pianiste. Mijn prioriteiten: een lach op het gezicht van mijn leerlingen, elk op zijn/haar eigen tempo, van Bach tot The Beatles!
Pianoles in Gent (9000) - Tine
Tine
Gent
Nieuw
- heel veel live performance ervaring - JMA Kortrijk (zang en piano) - academie Lede en Erpe - music entertainment Vives - audio technieken (equalizing, micro's, effect processoren ,...)
Pianoles in Gentbrugge (9050) - Steven
Steven
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben actief muzikant en muziek producer. Ik heb klassiek piano gestudeerd aan het Lemmensinstituut te Leuven en jazz piano aan het Conservatorium van Antwerpen. Op eigen kracht heb ik me verdiept in elektronische muziekproductie waarmee ik nu muziek maak voor theater, film en reclame. Alles samen ben ik nu een 15-tal jaar professioneel met muziek bezig.
Pianoles in Hamme (9220) - Jakira
Jakira
Hamme
Nieuw
Wilt u graag piano leren spelen of uw pianomogelijkheden verder uitbreiden dan kan u zeker bij mij terecht. Mijn lessen zijn altijd individueel aangepast en ik luister naar uw noden en wensen. Ik geef op een vlotte, speelse manier les met toch de nodige structuur om de zelfstudie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Alle leeftijden en niveau's zijn welkom!
Pianoles in Gent (9000) - Mart
Mart
Gent
Nieuw
Met mijn diploma’s als professioneel muzikant en leerkracht kan ik jullie helpen met viool-, piano-, gitaarles en algemene muziekleer zoals notenleer en dergelijke
Pianoles in Gent (9000) - Lisa sofia
Lisa sofia
Gent
Nieuw
Muzikant van opleiding, afgestudeerd aan conservatorium, Verschillende stijlen improvisatie, klassiek, jazzy, folky. Vr kindjes en volwassenen,beginners en gevorderden. Wat ik en jij doen? Op bewustzijn verruimende wijze muziek spelen, veel plezier, hogere concentratie, betere techniek, meer feeling met muziek, beter contact met houding en lichaam. Viool, piano, zang
Pianoles in Mariakerke (9030) - Jaan
Jaan
Mariakerke
Nieuw
Ik leer sinds mijn 8ste piano in een muziekacademie in Gent. Vanaf mijn 14de heb ik klassieke piano gestudeerd aan het MUDA kunstencentrum in Evergem, Gent. Nu studeer ik muziekproductie in Londen. Ik heb al eerder in piano les geven, en doe het heel graag. Uit ervaring weet ik dat met kinderen, lessen van een halfuur beter gaan dan een vol uur. Ik heb ook 2 jongere zussen.
Pianoles in Gent (9000) - Elona
Elona
Gent
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik begon viool te spelen op mijn 3 jaar en op 6 jarige leeftijd begon ik muzieklessen te volgen. Ik ben afgestudeerd op de muziekschool en blijf muziek spelen in een plaatselijk orkest. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar bachelor: secundair onderwijs: muzikale opvoeding. Ik hou ervan om mijn passie voor muziek te delen.
Pianoles in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Zangeres met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van muzieklessen: zowel notenleer, theorie als zang en groepsmusiceren aan kinderen en volwassenen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles Evergem: geëvalueerd met 4.94 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles Evergem, pianoles volwassenen Evergem, pianoles kinderen Evergem, prive pianoles Evergem, pianoles peuters Evergem, pianoles voor beginners Evergem, eerste pianoles Evergem, privé pianoles Evergem, privé leraar piano Evergem, piano leren spelen Evergem, piano leren spelen volwassenen Evergem, pianoles aan huis Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen pianoles in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden