massage Diegem

Massage Diegem: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Diegem: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (13 reviews)
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Massage aan huis in Zaventem (1930) - Evelyne
Evelyne
Zaventem
5/5 (1 reviews)
J'aime donner des soins dans une bonne ambiance pour trouver un climat de bien-être pour mes clients. Je suis aussi à l'écoute de mes clients pour les aider et faire en même temps un rôle de coaching.
Massage aan huis in Grimbergen (1850) - Daan
Daan
Grimbergen
Nieuw
Vorig jaar behaalde ik een diploma professioneel massagetherapeut, met als bedoeling om aan huis te gaan masseren! Als u op mij beroep doet dan kom ik bij u langs met mijn massagetafel en benodigdheden zodat u thuis lekker kan ontspannen!
Massage aan huis in Kortenberg (3070) - An
An
Kortenberg
Nieuw
Ik kan je één heerlijke voetreflex massage geven. Dit behandelt niet alleen de reflexzones die in verbinding staan met je lichaam, maar het geeft je er bovenop ook een zalig ontspannen en zen-gevoel. Ik heb thuis een speciale ruimte, waar je helemaal tot rust komt, hiervoor.
Massage aan huis in Vilvoorde (1800) - Lincy
Lincy
Vilvoorde
Nieuw
Momenteel ben ik bezig met een bachelorproef waar ik mij verdiep over het thema 'snoezelen'. Hier heb ik geleerd hoe ik mensen zintuigelijk kan prikkelen en kan doen ontspannen.
Massage aan huis in Kortenberg (3070) - Anne marie
Anne marie
Kortenberg
Nieuw
Hallo, ik heb cursus gevolgd van Quantum Touch om mensen te helpen met chronische pijnen , allerlei onstekingen en totale onstpanning. Het is een energetische healing met ademhalingstechnieken die ik doe; ik hoef het lichaam niet aan te raken. Het is ook mogelijk om Quantum Touch te doen op afstand.
Massage aan huis in Sint-pieters-woluwe (1150) - Koen
Koen
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
LomiLomi massage is a dynamic yet relaxing massage with oil where I mostly use my arms. It mimics the waves of the ocean. Connective tissue massage is a firm massage to activate the blood flow of the tissue under the skin which helps to make your skin tighter and healthier(anti cellulite). Trigger point treats painful muscle 'knots' often caused by our sedentary life.
Massage aan huis in Elsene (1050) - Jan
Jan
Elsene
Nieuw
Ik bied full-body massages aan huis aan. Mijn 45 minuten durende massage routine combineert een aantal traditionele Oosterse en Westerse technieken. Zachtere ontspannende technieken worden gecombineerd met diepere spiermassage en dit over heel het lichaam. De bedoeling is om de natuurlijke energiestromen in het lichaam te bevrijden en te stimuleren. Professionele tafel en kwaliteit oliën.
Massage aan huis in Schaarbeek (1030) - Jan
Jan
Schaarbeek
Nieuw
Ik beheers verschillende massagetechnieken. * lokale massage op pijnlijke punten * algemene pijnverlichting * hoofdhuidsmassage * stimulatie van zenuwpunten op het gezicht * hals, nek, en schouders * specifieke klantgerichte pijnen
Massage aan huis in Schaarbeek (1030) - Maarten
Maarten
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben geen gecertificeerd masseur maar heb de nodige research en ervaring om een ontspannende massage te kunnen geven. Ik ben zeer leergierig en ontdek graag nieuwe dingen. Ik ben geduldig en straal rust uit.
Massage aan huis in Sint-joost-ten-node (1210) - Regina
Regina
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste genoten. Ik geef zeer graag massages, zelf kom ik er ook helemaal tot rust van. Ik hou rekening met de privacy van de.klanten. Ik luister naar de klanten
Massage aan huis in Machelen (1830) - Morgan
Morgan
Machelen
Nieuw
Ik heb een jaartje schoonheidsspecialiste gedaan. Men favoriete was toch wel lichaamslassage met een olie. Ik geef rust aan de mensen. Ik doe graag een babbeltje.
Massage aan huis in Schaarbeek (1030) - Ramazan
Ramazan
Schaarbeek
Nieuw
Jai les mains trep douces. Apres une journee stressante, tout le monde veut se reposer. Grace a ma main et mes doigt apaisants j'aime emmener mes clients au 7eme ciel.
Massage aan huis in Wezembeek-oppem (1970) - Winny
Winny
Wezembeek-oppem
Nieuw
Relaxatiemassage is, zoals het woord zelf al zegt, bedoeld voor ontspanning. Deze massage werkt in de eerste plaats diep ontspannend en tegelijkertijd verkwikkend en energie-opbouwend. Tijdens een ontspanningsmassage komt endorfine vrij waardoor je een gelukkiger/ ontspannen gevoel krijgt.
Massage aan huis in Evere (1140) - Ghalid
Ghalid
Evere
Nieuw
Ik hou ervan om mensen tot een moment van pure ontspanning te brengen. Ik neem echt mijn tijd om het gehele lichaam tot rust te brengen en werk in op de blokkades die het leven met zich meebrengt soms door stress.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Diegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Diegem: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Diegem, thai massage Diegem, prive massage Diegem, masseuse Diegem, hoofdmassage Diegem, relax massage Diegem, masseur Diegem, rugmassage Diegem, nekmassage Diegem, thaise massage aan huis Diegem, massage gezocht Diegem, thai massage aan huis Diegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Diegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden