Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 11 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, meer dan een jaar geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars
Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Rekkem
Kim
Wevelgem
Nieuw
Hallo ik ben Kim en ben al jaren kokin geweest van beroep. Heb ook stagaires opgeleid. Dus mocht je iemand nodig hebben om kookles te geven. Ben ik bereid om te helpen. Stuur me zeker een bericht
Christophe
Bellegem
Nieuw
Ben kok van opleiding dus kan wel een lekker hapje koken. Bezit de nodige ervaring en heb veel handige tips en tricks in het koken . Werk graag met dag verse producten
Tina
Kortrijk
Nieuw
Ik kook zelf zo goed als elke dag en kook ook heel graag, liefst zo gevarieerd mogelijk ☺️ ik probeer nieuwe recepten uit en geef er mijn eigen draai aan.
Christiaan
Gullegem
Nieuw
Koken is één van mijn grootste hobby's. Ik volgde een cursus hulpkok en kok Franse keuken, met het Esscofier boek. Ik mag met mijn attest en heel ruime ervaring als kok in een restaurant werken.
Tijdens mijn universitaire studies werkte ik in div...
Vanessa
Wevelgem
Nieuw
Ik heb een passie voor eten en nog meer voor gezond lekkere voeding. Ik kook altijd met verse ingrediënten, dat is de beste boost voor je gezondheid. Wil je dus meer puur eten op je bord, kies dan voor mijn kooklessen.
Katleen
Wervik
Nieuw
kooklessen met kruiden en eetbare bloemen
elk menu kan zijn eigen touch krijgen door er de gepaste kruiden of eetbare bloemen aan toe te voegen
er zijn ook heel wat wilde kruiden direct in de natuur beschikbaar die ik wil introduceren in de keuken
Asieh
Kortrijk
Nieuw
Meer dan 20 jaar heb ik ervaring als chef in een restaurant met "Fusion Kitchen". Onze befaamde gerechten zijn mijn eigen creaties al dan gebaseerd op bestaande gerechten. Het is een internationale mix vol passie en liefde die ik graag verder wil ...
Nezha
Kortrijk
Nieuw
D'origine marocaine et ayant passée plus que la moitié de la vie en Belgique, je sais offrir des saveurs variées. J'ai hésité à ouvrir mon propre restaurant. Apprendre à cuisiner et faire déguster de bons plats est plus qu'une passion
Xenia
Bissegem
Nieuw
Mijn hobby is koken, elke avond tover ik een vers gerechtje op tafel voor mijn gezin, ik kan met weinig producten creatief zijn.
Julie
Ledegem
Nieuw
Ik volgde een opleiding aan de hotelschool in Gent hier kreeg ik de kans om verschillende stages te lopen. Na een aantal jaren in loondienst te werken heb ik nu mijn eigen zaak.