gitaarles Schoten

Hulp voor gitaarlessen in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars in de buurt van Schoten

Frank is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Gitaarles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.81/5 (63 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Gitaarles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (12 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Gitaarles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een muzikant en geluidskunstenaar. Ik heb een MFA-graad in goed oefenen. Ik help graag iedereen die muziek wil beginnen spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren.
Gitaarles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Gitaarles in Antwerpen (2000) - Lennart
Lennart
Antwerpen
Nieuw
Gitarist sinds 7-jarige leeftijd, bassist sinds 2011. Ik studeerde 4 jaar basgitaar aan de Jazz-/Popstudio in Antwerpen en ben beschikbaar voor één-op-één baslessen. Genre funk, soul, rock, punk. Niveau speelt geen rol, zolang ik je nog iets kan bijleren kan je bij mij terecht. Vooral praktijkgericht maar ook basistheorie. Jouw inspraak telt! Voorbeelden: technische oefeningen, bekende baslijnen en grooves, je bas leren afstellen en snaren vervangen, etc.
Gitaarles in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
Door 10 jaar ervaring in lesgeven weet ik hoe belangrijk lesgeven op maat is (per individu!) Ik vind het geweldig om beginner-gitaarles te geven en jou of je kinderen dit instrument te leren spelen. De topprioriteit is om deze lessen aan te passen aan de passie/genre's van de student. En dit alles in een leuke, ontspannen sfeer!
Gitaarles in Borgerhout (2140) - Anna
Anna
Borgerhout
Nieuw
Student 1ste jaar podiumtechnieken aan het syntracampus in berchem verder ervaren muziekant semi-professioneel voor 2jaar en 10 maanden speelt gitaar vanaf 5 jaar zelfgeleerd geen fan van gedoe tijdens lessen gewoon een pracktisch manier van lesgeven en niet teveel theorie maar wel theorie aanwezig favoriete nummers kunnen ook worden geleerd
Gitaarles in Borgerhout (2140) - Jens
Jens
Borgerhout
Nieuw
Ik werk ondertussen 5 jaar met het muziekproductie programma Ableton. Ik startte in 2018 met het geven van lessen voor vrienden die het basisconcept van producen wil leren. Ondertussen geef ik aan verschillende studenten les die een stevige basis willen leggen bij het leren maken van een volledig muzikale track met de computersoftware Ableton Live.
Gitaarles in Berchem (2600) - Fran
Fran
Berchem
Nieuw
Ik speel al 15 jaar akoestische gitaar met passie. Wanneer ik gitaarles geef, zorg ik voor een lespakket op maat en gaan we samen aan de slag op het niveau van de leerling.
Gitaarles in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Antwerpen
Nieuw
- ik volg zelf les aan een gitaarschool en heb reeds een gevorderd niveau bereikt - ik heb didactische ervaring als leerkracht zijnde - waarom als beginner/intermedium zoveel geld betalen voor dure lessen? ik biedt dezelfde leerstof aan, aan een schappelijke prijs, meer uit passie voor gitaar spelen dan er geld mee te winnen
Gitaarles in Antwerpen (2018) - Jan
Jan
Antwerpen
Nieuw
musiek en gitaar zijn mijn echte passie. Ik speel gitaar sinds 12 jaren. U kan naar mijn musiek luisteren op soundcloud zoek: jona_bratislava ..................................
Gitaarles in Antwerpen (2018) - Ruben perez
Ruben perez
Antwerpen
Nieuw
I play guitar, bass and percussion for over 20 years. My speciality’s are flamenco, latin, jazz but also I like different genres. I played in different bands over the world. Id love to teach people more about the rithm, harmony and history of music
Gitaarles in Antwerpen (2020) - Steven
Steven
Antwerpen
Nieuw
Ik ben sinds mij 14e begonnen met gitaar spelen en heb dit niet via muziekschool etc gedaan wegens tijdsgebrek. hierdoor heb ik mezelf een zeer efficiente manier van muziek maken aangeleerd. Ik bezit ondertussen al de praktische vaardigheden die een goede gitarist nodig heeft en kan je op korte termijn op weg helpen zonder extensieve notenleer lessen etc.
Gitaarles in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky
Borsbeek
Nieuw
Twee jaar geleden rondde ik mijn 10-jarige gitaar opleiding aan de muziek academie Borgerhout af met 93%. Muziek loopt in mijn familie, en het is mijn levenslange ambitie om te blijven leren en experimenteren met muziek. Naast gitaar speel ik ukelele en piano. Dit jaar ben ik aan mijn opleiding cello begonnen, en volgend jaar zal ik het vak arrangeren en componeren volgen.
Gitaarles in Antwerpen (2060) - Nancy
Nancy
Antwerpen
Nieuw
Ik heb passie muziek en ik graag dat meedeelen met anderen. Ik kan allemaar echt baasis lessen geven omdat dat is meer mijn hobbie en ik ben niet profisioneel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gitaarlessen Schoten: geëvalueerd met 4.94 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles Schoten, privé leraar gitaar Schoten, gitaarles voor beginners Schoten, gitaarleraar gezocht Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen gitaarles in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden