DJ huren Sint-amandsberg

DJ Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ Sint-amandsberg

Dj trouwfeest in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Onder de naam Kimman ben ik actief als muziekproducer en dj. Ik geef lessen rond de software Ableton Live en basis dj-technieken. Daarnaast ook beschikbaar als dj duo Kimman met ervaring op o.a. Lokerse Feesten, Tomorrowland, Kompass, Vaag, ... Socials: Spotify 'Kimman', Instagram @hello_kimman, Facebook /MusicByKimman
Dj trouwfeest in Melle (9090) - Bart
Bart
Melle
5/5 (3 reviews)
Ik ben al sinds m'n tienerjaren gepassioneerd bezig met muziek. Ik bespeel verschillende muziekinstrumenten , weliswaar heb ik hiervoor nooit school gevolgd. Ik ben in m'n vrije tijd ook actief als dj en organiseer ook regelmatig eens een event.
Dj trouwfeest in Oostakker (9041) - Corneel
Corneel
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik ben een local Dj. Ik draai soms op mijn chiro en jeugdhuis. ik ben instaat om mensen aan het dansen te krijgen met mijn goede muziekkeuze. doe het vaak en heb een eigen draaitafel.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Cem
Cem
Gent
5/5 (1 reviews)
Op de juiste moment En op de juist de plaats En op de juiste muziek wil zeggen Dat is een DJ . De oortjes is heel belangrijk . De uitzicht en de atmosfeer is heel belangerijk . Om een juiste muziek te kunnen openen 🤩
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Bernd
Bernd
Gent
Nieuw
Ik ben Bernd (DJ Burnd), en heb twee verschillende sets. Afhankelijk van wat gevraagd wordt. Ofwel draai ik 50's rock 'n roll, swing/blues. Ofwel draai ik 80's/90's/00's hitjes. Op voorhand wordt afgesproken welke set je wilt. Mijn kennis van muziek haal ik uit de 8 jaar dat ik uitvoerend muzikant ben.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Wout
Wout
Gent
Nieuw
Als organisator van Klankgras festival en Klankstad in Kompass Klub heb ik al heel wat DJ's de revue zien passeren en allemaal lachen ze een beetje dat ik als DJ "een beetje van alles" draai :) --> Oldies, rock, pop, disco, house, minimal, techno, drum & bass, dubstep, ... Bezorg mij uw favoriete nummers en ik zorg voor de aangepaste muziek op uw feest! ✿❀❁
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Raf
Raf
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Raf aka D-men-C. Ik draai techno sinds 1996. Ik kan hiermee verschillende richtingen uit, van zachte groovy vibes tot strakke en beukende beats. Op mijn palmares, een radioprogramma en mixes op verschillende online radio’s. Optredens in Detroit en België. Ik kan mijn kennis ook aanleren aan u of aan uw kind. Wil je auditief bewijs van mijn kunnen? Check D-men-C op SoundCloud.
Dj trouwfeest in Laarne (9270) - Simon
Simon
Laarne
Nieuw
Wij spelen reggae en enkel met vinyl met live zanger(essen) en instrumenten. Wij hebben onze eigen 'Soundsystem' gebouwd en organiseren ook zelf vaak evenementen. https://www.facebook.com/DreadicalWarriors/
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Shanlay
Shanlay
Gent
Nieuw
Ik ben al sinds kleins af aan bezig met muziek. Ik houd van elk genre. Ik ben al lang bezig met verschillende mixen te maken. Ik heb ook al ge dj’t op feesten van vrienden van me.
Dj trouwfeest in Evergem (9940) - Casper
Casper
Evergem
Nieuw
U kan mij vooral terugvinden op scouts-, verjaardagsfeestjes en fuiven onder de naam DJ Turbolence. Hierbij voorzie ik mijn eigen geluids- en lichtinstallatie met rookmachine. Vaak draai ik all-round en stem mijn stijl af op het publiek, ambiance gegarandeerd!
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Lennert
Lennert
Gent
Nieuw
Ik ben al zo'n 5 jaar bezig met het draaien van muziek en het is 1 van mijn grootste passies. Qua stijl ben ik nogal vrij breed, van EDM tot rap, moombahton, commercieel,... Ik heb al een paar keer mogen draaien op tamelijk grote evenementen (fandag KV Kortrijk, frietrock Ieper,...) Maar heb nog niet zo'n grote ervaring met café's en clubs, wat uiteindelijk wel mijn grote droom/doel is.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
Nieuw
DJ voor verschillende clubs in Gent. Ik draai zelf ook elke week in Overpoortstraat. Reeds al meerdere jaren ervaring en ik ben nog jong.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Cedric
Cedric
Gent
Nieuw
Hou jij ook van catchy tunes? Op zoek naar "plain old fun" op de dansvloer? Dan ben je hier aan het goede adres! Radiozender NRJ, De Vooruit, Gentse Feesten, Brussels Pride... gingen jou reeds voor. Fuiven, clubs, festivals, trouwfeesten, corporate events of gewoon achtergrondmuziek, alles is mogelijk. Stuur gerust een berichtje en dan bekijken we samen hoe we jouw event kunnen laten schitteren!
Dj trouwfeest in Mariakerke (9030) - Kenneth
Kenneth
Mariakerke
Nieuw
Ik ben een dj vooral in de house scene.ik heb al verschillende sweet 16 birthday gedraaid. Ben gekend in de discotheken. Babyborrels ook al moeten draaien
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
Nieuw
Ik sta misschien niet gekend voor mijn beste overgangen, maar elk feestje weet mijn afspeellijst zeker aan te slaan. Ik heb hiervoor ook wel enkele apparatuur liggen die hiervoor kan gebruikt worden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel DJ's in Sint-amandsberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Dj huren Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.94 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj Sint-amandsberg, dj gezocht Sint-amandsberg, dj trouwfeest Sint-amandsberg, dj huren Sint-amandsberg, deejay Sint-amandsberg, dj boeken Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan DJ Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden